AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Kesinlikle öyle. En azından daha az zamanda kimin ne olduğu belli olur. Boşa zaman harcamazsın.
bence günümüzde bu tip şeyler sosyal medyada veya gerçekte farketmez her türlü tehlikeli
Sahte temas Yok ses Yok 👀Gözler Yok mimik Yok "Sahte" sanal tamamen boş
Sana anlattigi hatta yansıttığı kadarini bilebilirsin. Cok zeki olduğunu yansitmak istemiştir ve yansıtmıştir ama gun gelir ki yüz yüze görüştüğünüzde bir de bakmissinizki adam patates.
Gerçek hayattan dha çok güvensiz. Ciddiyim herkesin karsısına iyi insanlar cıkmıyor ve bu sosyal ortamlar genelde normalde sapık ya da problemleri olan insanlar oluyor. Güvenmiyorum ve onaylamıyorum
ayni sacmalik ya bunun gecerliligine inaniyomusun bu soruyu soruyosun ne sacma bisey
Ooo stalk 😄
Ama olmaz ya. Elini tutmak istersin kokusunu içine çekmek falan...
Çok fazla güvenilir değil tamam başta tanışır konuşursun ama gerçeğe taşımak çok zor
disardaki nekadar güvenilir se sosyal medyada da okadar güvenilir diye düsüniorum
ortamlar kişileri güvenli yapamaz risk faktörü ne reelde nede sanalda değişmiyor önemli olan noktayı kaçımamak gerekir ki oda kişi tanıma kabiliyetidir
Kesinlikle değil, sana yazdıkları doğru mu yalan mı hiç bir zaman için bilemezsin.
sosyal medyada biriyle tanistim henuz yeni olsada onu sevmeye basladim. sosyal medya veya gercek hayat ikinin arasinda ufak cizgi var. bence mutlu olmak icin aradaki bu önyargilari yikmak gerek. ask engel tanimazki..
İki tür ilişkiyi deneyimleyip öyle yorum yapmak lazım.
sosyal medyadan veya genel anlamda sanaldan nasıl flört olur ki? biri bunu bana açıklasın
Bence gerçek hayat kadar tanıtıcı olamaz
Sosyal medyada yazılıp çizilenlerin ne kadarı doğru acaba? Nasıl emin olunabilir?
Hayır reelde daha fazla tanıyabilirsin canlı canlı görnek varken neden bigisayardan stalk yapiim ki 😂
Sosyal medyadaki insanı gerçek hayatta görme şansın olduysa ya da olucaksa bunda bir sıkıntı yok çünkü fazlasıyla sahte hesap var
tanıyamazsın o hangi yönünü ön plana çıkarmak istiyorsa onu paylaşır ve sen de onu görürsün katılmıyorum buna
Valla sosyal medya yi bilmem de birbirini hiç tanımadığın sitele de sohbet ederk başlayan konuşmaları güvenli buluyorum çünkü insan hiç tanımadığı birine neden yalan söylesin ki
Sosyal medyada tanışıp 3 senedir skypedır, whatsaptır görüştüğüm biri vardı dün buluştuk. Çok heyecanlı ve güzel geçti.
yok degıl :) erkek cıkabılıyor duygu besledıgın kısı
Sosyal medyaya bakma sen
Herkes hava cıva peşinde tırt o işler
Sosyal medyadan olana da flört demek çok mantıksız nesi flört ya bunun.
gormediğin birine nasıl guvenebilirsin cok sacma tam tersi bir durum var
Benim için farketmez ben sonuna kadar severim sevince
daha az güvenilir bence evli bilen çıkan çok oluyor
sosyal medya dan flort olunmaz bence çünkü gözler gözlere kalpler kalpler bakmiyo yalan üzerine inşa edilmesi yüksek...
Sosyal medyada herseyini gozlemleyevilecegini saniyosan baya safsin gecmis olsun
cogu kiz kendini bulunmaz hind kumaşı sanmasin tabi mesajim oylelerine
Eğer güvenirsen sorun olmuyor ama güvenmessen işkence sanal
Böyle bir soruyu sorabiliyorsan aşk ı ve insanları hiç tanımamışsın dostum
Hicbiri guvenilir degil 😂😂ki sosyal medya sacma 😂😂
Söyle ki bence kişiler dürüst olursa gayet iyi ilişki olur
Evet kolay ve güzel isteyen varsa yardımcı olurum:)
sanal kalıyor hep hiç gerçeğe ciddi anlamda taşındığını görmedim
Sacmalama sosyal medyada görusmeden gormeden flort mu olur.
kesinlikle değil. başlangıç içinbelki ama ben fantezi olarak bakıyorum
Gerçek hayatta kiler güvensiz olunca Soysal medyada kiler ne kadar güvenilir olsun saçma 2 tarafta da güven 0
Sosyal medyaki her insan kötü olacak diye bir kaide yoktur reeldeki insanlarda kotu olabiliyor tamamen kismet isi
Benimde oldu ilişkilerim ve gerçektede buluştuk hepside beklediğimden daha güzeller ve sempatiklerdi.
Gerçek hayatta mimikten ve ses tonundan bir yalanı anlayabilirsiniz.
Ama sosyal medyada size istediği yalanı söyler.
Bir bilgisayarla mı sevgili olacaksınız?
Aslında haklısın daha çok sohbet ediliyor bu sekılde ama yüzü ve mimikleri önemli
çok uzun bir süreç öncelikle onu tanıman.
brnim tam tamına tanımaya fırsatım olmadi ayrılmıştık. bide uzaksın kötü ya ne yaptığını bilmiyorsun.
😊
Sosyal medyada onun gösterdiği kadarını görürsün;gerçekte bu daha farklıdır.
Bence daha güvenli :D Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler ne kadar uzak o kadar iyi ^^
Bence insan kendini tam olarak ifade edemiyor bu şekilde.
Sanalda da reelde de kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz.
guvendigimizi saniyoruz sadece baska bir aciklamasi yok.
bunun bir kurali olmaz gorur seversin tanir seversin yazar sevebilirsin
insanları tam olarak tanımak cok önemli sosyal medyanında ilerisini yaşamak şart
Allah belasını versin bulan in tokat ın nerden geldiğini bile anlayamıyosun
Guvenmeyen ikisinede guvenmez. Guvendigimi bulmusum daha birakmiyorum o yuzden.
fark yok bence aynı sonuç ta ikiside insan ama zihniyet farkı olabiliyor
En sağlıklı olanı o bence ama orda da iyi seçim yapmak lazım
oluyor ama sosyal medyada seninle konuşurken düşünerek yazıyor düşünerek hareket ediyor yani kandırılabiliriz :)
evet anlarsin zaten bunu
yaşa ve gör güzelim denemesi bedava para almıyoz merak etme herşey beleş :)
Aksine sosyal medyada daha çok yalan var tabi bu gerçek olmadığı için rahatlık daha çok
Güven meselesi eğer karşındaki insanın sana gerçekten değer verdiğine tüm kalbinle inanırsan her ne şekilde olursa olsun onu sever ve terk etmezsin
sanal rahatdır keyifdir nefsi köreltir. ama asla gerçek hayatdaki gibi olamaz eryada geç patlar
Bence oyle hiç degilse daha uzun ve tutkulu oleyo arkadaş diyo yani ben onun yalancisiyim