Kız değilim artık kadınım diye?

Arkadaşlar uzun ama okuyun benim gibi hata yapıp pişman olmayın ! 15 yaşında kendimden biraz yaşça büyük bir adama aşık oldum 1 yıl çıktıktan sonra birlikte olduk benim annem ve babam ayrı annem beni takmıyor çok özgür bırakıldığım için belki de böyle oldu ilk başta bu durumu gerçekten önemsemiyordum küçükken büyüdüğüm bir çocuk vardı o yıl içerisinde boğularak öldü depresyondaydım kimse beni takmıyordu ailem çok serbest bırakmıştı belki beni bilmiyorum neden o yaşta öyle birşey yaptım ama yaşımdan çok büyük gösteriyorum herkes inanmıyor gerçek yaşıma 20-23 yaş falan diyorlar o sevdiğim güvendiğim adam başkasıyla evlenmek üzere son 1 aydır öyle pişmanım ki içim içimi yiyor ben hep anne olmak istemişimdir küçükken bana büyüyünce ne olacaksın dediklerinde anne olmak istiyorum dermişim şimdi biraz büyüdüm sağlık okuyorum hemşire olmama son 1 yıl kaldı ama ben hem vicdan azabı hem acı hemde pişmanlık yaşıyorum ben çok kötü şeyler yaşadım saçma sapan şeyler yaptım ama şimdi pişmanım ya birisine aşık olursam ona ne diyeceğim ya da çocuğum olursa onun yüzüne nasıl bakacağım bir ara intihar etmeyi falan düşündüm artık sağlıklı düşünemiyorum lütfen yardım edin? !
Kız değilim artık kadınım diye?