Baylar bekarlığa veda partisi yapar mısınız? Bayanlar peki siz buna izin verir misiniz?
bunun anlamını iyi kavramak lazım. erkek tarafının verdiği bekarlığa veda partisi bir kutlama mı yoksa bir hüzün töreni mi? eğer kutlama ise, neden müstehcen sahneler oluşuyor? O halde mutlu olup kutlamaya değer bulduğun evlilik, bir yalandan mı ibaret? Eğer hüzün töreniyse ve "son bir kez" deniyorsa acıklı bir durum. Kız tarafının buna onay vermesi de "yazık garibim hadi yapsın" demesi de bana saçma geliyor. Kız tarafı da yapıyor mu? :D:D SAÇMA...
yapilir ama böyle resimdekiler gibi degil. burda mesela bir grup olarak tisört giyerler sacma sapan giyinirler ve sonra dolu biyerde dolasip sakalar yaparlar öyle biraz icerek eglwnirler. illa karsi cins lazim degil
Bekarlığa veda partisi nedir ya? Saçma sapan şeyler. Bekarlıktan kurtulan insan neden parti yapsın? Evlenen insan da neden düğün yapar zaten anlamış değilim. Hadi sevdiği ile bir ömür beraber oluyor diye sevinebilir de diğer insanlara ne oluyor onlar niye bu kadar neşeli? İnsanlar kafayı yemiş.
Bu ne zamandan beri bizim kültürümüz oldu da. Hele ki Hanımefendi bir arkadaş bu soruyu soruyor. Gerçekten zaman geçtikçe beyniniz amele sümüğü gibi akmaya mı başlıyor nedir?
Cevap
83Cevap
Bizim erzurumda bekarliga veda partisi yapiyorlar ama hic kadin yok damadi oyunlarla bir guzel dovuyorlar sonra damat arasira ortadan kayboluyor meger kinaya gidip gelinle bir iki oynuyormus az once dayak yiyordun kardesim nasil oynuyon cok merak ediyorum , gelinin tabi haberi yok zavallim sonra damadi dovmekle kalmiyorlar amca ogullari kim varsa onlarida dovuyorlar cok ilginc bizim buralar insaflisina denk gelirsen ördek yuruyusuyle kurtulursun yoksa dayagi yersin
Amerikanların Dünya'ya yaydığı en saçma aktivite, madem o kadar meraklısı bekarlığa, zikttir git evlenme mk.
Gerçi bu tür partiler damattan çok etrafındaki dangoz arkadaşları içindir ya neyse.
yaparım kız arkadaşım da yapsın hatta. sadece alkol alıp eğlenmek ise olay. şahsen bekarlığa veda ederken başka kadının koynuna girecek değilim karakterim müsade etmez.
Benim tanıdığım bildiğim insanlarla elit bir ortamda erkek erkeğe içmesine izin veririm ama öyle gece klubüne falan asla
İzin veririm, ama tabii adam gibi takılsın ve sadece erkek erkeğeyse. Bekarlığa veda bu onun da hakkıdır bana bir şey söylemek düşmez
Şimdi ben yaparım desem, o bende yaparım o zaman diyecek. İyisimi ikimizde yapmayalım en sağlıklısı :D
Niye yapay sultanligimi kaybetmiş. Sorumluluk ve + masraflar cikiyor başıma.
Ağıt yakarım sultanligimi kaybettim diye anca
Bekarlığa veda partisi yapıyorsa evlenmesin o adam bence.
Yapacaklarsa uygun bir şekilde yapsınlar karılı kızlı bekarlığa veda partisi mi olur çok saçma.
Dansöz oynatacaklarsa izin vermem normal eğlenceden bahsediyorlarsa olabilir
yaparsam evlenmek zorunda kalırım. hayır kjasdalskd
Bizim kültürümüzde olan birşey değil..
Bizim partimiz en fazla sap sapa kadeh tokuşturmak olur..
Erkekler her zaman bekardır.. evlide olsalar bekarlar kendimden biliyorum
Yapmazdım ama yapıcak olsam partiye bayan çağırmazdım.
