Cevremde cok görüyorum bu polis askerle evlenme merakını kizlarda. Sebebi nedir? Yani iyi birsey sanırım ki çoğu kisi istiyor bunu. Bende ona göre polis ya da asker koca aricam. Dusunceleriniz neler?
Cevabın nedir?
+1 yılBu nasıl bir başlık nasıl bir düşünce tarzı yaa. Insan olan birini sevdikten sonra mesleği çok mu önemli? O zaman sende bir öğretmen değilsen bir subay aramayacaksin. Polislede evlenilir, aşçı ile de evlenilir hatta temizlik gorevlisiylede evlenilir. Için rahat olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu dogru oku
- +1 yıl
Okudum.. Ne değişti? Lojmanda kalırsın az kira ödersin vb. Şeyleri mi duymak istiyorsun? Internettede var aynıları. Bence evlen hem şerefli bir meslektir hemde rahat edersin. Bazen nadiren görüşebilirsin ama artık sorun etmeyeceksin o kadarını.
Soran+1 yıldha önyargısız güzel bir cvp vermişşin işte.) tesekkürler
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle evlen başını ağrıtmam emin ol. Gemi kaptanıyım. Gelirim iyidir. Bir denize çıktım mı en az 6-8 ay eve gelmem. Sen evde oturur çocuk bakarsın. Aybaşı geldiğinde bankadan paramı çeker yersin. Kafan rahat yani tavsiye ederim :D
023 Yorumla
Soran+1 yılEsimden ayrı olmak istemem sürekli ayrica bu sadece para icin evlenmk olur.
- +1 yıl
Sanki başka bir şey için evleniyorsunuz. Evin var mı? Araban var mı? Yazlığın var mı? O var mı? Bu var mı? Bu arada şaka yaptım. Evlilik düşünmüyorum. Daha çok gencim. 31 yaşındayım. Allah karşıma helal süt emmiş Slav uyruklu bir hanım çıkartırsa evlenmeyi düşünebilirim.(Ki çıkarttı gibi. Allah kısmet ederse basacam nikahı getirecem memlekete. HOBAAA!!!)
- +1 yıl
Abi eleman alımı var mı gemide? bende gemide çalışmaya başlayacaktım!
- +1 yıl
@aliatabak121212 Ne olarak çalışmayı düşünüyorsun kardeşim?
- +1 yıl
Makine dairesinde de olabilir! Bunda prosedür nasıl işleniyor yön gösterirmisin? Özel mesaj atmak istedim ama atamadım.
Soran+1 yılNe yalan diyim Zatn bizim kizlardaki egonun masallahi var. Ayrica bnim okuduğum bölümde guzel bir bölüm. Evlendikten sonra çalışmayı düşünüyorum zatn koca parasi niye yemeye merakli olayim
- +1 yıl
@aliatabak121212 Düzgün bir şirkette terrsanesini aksatmayan bakımlı ve yeni bir gemiye çıkarsan makine dairesinde hemen hemen hiç iş yapmazsın. Ne limanın olur ne manevran. Sadece vardiyanı atarsın keyfine bakarsın.
- +1 yıl
Koca parası yemek istememeni ve kendi ayakların üzerinde durmak istemeni memnuniyetle karşılıyorum. Ama işte bizde de bir öngörü oluştu kızlara karşı. Hepiniz aynısınız alayınız para peşinde gibi.. Yanlış aslında ama ne yazık ki bu böyle. Seni kastetmedim. Kusura bakma.
Soran+1 yılAnliyorum sorun degil. Ben hemcinslerime de cok kiziorum zatn
- +1 yıl
Toplum olarak bozulmuşuz arkadaş. Birbirimizden çok uzağız. Ve asla yakınlaşamayacağız. Karşılıklı önyargılarımız var ne yazık ki...
