Aşk İlişkileri Erkek gibi olan lezbiyenler var mı? Kupa-Kızıı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sorularım var, gerçekten aşk duyabiliyorlar mı gibi?Erkeklerden umudumu kesmeye başladım da. Erkek gibi olan lezbiyenler var mı? Cevapla Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. neden kestin erkelerden umudunu sana istediğini vermedilermi yoksa yazık sana :) 0 3 Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Hmm yazık ama Yorumla varrohincco +1 yıl buradan sana istediğini verecek erkek çok :) en azından doğru yerdesin Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Erkeklerin hepsi aynı Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Yani olabilir 🤣🤣 1 1 Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Görüyorsun nelere kaldık 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimin nasıl bir lezbiyen olduğunun önemi yok. Önemli olan senin lezbiyen olup olmaman. 0 3 Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ve tabiki de aşık olabiliyorlar. Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Mühim olan buydu : ) Yorumla
thm16 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Var bende kadınsj erkegim öyle kızlar beni kadını yapıolar süper bişey 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O senin dediğin butch oluyor bu arada 1 15 Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Teşekkür ederim. Evet butch gibi maskülen lezbiyenlerden bahsetmiştim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Sorumu soralı ama 6 gün oluyor nasıl buldunuz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumumu beğenmiştin, sadece profiline göz attım. Soruyu görünce de cevaplamak istedim. Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl 😂 😂 Beğendiniz mi bari profili? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşıtlarla siz'li mi konuşuluyor türkiye'de 😅 Frida'nın resimi hoşuma gitti bu kadar Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Tanımadığım bir insana siz diye hitap etmeye özen gösteriyorum her zaman, sadece bu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Gizli 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, gizli :) Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Tuhafsiniz : ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu herkes söylüyor : ) Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Yine de gizliye dönmenize anlam veremedim. Lezbiyen olduğumu düşünüp de korkmadiniz heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel yönelimin beni ilgelendirmiyor, ayrıca belki ben biseksüelimdir, ve gizlenmek istemişimdir Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Peki Yorumla
Hshwhsfjfjd Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Hea ben 1 3 Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Karşıdakine sevgi besleyebiliyor musunuz, değer veriyor musunuz? Yorumla Hshwhsfjfjd +1 yıl Evet kendimi erkek gibi görüyorum onları da savunmasız ve narin olarak görüyorum sahiplenme duygusu ortaya çıkıyor zamanla sevgiye dönüşüyor Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Ne güzel Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Vardı benim arkadaşım Babacan bi kızdı 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkeklerden neden umudunu kaybettin 0 4 Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Değer yok sevgi yok, sadece 250 gr için yaşıyorlar Yorumla Kadirk34 +1 yıl Öylesi denk gelmemiş demek ki... Ama cinsellik her ilişki de istenir yaşamak sana kalmış unutma Yorumla Kupa-Kızıı +1 yıl Olabilir de sadece cinsellik varmış gibi davranıyorlar Yorumla Kadirk34 +1 yıl Tabiki öyle değil ama ilişkide bir beklenti olacaktır dediğim gibi kiminle ne yaşayıp yasamayacagin senin tercihin saygı duyulur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
neden kestin erkelerden umudunu sana istediğini vermedilermi yoksa yazık sana :)
Hmm yazık ama
buradan sana istediğini verecek erkek çok :) en azından doğru yerdesin
Erkeklerin hepsi aynı
Yani olabilir 🤣🤣
Görüyorsun nelere kaldık 😄
Kimin nasıl bir lezbiyen olduğunun önemi yok. Önemli olan senin lezbiyen olup olmaman.
🙄🙄
ve tabiki de aşık olabiliyorlar.
Mühim olan buydu : )
Var bende kadınsj erkegim öyle kızlar beni kadını yapıolar süper bişey
O senin dediğin butch oluyor bu arada
Teşekkür ederim. Evet butch gibi maskülen lezbiyenlerden bahsetmiştim.
Rica ederim.
Sorumu soralı ama 6 gün oluyor nasıl buldunuz?
Yorumumu beğenmiştin, sadece profiline göz attım. Soruyu görünce de cevaplamak istedim.
😂 😂 Beğendiniz mi bari profili?
yaşıtlarla siz'li mi konuşuluyor türkiye'de 😅 Frida'nın resimi hoşuma gitti bu kadar
Tanımadığım bir insana siz diye hitap etmeye özen gösteriyorum her zaman, sadece bu.
Anladım.
Gizli 🙄
Evet, gizli :)
Tuhafsiniz : )
Bunu herkes söylüyor : )
Yine de gizliye dönmenize anlam veremedim. Lezbiyen olduğumu düşünüp de korkmadiniz heralde
Cinsel yönelimin beni ilgelendirmiyor, ayrıca belki ben biseksüelimdir, ve gizlenmek istemişimdir
Peki
Hea ben
Karşıdakine sevgi besleyebiliyor musunuz, değer veriyor musunuz?
Evet kendimi erkek gibi görüyorum onları da savunmasız ve narin olarak görüyorum sahiplenme duygusu ortaya çıkıyor zamanla sevgiye dönüşüyor
Ne güzel
Umarım vazgeçmişsindir
Vardı benim arkadaşım Babacan bi kızdı
Erkeklerden neden umudunu kaybettin
Değer yok sevgi yok, sadece 250 gr için yaşıyorlar
Öylesi denk gelmemiş demek ki... Ama cinsellik her ilişki de istenir yaşamak sana kalmış unutma
Olabilir de sadece cinsellik varmış gibi davranıyorlar
Tabiki öyle değil ama ilişkide bir beklenti olacaktır dediğim gibi kiminle ne yaşayıp yasamayacagin senin tercihin saygı duyulur
yoktur