Ben lezbiyenim. Doğumumdan beri böyle hissediyorum. Bizim dünyamızda da bazı kargaşalar var. Örneğin bedenini red etmek. bir tarafın erkek gibi giyinip misyon yüklenmesi diğer tarafın kadın gibi olup ona eşlik yapmak istemesi.. bunlar çok saçma. Mesela biçok fotoda biri gelinlik giymiş diğeri damatlık gibi şeyler.. bana göre ikisi de gelinlik giymeli.. iki tarafında kadın gibi hissetmesinden geçer lezbiyenlik. Fakat tüm dünyada bu sıkıntılar yaşanıyor. Şimdi ben feminen bir kadınım ve feminen bir kadın arıyorum fakat bu tür misyonlar olduğu için eşimi bulamıyorum.. dertliyim bu konuda :(
Haklısın. Bana bazen bir kadini seviyosan erkek gibi hissediyorsun kendini, git cinsiyetini değiş diye yorumlar yapan oluyor anlamiyorlarki ben kadin olarak kadinlara aşığım değiştirilemez bu
Ha anladim amma panseksuel olurdu senin dediğin gibi yapsa homoseksüellik bunu gerektirir kadini kadın olarak sevmek cinsiyyet ayrimi yapmiyoruz amma aşk kadinadir bize göre
Ben de biseksüelim ama bu tarz kadınlardan nefret etmiyorum seni ilgilendirmez sonuçta bende feminen birini arıyorum bazılarıda maskülen birini arıyor bence bu yaptığın homofobiklik gibi bir şey.
Bir feminen kadın başka bir feminen kadını sevince nasıl lezbiyen olunuyorsa iki maskülen kadın vs. de birbirinden hoşlanabilir. Bir kadının maskülen olması veya maskülenliği sevmesi onu erkek yapmaz veya sevdiği kızla olan ilişkisini heterolaştırmaz. Mantığını anlayamadım doğrusu
Vallahi Kanka bir şey diyeceğim size ben erkeğim ama kadın gibi hissediyorum kendimi yani kadın kıyafetleri giyiyorum ve bir kadına pasif olmak istiyorum hani etek elbise külotlu çorabı topuklu ayakkabı makyaj malzemesi hepsini giymek isterim
Sevgilimle vakit geçirirken alkolde vardı ondan sanırım demekki çok sarhoş olmusum ve ben lezbiyen olmak istiyorum diye onu ikna etmeye çalışmışim. Parça parça hatırlıyorum ama bu yatakta biz vakit geçirelim sende koltukta otur bize dokunma sadece kendi kendine takıl 🫣 kendime inanamadim ama bütün gündür bunu dusunuyorum ❤️
Sevgilimle vakit geçirirken alkolde vardı ondan sanırım demekki çok sarhoş olmusum ve ben lezbiyen olmak istiyorum diye onu ikna etmeye çalışmışim. Parça parça hatırlıyorum ama bu yatakta biz vakit geçirelim sende koltukta otur bize dokunma sadece kendi kendine takıl 🫣 kendime inanamadim ama bütün gündür bunu dusunuyorum ❤️
Ben 19 yaşında bir kızım henüz tam olarak ne olduğumu anlayamıyorum kadınlara duygusal olarak bir yakınlık hissediyorum ve bunun için kendimi suçlayamam çünkü bu doğuştan gelen birşey ayrıca kimin kimle yattığı veya beraber olduğu kimseyi ilgilendirmez eşcinsellik sapıklıksa cinsellikte sapıklıktır ozaman kimseyi kendin gibi olmaya zorlayamazsın nedense cinsellik konularıda beni rahatsız ediyor böyle insanlara eşcinsel diyorsunuz lezbiyen diyorsunuz da olaya sadece cinsellik açısından bakmayın ilk aklınıza gelen şey cinsellik olmasın
Feminen bir kadın feminen kadınla, maskulen bir kadın da maskulen kadınla birlikte olabilir. Biri feminen biri maskulen çiftler de olabilir. Aşk aşktır.. Tuhaf olan bunu garipsemek bence.
Ah ah trans erkeklerin kendisini lezbiyen diye laftalaması hoş değil. Niye bir taraf erkek rolünü üstlenmeli ki. Lezbiyen: Kadın kadına. Heteroseksüel olsaydım bir erkek arardım değil mi? Lütfen lezbiyenler kadın gibi hissedin. Strapon takarak ona oral yapmamı isteyen lezbiyen (trans erkek.) ya da gögüslerine dokununca çek ellerini diyen ve göğüsleri olmasından memnun olmayan lezbiyenler (trans erkekler) lütfen trans erkeğim bu sadece giyimimden ibaret değil desin lütfen yalvarırım.
Lezbiyen kadinlar dogru yolu bulmus kadinlardir. Ne anliyorsunuz ki erkeklerle ask yasamaktan?
8
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekler olarak o kadar kötü, aşık olunamayacak bir cinsiyet mi olduğunuzu mu düşünüyorsun? Böyle diyerek bir nevi kendi cinsiyetini de aşağılamış olmuyor musun?
Bana da ilginç gelen insanların hayatlarının bukadar sorgulanması herkes mutlu olsun abi bak fotografta ben mutlu iki insan görüyorum birbirlerini incitmiyolar ne biliyim işte sığ düşünmeyin
Yani hem erkeklere ilgi duymuyorlar hem kızlara ilgi duyuyorlar demek istedim. Kızlara ilgi duyarken erkeklere ilgi duymuyorlar. Kızlara ilgi duyduklarına göre doğal olarak kızlarla evlenecekler.
Bazılarına garip geliyor ama bence cok tatlı sadece yaslı teyzelere bakıuosanız geö evlenen garip gelebilir ama gençlerin aşkına bakın çok tatlılar zateb
Ben de merak ediyorum yani kadın gibi hissediyorum kadın kıyafetleri giyiyorum tayt külotlu çorap etek elbise zıbın külot sütyen topuklu ayakkabı oje makyaj malzemesi vesaire
Hahah sen var ya çok fenasın ne yapayım kendimi bildim bileli erkekler den hoslaniyorum 7 yaşlarında başladı :D ama erkeklerden gerçekten çok hoslaniyorum yani evlenebilirim bile kardeşim :D kızlarda size kalır :) bizi sevmen iyi saygı duyman güzel :)