- +1 yıl
@Sweetsurfer Vayy efendi kaptan. :D Buyuk ihtimal birinci zabitsiniz. Neyse abi bende duim yani guverte dusunuyorumda bazi sorularim olucak. Yardimci olursan sevinirim. :) 1-İs imkani ve geliri nasil bunu neden soruyorum son zamanlarda is imkaninda ve maaslarda dusus oldugu soyleniyor. 2-Bem evlenince 4 ay konteynir veya tankere gidip 8 ay dinlenmeyi dusunuyorum. Bu mumkunmu. Buyuk ihtimal 2. Kaptanken evlenirim. Biliyorum terfi surelerim uzuycak ama merak ediyorum. 3-Meslegin zorluklarini az cok biliyorum gemi hayati zor dogumlara olumlere gelemiyorsun ustlerinde mobbing goruyorsun vs sizce kaptanligimu tercih etmeliyim yoksa hemsireligi mi sadece dusuncenizi merak ettim. 4-Bu bolumu itu deu ktu deilde rizede okusam issiz kalirmiyim ilerde 5 sene sonra denizciliktede is sorunu baslarmi? Tesekkurler :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@Fyvivubibibi Valla kardeşim bizim meslek zordur. Her şeyi gemiye çıktığında unutman gerekir. Anneni, babanı, kardeşini hepsini. Düşüneceğin tek şey güvenli seyir ve varacağın limandır. Kontratın bittiğinde evini hatırlar gelirsin. Ve bu iş 4 ay 4 ay yapılacak bir meslek değildir. En az 8 ay kalman gerekir denizde. Maaşı iyidir. ama aldığından fazlasını verirsin.
- +1 yıl
Bir gemi makine muhendisi yilda 4-5 ay calisiyom kalaninda dossek kebabi yapiyorum dedi. @Sweetsurfer1985
- +1 yıl
@Fyvivubibibi Eğer iyi bir şirkette çalışıyorsa tabii ki bunu yapabilir. Bir çarkçıbaşının aylık maaşı iyi bir şirkette ve hatta tankerde 8000-9000 hatta 10000$'a kadar çıkabiliyor.
- +1 yıl
Hocam sizce hemsirelik mi kaptanlik mi @Sweetsurfer1985
- +1 yıl
@Fyvivubibibi Kişiden kişiye değişir. Bana göre kaptanlık. Gemi kaptanlığı herkesin yapabileceği bir iş değil. Çok güçlü sabır ve irade gerektiriyor. Deniz adamı sınar. Sonunda ya delirir birini bıçaklarsın ya da sükunetini korur bir deniz insanı olursun. Bizim yaşamımız siz kara canlıları gibi değil. Karada bıraktıklarımız aynı kalmıyor. Bir bakarsın annen ölmüş sen onun cenazesine bile gidememişsin. Bir bakmışsın çocuğun doğmuş ama sen yine yoksun. Karaya gelir 2-4 ay kadar hasret giderirsin ama sonra yine denizin ortasındasın 8-10 ay kadar. Şu artıları var. Maaşı güzel. Bir sürü ülke görüyorsun ve bir sürü kültür tanıyorsun. Tabi istersen bir sürü kadınla yatıyorsun ki bunu tavsiye etmem. Hastalık riski çok yüksek. Karada yaşanan bomba saldırı gibi şeyler genellikle seni etkilemiyor ama ola ki Aden, Nijerya veya Singapur gibi yerlerde seyir yapacaksan korsan riski var. Hatta öldürülebiliyorsun. Seni kaçırıp fidye istiyebiliyorlar. Ama Dünya vatandaşı oluyorsun.
- +1 yıl
@Sweetsurfer hocam peki bir arkadasim gencligini denizde curutme dedi. Bunun sizce dogruluk payi var mı sonucta genc yasimda kimsenin gidemedigi yerleri gezip gorucem. Dunyayi gezicem. Param olucak. Evim arabam olucak. Karada calissam maasim cok az olucak ev araba almak icin 10 senelik kredilere giricem. İznim cok az olucak. Ozel sektorde yilda 2 hafta devlette 20-30 gun arasi. Evlensem bile maddi sorunlar yuzunden belkide 2 yil gecmeden bosanicam. Sabah 7 de ise gitcem aksam 7 de cikcam sonra yemek tv izleyip yaticam haftada bir gun iznim olucak ama gemide canim ne kadar isterse o kadar calisabilicem. Ne dusunuyorsunuz?
