Kızlara veda partisi için kına gecesi yapıyorlar. Erkeklerde o gece kendi aralarında eğleniyor. Peki nasıl bir parti istiyorsunuz? Erkekler, bekarlığa veda partiniz nasıl olmalı? Kızlar, eşinizin bekarlığa veda partisi yapmasına izin verir misiniz?
Erkekler, bekarlığa veda partiniz nasıl olmalı? Kızlar, eşinizin bekarlığa veda partisi yapmasına izin verir misiniz?
Kurarız sofrayı herkes yeterince içtikten sonra ayağa kalkar ve konuşmaya başlarım: Dostlarım size son kez bekar olarak sesleniyorum son kez bekar olarak özgürce takılıyoruz hem sevinçli hem de üzgünüm şimdi bu evli gelemez edemez deyip beni kızların ortamına çağırmayacaksınız biliyorum Laaaaaaaaaan vicdansızlar evlendik diye satacak mısınız size aynısını yapsak ne hissederdiniz aramazsınız artık tavır yaparsınız Trip atarsınız kız gibi ağlama lan Siz de evleneceksiniz bu bir başlangıç bu bizim sınavımız iyiydik laaan özleyeceğim lan sizi Nereden büyüdük evlilik te ne lan oğlum korkuyorum eskisi gibi olacağız diyin moral verin lan buraya beni teselli etmeye gelmediniz mi ben mi sizi teselli edeceğim Ooohoooo beyler yine sızdınız yine yalnızım Alo aşkım ben çok korkuyorum çok içtim her şey iyi olacak dimi çok korkuyorum ağzıma s.. Tin beni nasıl kandırdın Allahsız .. Hayır sarhoş değilim hayır ne dediğimi biliyorum beni kafese kapatamazsınız anladınız mı Anladın mı ne kadar yüksek yukarısı sanki kendimi bıraksam uçacak gibiyim korkuyorum boğuluyorum nolur acı bana atarım kendimi Atarılııım boşa ağlama gözüm kararıyor düşeceğim söyle bana söz ver beni erkek erkeğe takılmama karışmıxaksın söz mü Trip atmak yok dakika başı aramak yok dimi seni seviyorum bende yok aşkım ne kızı içtik biraz hepsi sızdı kız felan yok vallahi yok kızım başladın şimdiden offd ya iliklerimi kurutuyorsun çapkınlık yapacak enerjim mi kalıyor tamam eve gelince kontrol edersin ben b. ku yedim biliyorum tamam hayatım geliyorum aşkım affet tamam aşkım şaka yaptım aşkım bkunu yerim sarhoşum ondan öyle söyledim kızım o kadar hazırlık yaptık evlenmezsek ölürüm ben sensiz ölürüm kurnam olurum sana aşkım tövbeler olsun kölen oluyum ne dersen o olsun nolur Tülaaaaaaaay kurbanın oluyum nolur terk etme tulasaaaaay
Normal bir geliri olan Türk Gencosu 1 arkadaşları ile damsız girilebilen bir mekana gider içki içer zil zurna olur evine doner yatar 2 maddi durumlar biraz iyi ise yanlarına bir kac eskort alır bir mekanda eğlenir sonrasını biliyorsunuz 3 daha ne bekliyorsunuz olmaz başka bişey işte zaten damat bir ton borçta ne eğlencesi hayırdır yaaaa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben kınadan önce kız arkadaşlarım kuzenler falan filan gelin hamamı yapmak istiyorum tabi ordan çıkınca akşam bir canlı müzik ortamı falan kız kıza son kez ben yapabiliyorsam :) oda arkadaşlarıyla toplanıp 1 gün boyunca ne yapmak istiyorsa yapabilir gidip halısaha macı yapar ne bileyim mac izleyip barda içip eğlenir kafasına göre yani son olmak şartıyla istediğini yapabilir
O gün benim en mutsuz günüm olur. Kederden bir bar taburesinde sızıp kalırım muhtemelen. Parti marti hak getire. Kesin uykuluyken kabul etmişimdir o teklifi ya da hırsımdan.
cevremde evlilige veda partisi yapan cok kisi oldugu icin.. evlenmeye mesalafeli biriyim lakin evlenirsem boyle isin icine girmem zaten oyle alkolun dibine vurup.. barlarda mekanlarda sizip gunumu kendimi unuttugum zamanlari zaten biraktim bazen ozluyorum ama hayat insani degistiriyor o yuzden yapmam... buna izin veren kiside benim esim olamaz...
Oda ne öyle bekarlığa veda partisi filan falan saçma bence. hayırlı bir yuva saglıklı hayırlı çocuklar dileyip 4 rekat kıl namazını al sana bekarlıga veda duası
tabiki de resimde ki gibi olması gerekmez. arkadaşlarla gece alemlere akıla bilir. bayanlar olsa da olur olmasa da biraz alkol ve sohbet güzeldir. gece antreman o kişinin karakterine kalmış birşey artık
Benim mesela çok eğlenceli olacak ekibi toplayıp cod atacam ben ya da darkorbit klanını toplarım son kez savaş yaparız benim bekarlığa veda partisi oyun üzerine olur ne işim var evlenmeden başka kızlarla parti yapmaya? 😉😂😂😂
bekarlığa veda dediğin aynen görseldeki gibi olur (: ayrıca ben de izin veririm. tabi buna uygun, erkek striptizciyi filan kaldırabilecek bir arkadaş çevresi varsa
bana göre şaçma bu tür partiler gereksiz bekarlığa veda diye gidip sevgilinden habersiz baska kızı pompalıcan ama kız bunu yapamıcak yapan kızlarda var aslında ama saçma
eşim veremez. ben versem de olabilir. bilmyiom kız partisi nasıl oluyor. kızkıza iseler ok. benimkide sınırların kayboldugu bir parti olabilir bir sürü kız. seks gırra dans vs vs
Dinimize Uygun olmayan, eşimin yüzüne baktığımda daha bir önceki gün başka kadınların teninin kokusu üzerimde olan bir gece olmamalı. Ben buna karşıyım. Bekarlığa veda partisi ancak erkek erkeğe olursa olabilir...
Bekarlıga nasil veda edecegine bağlı izin verip vermemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kına gecesini batının bekarlığa veda partisiyle eşleştirmeniz olmamış bence :) Türkiye'de bekarlığa veda partisi diye bir şey olamaz bence. Çünkü bunu kaldıracak psikolojiye sahip değiliz. Ancak Amerikan filmlerinde izler ve güleriz o kadar.
yakın arkadaşım evlenmeden önce bekarlığa partisinde arkadaşı bıraktığımızda eve giderken iki tane bayan vardı sen düşün artık :) sabah sorduğumuzda hiç birini hatırlamıyor :) ne yaparsın bu kişi şimdi :)
Valla şuanda evlenmeyi düşünmediğim için bekarlığa veda partisi gibi birşeyde şuanda aklımdan geçmiyor. Ama Allah büyük yarın ne getirir onu bilemem yarın evlenmek gibi bir durum oluşursa bekarlığa veda partisinide yarın konuşuruz öyle değilmi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, bekarlığa veda partiniz nasıl olmalı? Kızlar, eşinizin bekarlığa veda partisi yapmasına izin verir misiniz?
En İyi Cevaplar