Bir rüyanın devamını görmek mümkün mü?

Üç ay önce bir rüya görmüştüm rüyada bir tanıdığım hayatımda hiç görmediğim bir çocuğu öldürüyordu ve çocuk parkında ölü bulunuyordu onu görünce ağlayarak uyandım ardından yakın bir süre içinde bu rüyanın devamını gördüm öldürülen çocuğun abisi tanıdığımın nerede olduğunu ve ne zaman geleceğini söylüyordu bende sürekli salı günü geliyor diyordum sonra ormanlık bir alanda bir odaya girdim odanın içerisinde bir mezar vardı bu ölen tanıdığımın mezarı tarih yazıyordu üzerinde 03.02.23 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam sonra annem geliyor diyorum ne zaman öldü bana niye söylemediniz falan ağlıyorum ardından bu ölen kişi bana sarılıyor ben ölmedim diye bende susuyorum annem bana üzgünce bakıyor ve eve gidiyoruz sonra aklıma onun ölü olabileceği geliyor (burada rüyamı kontrol etmeye başlıyorum) ve ölükerin fotoğrafta çıkmayacağını düşünüyorum bu kişinin omzuna atlayıp zorla fotoğraf çekiyorum ve o fotoğrafta kumaş yüzü olmayan bir kukla olarak çıkıyor bana neden yalan söyledin diyerek ağlıyorum ve annemin yanına giderek ne zaman öldü bu bir rüya olsun diyerek ağlamaya başlıyorum ve orada gerçekten ağlayarak uyanıyorum
Bir rüyanın devamını görmek mümkün mü?