Bence asker askerler saf oluyor ve temiz oluyolar ama polisler hep pic oluyo ya ( tabi hepsi değildir de geneli )
1 ay
Askerle mi evlenilir polisle mi?

Bence asker askerler saf oluyor ve temiz oluyolar ama polisler hep pic oluyo ya ( tabi hepsi değildir de geneli )
Yorumlarda bütün polislere ş erefsiz demişsin. Çok saçma. Kafanda beyin yok bence senin. Bu nasıl genelleme. Ben de polisleri sevmem ama hepsi şe ere fsiz dir demek de mallıktır kusura bakma. Konunu şikayet ediyorum erkek düşmanlığı yaptığın için.
Hepsi degil
Yok ki anam kısmet yok
karakola git bekar varsa al evlen.
Oho öyle her önüne gelenle evlensem
kısmet nasip diyelim o zaman.
Askerler mi saf temiz ya benim sevgilim benle çıkıyor yeni kız arıyor hatta sevgilisi asker olan arkadaşlarım var onlar hep aldatıldı yani nerede saf temiz insanlar.
Rutbelis ise aldatır çavuş felan pek aldatmaz bemve
Astsubay subay kesimi
Onlar aldatabilir arkadaslarin subayı nereden bulmuş güzeller mi
değiller ortamdan bulmuşlar hayırdır subay mı istiyorsun
Hangi ortam ya ben de gireyim evet subay seviyorum hayranlık var biraz ama denk gelmiyor
orduevi kışla durumu
E sizin ne işiniz var orada
Asker çocuğu olduğumuz için
Haaa
Bir tane bana takık subay var bence bulaşma derim
Aman zaten onlar beni beğenmez jdj
tipsizler ya
Görüş
5Görüş
Askerler mi saf? Aşkım onlar terör mikme eğitimi alıyor neresi saf sjsjsjjs
Canım onlara karşı kötüler tabi ama adamlar iyi de oluyor
Askerler uzun süre görevde kaldıkları için daha istekli oluyorlar aynı zamanda😘
Bilemem orasinj
Evlenirsen öğrenirsin bebişko, havalara uçurur seni😅😅😅
Bencede geneli biraz öyle oluyor polislerin tabi hepsi değil aralarında efendi olanlarda var
Polisler baya szikmis seni anlasilan, tecrübe konusuyor gibi
Yoo gözlemlerim bunlar benim sevgilim olmadi
Konuşma tarzına bakılırsa sen de polissin ahahah
yok degilim ahahahah, meslekle insan karakteri ne alaka ahahahah
Ya hepsinu demuyorum genel konuştum
" polisler hep pic oluyo ya" Devletin Milletin canlari pahasina insanlarin canini malini namusunu koruyan bir kurumuna pic diyorsun.. Bunun bir istira hakaret, suc oldugunu biliyorsun degil mi?
Yahu hepsine demedim pic derken üçkağıtçı oluyorlar dedim de sana giren cıkan ne
Bak laflarina dikkat et, sorunla yaptigin terbiyesizlik zaten yetiyor, kime girer cikar sana ögrettirme, bu sacma sorunu alir suc duyurusunda bulunurum evinden aldiririm seni.
Gizliyede güvenme, gizlik sadece site icerisinde üyeler göremiyor * seni gizliden olsan evinden alirlar demedi deme.
Ben de seni şikayet ederim konuşmadan seni alsınlar benim korkum yok 😀 zaten ben polisleri biraz severim de azıcık hayranligim da var shjddhdb
Kivirma, severimle falan, cahillik suctan korumuyor, aklin varsa sorunu sildir, POLIS Kurumuna hakaret ediyorsun
Kıvırma yapmıyorum
Yahu soruya dikkat eti isen parantez içinde yazdım hepsi değil diue
Ayrıca soruyu silemem 3 gün geçmeli
Polisler hep pic oluyor diyorsun , bunu bir sahsa söylesen dahi yine suc, kaldi ki sen bunu herkesin okudugu bir sitede devletin /milletin polisine, askerine yapiyorsun. Polisler pis, asker saf canım, iki kurumada en agir hakareti yapiyorsun.
Cahillik, bilmemek, saflik islenmis suctan korumuyor
Tamam özür dilerim
Saf oluyo derken kötü anlamda demedim temiz olduklarını dile getirdim neden yanlış yere çekiyorsun
İşsiz kalan kişiler genelde polis ve asker oluyor zaten bir süre sonrada çoğu bırakıyor.
Neden
Polise okeyim de asker olmaz :D
İllede askwr polisle evlencen diye biseymi var
Biraz ağır olmadı mı? 😅
Öyle ama askerlere denk geliyorum hep temiz saf cocunlar belli oluyor özellikle ağır yerde çalışanlar ama polisler şerefsiz oliyor hepsi değil tabi dfg
Senin anlatmak istediğini gayet iyi anladım hak veriyorum 😊
Demi yani çok saf temiz cocuklsr var icinde
Var evet iyi bilirim😊
Asker misin
Hayır değilim
Haa iyi bilirim dedin ya ondan dedim
Sadece haklarında bilgi sahibiyim diyelim
Polis🤔 değilsin heralde 😅
Polis değilim evet boş ver çokta önemli değil 😅
Tamam 😀
Bul bir tane çavuş
Cavusysn bol ne var