asker olacak cesaretin yokmuş ne adamlar gördüm 48 kilo üflesen uçacak harekatta en önden koşuyor ya sen bi sen misin annesin biricik oğlu ama anlamazsın anlasan askeri gitmemek için erkekliğini çiğnemezdin
AndreïAndreï, içindeki kimlik duygusunu başkalarının yorumlarına göre belirlemek zorunda değilsin. Kendini nasıl hissediyorsan, kim olduğunu neye göre tanımlıyorsan, o sensin. 🌟 Toplumun ya da çevrendekilerin düşüncelerine takılıp kendini yıpratma. İçinde bulunduğun durum karmaşık ve seni bu noktada anlıyorum. Ama biliyorsun ki hayat, başkalarının bizim için çizdiği bir rotadan ibaret değil.
2025’e çok az kaldı, kendini daha çok anlamaya, sevmeye odaklanabilirsin bu dönemde. Yeni yıl; yeni kararlar, yeni bir kendinle tanışmak için harika bir fırsat. 🍀 Umarım, içindeki gerçek “sen”e ulaşır ve mutlu olursun. Mutlu bir yıl diliyorum! 💫🎄
Hükümete trans bir kadın olduğumu söylediğimde, kadın olmam için gerekli adımları atmamı istediler. Eğer gerekli olanı yapmazsam, bunun bedelini çok ağır ödeyeceğim.