Yapabilir. Bitene kadar kamerasi acik olur tamamdir 😂
Veririm. Benim evleneceğim adamda aklım kalmaz herhalde. Ne diye tereddüt edeyim?
sacma sapan bir parti olması kendince aşağlanmak olur çünkü hayallerini süslediğin kız seni beklerken sen gidip elalemin or. pu ları ile son kez yatıcan... olmaz öyle şey
Veririm ama bir kamera ses cihazı falan yerleştirip olan bitene hakim olurum yoksa olmaz
Bekarliga veda partisi oldukça saçma bir durum gereksiz , ben şahsen bakarken yediğim nanelerin bir partiye sığmayacak kadar fazla olmasından mitevellit arkadaşlarımın parti isteğini geri çevirdim.
gerek yok yapmam zaten o kadar da arkadaşım yok etrafımda
Turkun bekarliga veda partisi o fotoğraftaki gibi olmaz ama. Kına gecesinden az farklı olur. Bu yuzden endişelenecek bir durum yok.
Yapmam gerek yok. Gider hatunum ile vakit geçirir, eğlenirim :D ne işim var bekarlığa veda meda ^^
bunlar filmlerde oluyo.. sen hangi alemde yaşıyosun
Tabiki hayir. İnsan sevdigi seye veda eder. Bekarligi seviorsa evlenmesin daha iyi. Bana evlilik adami gerek
ben bekarlığa veda partisi yaparsam eşimin de buna hakkı olur..
o yüzden yapmam / yaptırmam..
Cips kola falan inanilmaz bir veda partisi yaparim assdf.
Yapmam, etrafımda yapanı da görmedim. Bırakın bu amerikomanyak örf adetleri ^^
ya varya yabancı filmlerin etkisinde kaliyorsunuz burası Türkiye 😎😎😎
evet gider arkadaşlarla eğlenirim ama ortamda kız olmaz ;) Olursa da evleneceğim kişi olur ;)
Nikah olmadigina gore bende bekar sayilirim yaparsa bende giderim vedaya. d
Hayır yapmam. öyle saçma sapan özenti hareketler içinde bulunmam asla
bekarlığa veda partisi yapmama izin vericek kadınla evlenmem ben :D
Onlar yaparsa biz de yaparız bir iki itfaiyeci akjdwkkdwjr
Evlenip balayına gideceğime bekar kalır alayına giderim:D
he mk tanıdığım herkes bekarlığa veda partisi veriyor. yawww de gedin bir gözünüzü seveyim
Fotoğraftaki gibiyse 40 gün sürse umursamam. Hatta kıyamet kopsa halay çekerim.
bu ne ors puluktur yahu.
Hayırdır? ?
İki kişi evleniyor ve içlerinden şu mu geçiyor. 'Ben zaten evlendikten sonra goygoy yapamayacam bu gece yaşayacağım herşeyi yaşayım'
Benim kitabımda buna ors pluk deniyor. Erkek/kız farketmez
bumu parti ya kızda aynı tercih yaparsa kabul edermi acaba
Bekarlığa bu kadar bağlıysa niye evleniyoruz olum
Sıçayım öyle partiye.
Yaparım oda yapabilir :)
Hayır yapılmaması gerek
Bekarlik iyi bisey olsaydi veda ederdim ama ben firsati bulunca bekarligi terkedicem parti marti yok
Party'nin detaylarını bilmem lazım :/
TEMA belli
Veda etmem bekarliga o benim herseyim 😄
veririm tabi bende eğleniceksem kısasa kısas :)
ufff :D
how idiotic :D dfg
Bir ömür sap kalır yapamaz öyle bişi
Veririm yapsin zavalli bir daha bekar olamicak:D
Yapmam gerek Yok öyle şeylere
isterim.. hayata son bir çapkınlık ;)
Hayır Yapacağım tek şey kefenimi hazırlamak olurdu
Yok öyle bir dünya😁😁
berkarlga veda ne oluo kı
Kendi gelenek ve göreneklerimizin dışına çıkmam.
Bekarlığa veda edilir mi la menyak mısın 😂
Yok ben izin vermem evleneceğimm adama 😂
esım ıstemez muhtemelen yapmam
Kadınlar yapsın erkek striptizciler getirsin
Zamanı gelince düşünürüz neden olmasın😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar