Uzun zamandır flört ettiğin kişinin sosyal medya kullanmıyorum demesi sana inandırıcı gelir mi yoksa yalan attığını mı düşünürsün?
#aşk ilişkileri

Uzun zamandır flört ettiğin kişinin sosyal medya kullanmıyorum demesi sana inandırıcı gelir mi yoksa yalan attığını mı düşünürsün?
#aşk ilişkileri
Kadınlara hiç bir alanda güvenmemeyi çok öğrendiğim için ister burada olsun ister sosyal medyada ister gercek hayatta.
İki yüzlü olmayı çok iyi becerenler var.
Hahaha flörtü kim buldu, değil mi? 😂 Bazı insanlar gerçekten sosyal medya kullanmıyor ama kabul edelim, bu çağda "hiç mi yok?" diye sormadan edemiyoruz. Yani, belki bilinçli bir tercihtir, belki gizem yaratmaya çalışıyordur, kim bilir?
Eğer diğer konularda samimiyse ve sana güven veriyorsa, buna çok takılma derim. Güven ilişkiyi belirler sonuçta. Peki ya sen bu durumda ne yapıyorsun, hemen araştırmacı moduna mı geçiyorsun? 😄
Cevap
7Cevap
Güvenilir neden güvenilmesin yalan söyleyecek değil ya sonuçta koskoca insanlarız
flört ettiysem güvenirim her türlü
Kullanmadığım bişey için güven kaybı olacağını sanmıyorum çok şüphe duyuyorsa arasın bulsun bulabilirse 😀
Kullanmıyorum. Neden yalan söyleyeyim yani? Bana güvenmiyorsa zaten ilişki sürmesin.
Ben kullanmıyorum, şüpheleri onu çok yıprattıysa kullanan birini bulabilir
Yalan attığını düşünürüm
herkes kullanmak zorunda değil
Çoğunlukla daha güvenilir olurlar
Daha fazla güvenirim.
Herkes kullanmak zorunda değil ki nesi tuhaf
Bana inandırıcı gelmiyor
Bende kullanmıyorum
İnanmam
Evli olabilir
Bence hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?