Fotografi inceleyin LGBT uyelerini destekliyomus bide Birce ile Sermiyan Midyat LGBT yuruyusune katilmis, ya neysen nesin gizli tut niye ayana veriyosun ki amac ne? Burasi Turkiye, Hollanda degil a. mk Turkiye’nin raconu var burda oyle seyler ters, tamam LGBT olabilirsin icten gelen bise ama en guvendigin dostlarinda paylas LGBT oldugu ayana vurma😡😡😡 baska bildiginiz LGBT olan unluler var mı duyduguma gore Kenan İmirzalioglu da gay mis dogrumu?
Karısı var adamın neden gay olsun? Hem gay olsa seni neden ilgilendirsin? Homofobik yaklaşımınızı kınıyorum, bu ülkede eşitlik varsa herkes kendi varlığını gösterebilmeli, LGBTİ mensubu bireyler var ve senin kadar hakları da var, hoşgörmeyebilirsin ama kendilerini göstermelerine kızamazsın çünkü sen ne kadar bunu yazabiliyorsan onlar da o kadar kendilerini gösterebilirler. Hepimiz eşitiz. Ve bir şey daha, LGBTİ bireylerin yanında duran herkes bu bireylerden değildir, bunu da yanlış yazdığınızı sanıyorum çünkü böyle bir şeyi bilmemeniz gerçekten çok üzücü.
5
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yav tamam da madem gay erkek kendini kadin hissediyosa kadin olsun kestirsin Bulen Ersoy gibi bakalim o zaman laf ediyomuyuz Cemil İpekci gibi hem biyik birakip hem kivira kivira ortalikta gezmesinler ayar oluyorum oylelerine seytan diyo tut kafasini vur duvara geberene kadar ya bide normal kadinlar gay gibimi hareket ediyo gay lar kadin gibi hareket etmeye calisiyo ama beceremiyolar anlatabiliyomuyum? Kadin gibi olmak istiyosan kadin gibi ol mal mal gezme ortalikta
Kadın gibi erkek gibi... bunların hepsi toplumun kadınlar şöyle davranır erkekler böyle tanımına uygun. Bülent ersoy TRANSSEKSÜEL ki bu da dış vücudunun iç yapıyla uyuşmaması demek, cinsel KİMLİK farklılığıdır. Homoseksüellik ise cinsel YÖNELİM farklılığıdır. İkisi ayrı şeyler, bu ülkede sadece müslüman yok, sadece dini olanlar yok, sadece heteroseksüeller yok, sadece kadın ve erkekler yok. Bir sürü yönelim, bir sürü inanç, bir sürü din ve dil, bir sürü gelenek var. Hepimiz farklıyız. Ve siz sizin için doğru olan bir şeye diğerlerinin de uymasını istiyorsunuz. Herkesin doğrusu farklıdır. Cinsiyetin de davranışla bir alakası yoktur. Azıcık araştırsanız, yansız kaynaklara bir baksanız anlardınız. Ama siz araştırmayıp burada önünüze geleni kınamakla vakit geçiriyorsunuz, çok alındım çok kırıldım içtenlikle kınıyorum sizi. Bu arada gay demek bir erkekten bir erkek olarak hoşlanan erkek demektir, cinsel KİMLİKTE bir farklılık yoktur, size araştırın demeyeceğim, çünkü hiçbir araştırma önyargı ve nefreti yenemez.
Arastirdim ama derine inmedim yani gay ne lez ne trans ne onlari arastirdim niye alindin kirildin? Lezbiyen misin? Dogru soyle gizlisin zaten olmasan da tanimiyorum seni
Yav tamam da sence guzel biseymi bu, burda lgtb ile ilgili 2 laf ettim beni tasladilar kufur etmedikleri kaldi mesela ornek veriyorum Turkiye de kapali kadin bas ortu dusmanlari var kapali kadinlara saldiran dovenler oldu ona kimse sesini cikarmadi iste benimde bu zoruma gidiyo😡. 😊
Kimse bir şey demedi mi? Herkes ayağa kalkıyor bu durumlarda, bazı siteler var instagram sayfaları var gerçekten ağlıyoruz bu tür şeyleri görünce. Bir site var adını unuttum, kadın cinayetlerinin hepsini yazıyor orada. Başörtü düşmanlığı ayrı konu, ben baş örtüsü düşmanlığına karşıyım, ama bu insanların da kinç etmeye hakkı yok onların daha önce de belirttiğim gibi. Ama sana bir şey söyleyeyim yüzün kızaracak bunu okuduktan sonra, ülkemiz transseksüel cinayetlerinde Avrupa’da başı çekiyor. Sana linkini veririm. Bir transseksüel seks işçisi darp ediliyor, ambulansa alınmıyor düşün. Bu insanların yaşamaya hakkı yokmuş gibi davranılıyor ve herkes susuyor. Sağcısı solcusu türkü kürdü herkesin ortak olduğu tek bir konu varsa susmaları. Artık dayanamıyorum değerli kardeşim, ne zaman homofobi birini görsem dinin hoşgörülü olmayı kimseye zarar vermemeyi öğrettiğini nasıl unuttuklarını sorasım geliyor. Önceden belirttiğim gibi, homoseksüelleri desteklemek homoseksüel olmak demek değildir. Zencileri savunuyorsun ama zenci misin? Neyse, link: www.google.com.tr/.../korkma-dinle-anla-sahika-hoca-transseksuelleri-anlatiyor,260612 Bu arada, homofobik olabilirsiniz ama umarım ki bu konuşmadan sonra orada burada LGBTİ bireyleri kınamazsınız, çünkü kınarsanız sizi kınarım bu da çok ağırınıza gider.
Bak dostum, bu platformda kızlar karşı cinse karşı cephe ve siper almışlar hani onlara a desen direk topa tutuyorlar, ne kadar acısı olan kız varsa bu platforma toplanmış inan zerre şeyimde değiller biliyor musun. Takma bunları s. E
Niye derdi ne kizlarin hepsi ergen oyle 25-26 yasinda olduguna bakma ruhu akli beyni ergen salak salak konusuyo elin karisi bana savunuyo sana ne a. mk neyini savunuyosun hem burdan KS den medet mi umuyolar hep derdi olan ipini koparan burda KS napiyo cozummu buluyo benimde derdim var gelipde burda millete satasmiyorum KS den medet ummuyorum
Eee abi ne yapıcan gerçek hayatlarında hiçbir vasfı hiçbir etkileri olmayınca gelsin burada bir cevap bulsun medet umsun ve yanı sıra sana bana sarsın ego kassın Allahın manyakları, yermi la Anadolu evladı kezbanlar sürüsü, allahtan gözümün bile kız zevki var da girip profillerine bile bakmaya tenezzül etmiyorum bunların.
Aynen hepsinin g. otu kalkik egolu ego ne a. mk egolu olunca ne oluyo Allah askina sanarsin dunyaca unlu g. otumun kenari baban sivasli anan erzurumlu bu neyin egosu (memleketleri ornek olarak soyledim)
Oyle iste 😊 kendi begenmis kizlara acayip uyuz oluyorum isterse dunya guzeli olsun s. ikimde degiller ama soyle hanim hanimcik oturmasini kalkmasini bilen bir kadin istesin kopegi, kulu, kolesi olurum net