- +1 yıl
@Sweetsurfer1985 bekliyorum cevabinizi
- +1 yıl
@Fyvivubibibi Bu seçim sana kalmış. Açık konuşmak gerekirse 12 ay staj yapman gerekecek. Bu 12 ayda farzı misal benim elime düşersen seni önce öldürüp sonra sana yeni bir hayat vereceğim. Sana köprüüstü seyir ekipmanlarını kullanmayı öğreteceğim. Güvenli seyir yapmayı öğreneceksin. Bu iş çocuk oyuncağı değil. 20-25 kişinin canı gece 00-04 ve gündüz 12-16 saatleri arası sana emanet olacak. Güverte işlerini öğreneceksin. Raspa atmak, boya yapmak, lumbarağazı vardiyaları vs. Köprüüstü vardiyaları, manevralar, Tali işlemleri vs... Ve en önemlisi Deniz Örf Ve Adetlerini öğreneceksin. Yani bir denizci olacaksın. Ama önce ölmen gerek. Karayı unutacaksın. Aileni unutacaksın. Sevdiklerini unutacaksın. Ailen mürettebatın olacak. Bunları kaldırabileceksen gel derim. Ama genellikle kaldıramıyor insanlar. Denizi seçenlerde hemen karada bir iş kurmanın yoluna gidiyor.
- +1 yıl
Aynen oyle ya stajda birakiyorlar ya okul bitince 1 sefer atip birakiyorlar ya da omur boyu deniz :) @Sweetsurfey1985
- +1 yıl
Bizim bir tanidik kayserili kendisi 6 yil dayanabildim diyordu simsi ev alip satiyor sanirim
- +1 yıl
@Fyvivubibibi Dediğim gibi ya seveceksin ya da bırakacaksın. İkisinden biri
+1 yılTahminimce polis ve askerlerin genç olanları daha dinamik daha yakışıklı oluyor sanırım ondan :D bunun bide karakter olarak bakanlari var o da diğer erkeklere oranla daha disiplinli ve gevşek olmadıkları içindir :D
00 Yorumla
Cok karizmatik ve cool oluyor okey uniforma cok yakisiyor birde sizi koruyabilecegi hissine kapiliyorsunuz ister istemez yani ben oyle dusunuyorum 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılsahiplenilme ihtiyacı dmi
Soran+1 yılinş polis biriyle evlenirsin öyleyse
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. ustegmenim ve asker polis koca ayıracağım diyen birisini duyunca cıldırıyorum sanki bir araçmış gibi bu nedir? sen git onca egitimi al onca sinavlarda geç vatan sevgisi icin her turlu goreve git kendini gelistir dış görünüşüne dikkat et spor yap herseyde basarili olmaya calis gelsin boylesi ben asker polis koca istiyom desin :D aman uzak kal sen aman sen uzak kal bizlerden :D
25 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyorum demedim sadece hemcinslerimde o kadar cok denk geldim ki bu meraka nedenini sorguladm.
- +1 yıl
Bak asker adam disiplinlidir vatananı seven karısını çoluğunu çocuğunuda sever asker olan insanlarda boşanma sayısı daha azdır asker adam dış görünüşüne dikkat eder bölümüne göre değişsede spor yapıp fit kalır biz pilotlar kalmak zorundayız ama diğerleri maşallah hamile bayan gibi göbekle geziyor
Soran+1 yıltm bişey demedim zaten merakım yok. Allah yardımınız olsun. iyi fit kalmalarr dilerim kolay gelsin
Soran+1 yılkızdın demedim ki. tepkim ya da yazdıklarm sert geldiyse k. b. görüşün için de tesekkurler
+1 yılBen istemez dim çünkü ölme ihtimali yüksek e çoluk çocuk ortada kalırsın sende dul kalırsın iyi bir şey değil
15 Yorumla
Soran+1 yılŞehit oluyorlar kötü degil onu gectim imkanları cok rahat lojman para bedava ilaclar falan
- +1 yıl
Evet ama yani geride eş ve çocuk bırakıyor lar bunu göze alıyor isen evlenebilir sin
Soran+1 yılNasil desem esim şehit olduktan sonra tekrar evlenebilirim belki çünkü toplumumuz da dul kadin olmak zor
- +1 yıl
Him ilginç ama 2 ci eş ilki kadar iyi olmaya bilir
Cogu uzun boylu eli yuzu duzgun ustune bir de formalari.. 😍
22 Yorumla
Soran+1 yılAma sinirli ve asabiler sanirim. Sende umarım polisle evlenirsn
+1 yılölme ihtimali yüksek diyen arkadaşlar alın yazısı diye bisey var sizin yaşama garantiniz nekadar?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcevabı basitt devlet onlara iyi imkanlar veriyor. ölünce de şehitlik maaşı falan adamı sevdikleri için degil
26 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluğu zatn imkanlari iyi rahat edersn diolar bna da
Cevap sahibi+1 yılpara ve rahatlık için evlenilmez kim olursa olsun.
Soran+1 yılInan bna aldigim cevaplar cogunlukla bu yönde
Cevap sahibi+1 yılcevapların öyle olduğunu biliyorum ve bence bu utanç verici bir şey
Soran+1 yılVe çoğunluğu da dedigini yapp polisle evleniyor
Cevap sahibi+1 yılkendi istediğin şeyi yapmayıp başkalarının yönlendirmeleriyle hareket ederek kendin benliğini kaybedeceksin ve sonra çok sorun yaşarsın
+1 yılEvet bu devirde zor gibi sadece üniforma emin ol 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra çalışmak zorunda kalmassin diyorlar 😂
- +1 yıl
Valla ona bakarsan bende hiç calısmıyom ama para kazanıyorum gene hiç çalışmadan 😂😂 sadece üniforma askı
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılpolis veya asker karısı olmak o kadar şehit karısı var ya görmüyormusun hallerini perişan.
08 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ama sartlari iyi yani rahat ettiriyorlar. Hem sonuçta sehit oluyorlar kötü degil ki
- +1 yıl
kötü değil ama sen sırf rahat etmek icin evlenmek istiyorsun amacın bu mu yani.
- +1 yıl
öyle tabi canımız feda ama bu hanımefendinin amacı biraz farklı.
Soran+1 yılBenim amacim farkli degil sadece kizlardaki bu merakin sebebini merak ettim
- +1 yıl
bilemem artık hayırlısı diyebilirim.
Soran+1 yılIyiymis ama polise denk gelirsem önyargılı yaklasmayacagm artık
- +1 yıl
ıyi olur.
Garanti meslek
Maaşı belli
Kamuda
Üniformalı
Kaynanayla aynı yerde yaşamama
Gibi gibi bir çok sebep04 Yorumla
Soran+1 yılLojman falan bide saygınlığı var havasida var. Polis esiym falan korkun
Soran+1 yılHavalı baya guzelmis. Bulursam polis kacirmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende askerim. Sırf bunun için Benimle konuşan tipler var. Ama askerle evlenmek fedakarlık ister. Her kadının göze alabileceği birşey değildir.
14 Yorumla
Soran+1 yılBirdr cevremdeki kızları duy. Neden diyorum rahat edersin diyorlar. iyide ne biliyim yani psikojikman baskısı cok yüksek yani eşini idare edecek saglamliga sahip olması lazim kadının da
Cevap sahibi+1 yılTabi ki öyle. Eve gelince yüzünde gülücükler açar bir askerin ve nöbetten çıkınca koşarak evine gider. Sıkılmazsınız hiç. Eşine evine sağdık olur ama bazen sinirli asabi olabilir bu durumda yatıştırman gerekir eşini
- +1 yıl
Aynen öyle. Kolay değil. Her kız kaldıramaz bir askeri/polisi. Polis/asker kadar cesurlu bir kız lazım sizlere. Yoksa ip kopuyor belli bir süre sonra.
Soran+1 yılZor gercektn ama dedgm gbi sartlari baya baya iyi
+1 yılillaki doğunun en kötü yerinde 5 yıl yaşıyorsun. hep bir korku oluyor içinde. bir bok yok.
