Onu bu kadar sene geçmesine rağmen hala rüyamda görmem ve bu rüyaların gerçekleşmesi? Çözümleyemiyorum lütfen?

Size akıl danışmak istiyorum. Orta sonda sınıfımda bir çocuk vardı. İlk önce hoşlantıyla başladı daha sonra ben buna aşık oldum ama platonik haberi yoktu yani. Çok sevmiştim hücrelerime işlemişti. Açılmak istemedim çünkü sevgililik istemiyordum ama insan kalbine de müdahele edemiyor işte geçti o 1 sene bu şekilde. O sene hep rüyamda görürdüm işte sınıfta konuştuğumuzu filan ama genellikle aynı ortamda birbirimize uzak olduğumuzu görürüm. Sonra liseye başladık ayrı liselere ve ben bunu o süre içerisinde 3 4 kez gördüm anca dışarıda vs. Lise 1 de halen içimde bişeyler vardı ama daha sonra unuttum ve hem kafamda hem kalbimde bitirdim. Ama ona hiç birşey hissetmediğim zamanlarda ve hatta aklımın ucundan dahi geçmediği zaman rüyamda görüyordum ve o şekilde hatırlıyordum. Şimfi üni 1 deyim ve 4 senedir görmüyorum yani doğru düzgün toplasan 5 kez filan dışarıda filan. Hiçbirşey hissetmiyorum bitti yani. Ama dün gece hiç aklımda yokken rüyamda gördüm ve aynı ortamda birbirimize uzaktık. Ve bu rüya aynı gün gerçekleşti. Bu gün bir konferans vardı MEBden konuşmacılar vs vardı ve o da oradaydı. Aynı ortamda birbirimize uzaktık. Şaşkınım cidden. Onu görünce artık eskisi gibi hissetmiyorum ama ona hissettiklerimi hatırlıyorum, sonuçta o benim için sıradan biri değildi, ve ben onu gizli ama çok temiz masum sevdim. Bu yüzden hala görünce içim bir tuhaf oluyor kalbim burkuluyor. Onu gördüğüm rüyanın gerçekleşmesi ilk değil, daha önce de onu rüyamda görünce gerçekleşti. Hiç aklımda yokken ben bunu niye rüyamda görüyorum ve bu rüya nasıl gerçekleşiyor ya? Ayrıca hem aklımda hem kalbimde bitirmiştim nasıl hala unutmuşken rüyama giriyor ben çözemedim?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen daha çok arkadaş fikir belirtsin fikirlerinize ihtiyacım var 😊😇
Onu bu kadar sene geçmesine rağmen hala rüyamda görmem ve bu rüyaların gerçekleşmesi? Çözümleyemiyorum lütfen?