Teşekkür ederim @
Asker/polis ile evlenir miydiniz?
Teşekkür ederim @
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gerçekten ya asker ya da polisle evlenmek zor bir şeydir şehir şehir gezme durumun var eli kulağında can korkusu ile yaşama durumunu var, asker polis eşi olmak isterdim. Sonuçta kadınlarda asker ya da polis görevi yapabiliyor.
#GeceMuhafızı
21 Mayıs, 2023 Pazar 17.29
Evet. Neden olmasın. Farklı yerlerde yalamayı severim. Heyecanı da. Üstelik askerli ve polislik en onurlu mesleklerden. Onur duyarım. 🇹🇷 Ne Mutlu Tğrküm Diyene
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Ne mutlu Türküm Diyene
Büyük konuşmak istemiyorum ama pek isteyeceğim bir durum değil. Şehir şehir gezmeyi kabul edebilirim ama can güvenliğinin olmamasını, evden benden belkide haftalarca aylarca ayrı kalmasına ben dayanamam sürekli bu korkuyla yaşamak beni paranoyak eder
Evet olurdu ama annemin yüreğine inerdi. Kendisi çocuklarını dizinin dibinden ayırmaya karşı. Ablamın evi bir saat uzak diye az söylenmedi... Bir gün bundan sınanacak gibi ama neyse..
Ama bence yanlış bir şey herkes kendi özgür iradesiyle ve hayatla mücadele etmeyi öğrenmeli
Rica ediyorum
Evlenirdim tabi ki neden evlenmeyeyim 😊
Cevap
14Cevap
Hayır çünkü meslek gereği psikolojik olarak iyi olmuyorlar
Buna gerçekten de katılıyorum
Büyük konusmayim ama evlenmem. Zorluğunu biliyoruz yaşadık. Çok söyleyen oldu asker polis ama reddettim. Yine de nasip bu işler.
Teşekkür ederim katılıyorum sana
Asker ile evlenmem imkansız denecek kadar zor. Eve çok geç dönmesi, göreve normalinden çok erken gitmesi beni oldukça zorlar. Polis ile evlenirdim; ama beni zorlayan tek şey tayin. Onun haricinde her şey sorun değil.
Bu fotoğraftaki kim olursa olsun evlenirdim 😄
😂😂
İnstagram hesabı
instagram.com/deligioz_elena_official_
ben acıkca fikrimi söylücek olursam istemem. saygı duyarım ülkenin bayan polise ihtiyacı var. askerde mutlaka lazımdır ayrıca tabi. ama benim karım olmasın yinede:D
Hayir istemem çok agresif oluyorlar sinirli öfkeli ve alkollü geziyorlar gece Eve dönüyorlar yani demem şu ki istemem
Sevdiğine dürüst olmayan kim olursa olsun istemem
Psikolojik olarak zorlayıcı olabilirler ama evet evlenirdim
Askerliği bırakınca evlendim kimseyi bekletmek iyi değil heleki bazı sorumluluklarin varken
Bu fotodaki neymiş ba abim
Güzel kız al vereyim İnstagram instagram.com/deligioz_elena_official_
Olsun
Hem vatanini seviyo hem beni ne güzel
Hayır ben manken ya da yenge seviyorum.
Eskiden olsa olurdu fakat şimdi istemem.
istemem aslında ama sevgilim polis olmak istiyor
Hiç düşünmedim ve kararsızım
Kız fena
İnstagram hesabı burada
instagram.com/deligioz_elena_official_
hayır
Eşim asker.
acayip çekici oluyorlar evlenilir
Evet evlilik yapardım nasip kısmet
Evlenmezdim
Evlenmem
Eveet