00 Yorumla
+1 yılçünkü düzgün insanlar çoğu ben öyle bir ayrım yapmam eğer gerçekten sevdiysem evlenirim
00 Yorumlaçünkü onlar insanın karakterine kalbinin güzelliğine acaba sana iyi bir eş olabileceğine bakmıyorlar işi garanti olsun parası iyi olsun mevkiye bakıyorlar. yagni onların herseyi para...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık, Polis / Asker' lere kolay kolay kız vermiyorlar. Sebebi eşi şehit olursa; benim çocuğum çocuğuyla ortada kalır korkusundan. Çevremden duyduğum bu.
16 Yorumla
Soran+1 yılCevremdeki kIzlar aksine polis ve askere cok merakli ya
Cevap sahibi+1 yılKendileri meraklı zaten; onlar uniforma aşığı. Asıl mesele aileler isteyecek mi?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü hiçbir kız bu konuda sağlıklı düşünemez. MEsela asker/polis psikoloji normalden farklı bir durumdur. BAzı sapmalar yaşanacak itibariyle. Kız bununla baş edebilecek mi? Cesur kız olmalı!
Soran+1 yılTabikide verirler niye vermesinler
Cevap sahibi+1 yılİşte çevremde verme taraftarı değil diyorum :) Vatan sevgisi değil mesele; mesele kızların hayatının garantisi! Her anne baba bunu düşünüyor. Benim çevremde gördüğüm böyle. Herkes böyle değil tabikide.
Soran+1 yılAma cidden şartları cok cekici. yanlis anlamayın ama evlendiktn sonra çalışmayı istemeyen kızlar cok merakli ozellikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakma basını bak iki gündür görwdeyim şimdi geldim uyuycam coluk cocuk hasret yasıyoz birbirimize
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen isteyenini görmedim bildigim hep futbolcu merakı oluyor kızlarda
01 Yorumla
Soran+1 yılBn hep mimar muhendis meraklısı oldum. Zeki ve pratik olduklarını düşünüyorum çünkü. Erkegin bnden zeki olmasi ve pratik olmasi hosuma gidio
+1 yılO üniformanın verdiği albeni😍
01 Yorumla
Soran+1 yılBen niye göremedim o albeniyi hic 😂ciddiym bna hic cekici gelmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılPara yani yüksek dolgun maaş özentileri
00 Yorumla duzenli maasinin olmasi
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet lojman ve maaslari baya iyiymiş. Rhat hayat yani
Soran+1 yılHmm o zmn polis esinin çalışmasına bile gerek yok. Guzelmis ya.
Soran+1 yılBnde ogretmenlik okuyorum ama kendi meslegimden biriyle evlenmek istemm ya
Soran+1 yılMatematik
Soran+1 yılHmm iyiymis
Fazla merak iyi değil :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah beyin vermiş kullanıp sorgulayp körü körüne yaşamamk gerek bnce
+1 yılÇünkü çok çekici oluyorlar artı değer biliyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılİNŞ polisle evlenirsn canım o zmn
- +1 yıl
Ay çok amin 😂
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Uniforma sevdasi
03 Yorumla
Soran+1 yılbana hiç çekici gelmiyor ya
Soran+1 yıltöbeler olsun :0
+1 yılevlenın tabi
00 Yorumla
+1 yılHepsi paragoz
08 Yorumla
Soran+1 yılCevabini sorduğumda zatn maddi cevaplar alıyorum cogunlukla. Polis ve askerlerinde isi zor ya sadece meslegi icin onu isteyen kizlari ayıklamak zorundalar
- +1 yıl
Aynen öyle biri adama boynuzda takar 😃zor ama ya bende poh sınavına gircem tiyo ver
Soran+1 yılTiyo ve ben?
- +1 yıl
Hemcinsin kızları daha iyi tanirsin
- +1 yıl
Yaş kaç senin
Soran+1 yıl22 yaşındayım
- +1 yıl
Polis asker dusunmuon dimi :) nerdensin
- +1 yıl
Mesaj atsana bir
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında