Sorun cevaplayayım arkadaşlar, hakkımızda en çok merak ettiğiniz şeyler neler? Ben bir örnek vereyim, bir kız geçerken arkadaşlarınızla kıza bakıp off hatundaki memeye bak vs diyorsunuz ya, biz de yakışıklı bir erkek gördüğümüzde ne kaldırır bu beni vs. diye konuşuyoruz. Bunun gibi neleri merak ediyorsunuz hakkımızda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Neden geniş omuzlu erkekler çekici geliyor? Hep bu konuda iltifat aldım ve ben çok memnunum ama kızlar açısından bakış açısını çözemedim merak uyandırıcı yani güvenmi veriyor ya da duruş olarak albenilimi onu merak ediyorum?
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz neden ince belli kadın seviyorsanız aynı sebepten. Çekici duruyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. kışları mini etekli geziyorsunuz ya donmuyonuz mu donuyorsanızda niye giyinmiyorsunuz
2. iç çamaşırını artık neden giymiyorsunuz
3. vucudunuzu teşhir edici kıyafetler giyerek erkekleri tahrik ediyorsunuz ve bunun sonucunda erkekler sapık abaza oluyor edepli düzgün giyinseniz olmuyor mu
4. sekste en çok sevdiğiniz pozisyon01 Yorumla
Soran+1 yıl1. Kışın hiç mini etek giymedim nasıl hissettirdiğini bilemem
2. İç çamaşırını giymeyi bıraktığımızı kim söyledi? Ben hep giyiyorum etrafımdakiler de öyle
3. Kendimden örnek vereyim ben 60 kilodan 48 kiloya düşmek için çok çabaladım ve şu an incecik bele sahibim üzerime oturan kıyafetleri giymeyi seviyorum bana ne kadar çok çalıştığımı hatırlatıyor gurur duyuyorum görüntümle. Erkekler tüm günlerini spor salonunda geçirip insta'ya üstsüz fotoğraflar atıyor bir şey olmuyor, kaslarını belli etmek için üstlerine yapışan tişörtler giyiyorlar sıkıntı yok, biz birazcık dar kot giyiyoruz oo g*tü başı açtı oluyor. Çifte standardınızdan nefret ediyorum. El insaf.
4. Genelleyemeyeceğim bunu
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Bir kız var mesela gizemli gibi. Her an her şey beklenir. İyi sanıyorsun bir bakıyosun abuk subuk şeyler yapmış. Öyle düşünmüyor sanıyorsun, meğersem öyle düşünüyormuş. Ben bu kızı nasıl çözebilirim?
2- Bir kız 2 erkek arasından seçim yaparken en çok nelere dikkat eder. Seçim yapar mı yoksa ilki her zaman kafasında mıdır?02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde iki kişiye aynı oranda değer vermek imkansız gibi bir şeydir. Kızın kafasında bir kişi bellidir ve ona oynar sürekli. Diğer erkekten vazgeçmiyorsa yedekte tutmaya çalıştığındandır çok değer verdiğinden değil.
Gizemli bir kızı da şu şekilde çözersin; onu kendi taktiğiyle alt ederek. O çok gizemli fakat sen çok aşikarsan o iş olmaz. Sen de sağ gösterip sol vuracaksın. Her mesajına anında cevap verip değer verdiğini belli etme. Bunu dene, bu olmazsa çok yakın arkadaşlarıyla muhabbetini ilerlet, kanka ol. İstemeseler de ağızlarından kaçıracakları şeyler olacaktır illaki.
Cevap sahibi+1 yılTamam öyle yapıcam
Arabası olan erkek hakkında ne düşünürler?
010 Yorumla
Soran+1 yılArabası varmış deriz😁 Ne diyelim ki, tek başına araba bir anlam ifade etmiyor
Soran+1 yılİki kişiyle yapabileceğin muhabbetin daha fazlası dönüyor gruplarda. Bir de 4 kız yakın arkadaşsa biri diğeri olmadan gezmek istemiyor o yüzden
Soran+1 yılBelirli bir konu yok, o ara ne yeniyse onu konuşuruz. Erkekler hakkında da çok konuşuyoruz mesela siz bir kıza açıldığınızda tüm mesajları gösteriyor kız bize. Onun kritiğini yapıyoruz. Biriyle buluşacaksa ne giyeceğini konuşuyoruz. Ama genelde arkadaşlarım bana hep kendilerine yazılan erkeklerin mesajlarını gösterir ona göre biz de şunda iş var şunda yok tarzı yorumlar yaparız
Soran+1 yılO kızdan kıza değişir. Ben çok romantizmden hoşlanmam mesela, ama bazı kızlar bayılır. Teklif edeceğin kızı iyi tanımalısın. Nasıl şeylerden hoşlanır bunu öğren herkesin beklentisi farklı çünkü. Ama özgüvenle yapılan bir teklif kolay kolay reddedilmez. Şu benimle çıkar mısın olayı biraz eskidi onu yapmayın artık. Yarın saat ikide benimle bir şeyler içmek ister misin de buluşmaya çağır. Zaten anlar ne hissettiğini
Soran+1 yılAnlayışlı olmasını bekleriz. Saçma sapan kıskançlık krizlerine girip sağı solu dağıtmasın, güvensin ve anlayışlı olsun en büyük beklenti bu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk olarak altına ne gıydığnı hep merak ederım, acaba tangamı başka bışeymı, rengı nedir?
İkinci olarakta göğüsleri acaba çıplakken nasıldr dıye merak ederım.
Üçüncü olarakta ben ona bakınca o da bana bakarsa benımle ciddi düşnrmu acaba ilşki yasamk ıstıyo demekmıdır bu dıye duşnurum?00 YorumlaKız arkadaşlarınızla ortamda kendi sevgilinizi çekiştirir misiniz? Artık ayıp denecek konularda bile.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef çok şahit oldum
peki bir erkeği yolda gordunuz ve ön tarafi kabarik halde onun için ne diyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe abaza kim bilir kime hallenmiş derdim ben
Soran+1 yılErkeğin yerine mi koyuyorum kendimi anlamadım? Yoksa hallenilen kişi miyim😁
Soran+1 yılHiçbir kızın bu durumdan gururu okşanmaz, iradesizlik belirtisi. İyi şeyler düşünmezdim açıkçası
Yemin et doğru söyle?
Kadınlar da mantık var mıdır?014 Yorumla
Soran+1 yılGenelleyemeyiz, olan da var olmayan da. Ben mesela romantizmden, aşklı meşkli sürprizli şeylerden hiç hoşlanmam. Şahsım adına duygusaldan çok mantıklı olduğumu düşünüyorum. Ancak aptal aşık dediğimiz tipler de var. Her iki cins için de söylüyorum bunu yalnızca kadınlar için değil çünkü genelleme yapılmasını doğru bulmuyorum.
Soran+1 yılNeden insanları prototipleştirmeye çalışıyorsunuz size en samimi düşüncelerimi söyledim😊 Sadece bir insan için kendinden taviz verilmesini uygun bulmuyorum mantıkta buna yer yok çünkü. Çok sevdiğim adamdan bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım, kalbimi dinleseydim yurtdışı hayalimden vazgeçmek zorunda kalırdım ancak mantığımla hareket edip eğitimimi seçtim.
Soran+1 yılKadınlarda mantık var mıdır diyorsun da yazdığın her yorum mantıksız bir olayı destekliyor. Neden bir erkek için eğitimimi/kariyerimi heba edeyim?
- +1 yıl
İnsan;
Akıl
Kalp
Nefs den oluşur
Mantığı yani aklı %100 seçmek seni materyalist bir hadi işine yapar
Kalbi yüzde yüz seçmek seni ahmak bir hadi işine yapar
Nefsi yüzde yüz seçmek seni hayvan bir hadi işine yapar
İnsan iyi bir insan gerçek insan mantıklı insan bilgili insan ise
Yüzde 33 lük paylara böler
Ne merhameti ne maddiyatı ne de nefsi kenara atar
Bütün iyi kötü seçimlerin serzenişi ve sana bahşedilen belalar bunun üzerinedir
İdrak etmek başka böyle okumak başka
Yine de yazdım bir gün dank eder umarım geç olmaz
Soran+1 yılBen yalnızca bir erkekten vazgeçtim, aşka olan inancımı kaybetmedim. Halihazırda hoşlandığım biri var zaten, fakat eski erkek arkadaşım gibi beni hayallerimden koparmaya çalışmıyor; aksine bana ve kararlarıma saygı duyuyor. Kariyerimi önemsemeyen bir erkeği terk etmem beni materyalist bir s ürtük değil idealist biri yapar. Gördüğün üzere hem aşka sahibim hem ideallere, yalnızca doğru duyguları yanlış insanda aradığımın farkına vardım. Sizin cesaret edemeyeceğiniz şeyleri yapmam bir erkek olarak kanınıza dokunmuş olabilir ona bir şey diyemem.
- +1 yıl
1 onu ben terkettim dedin
2 okul hayatıma engel oluyırdu demedin
3 aşka galan sahip değilsin yanından bile hiç geçmedin
4 zaten baştan hatalısın sevmek için sevmek olsun diye sevmek ve evlenmeyecepin biriyle eğlenmek hadi olursa şansa kadere
Kadının saydığım insan oranına sahip olduğunu asla görmedim
Her daim üçünden biri ağır basar ve irade düşer
Kişisel bir durum yok
Senşn ne halt ettiğin bana dokunmaz
Soran+1 yılTanımadığın bir insan hakkında ne kadar kesin konuşuyorsun. Bu önyargılarından kurtul önce. Bir de ne düşünüyorum biliyor musun bence zamanında idealist bir kadın tarafından terk edildin ve bunu hala yediremiyorsun gururuna. Gerçeklerinle yaşamayı öğren, her kadın seni terk eden kadın değil.
- +1 yıl
Alakası YÖK beni terk eden olmadı
Sen olayları kesik kesik anlatıyorsun sonra yorum u doğru bekliyorsun
Ve tek taraflı dinlenilen bir durum tek tarafın çıkarı ile sonuçlanır benim sana saydığım ise genel insan kavramları
Ve sende bir kadınsın ve bir gün dediğim şey sende vücut bulacak
Fakat o kadar detaya ineceksin ki
Asla yapbozun bitmiş halini göremeyeceksin
Bizi cahil kılan da budur
Tek parçayı eline alıp yapboz bu demek
Soran+1 yılAslında yorum beklemiyorum her seferinde bir şeyler yazma gereğinde bulunan sensin. Dünya görüşlerimiz uyuşmuyor seninle hepsi bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kiz önce bakıyor ben farkediyorum başını çeviriyor sonra ben bakıyorum göz göze geliyoruz ikimizde ceviriyoruz sonra birdahada ben yokmusum gibi davranıyor. Ne demek bu?
05 Yorumla
Soran+1 yılSenden hoşlanmış fakat belli etmek istememiş
Cevap sahibi+1 yılYa bak sana komple anlatiyim. Bizim bir tapu işi vardı. Belediyeden baya bir evrak isi yapmamız gerekiyordu. Belediyenin emlak bolumuydu herlde orda bizim bir akraba var ayhan abi. Onun yanına gittim o şef. O yan masadaki kıza verdi evrakları sen işlemleri yap bize de çay soyleyiver dedi. Annemde yanımızda bu arada. öyle biraz sehpet ettik biz. oda orda arada sohbete karışıyor bazen evrakla ilgili soru soruyor falan. Sonracima biz isi hallettik. Gittik. Sonra bir kac kez daha küçük ayrıntılar için geldik buraya yine ilgilendi bizle. En son gelisimizde belediyeye bu kez müdüre imza attirmamiz gerekiyormuş. Ben müdürün odasına gidiyordum oda ofisinin kapısı açıktı geçerken bana baktı göz göze geldik hemen kafasını çevirdi. Sonra ben giderken dedim bidaha bakacakmi baktım oda bakıyordu bu kez ikimizde çevirdik. En son ışte yine işlem yaptırmaya geldim bunların ofise annemde yanımda yine imza yetkisi onda diye. Bu ben hiç orda yok musum gibi davrandı. Hiç bakmıyor görmüyor öyle
Cevap sahibi+1 yılSanki beni görmemek için çaba sarfediyor. Bilmiyorum ben yüz vermiyor ya da ben zor kadinim demeye çalışıyor diye dusundum
Soran+1 yılYüz vermemekten değil hoşlandığı belli. Kimseye boş boş bakmayız yani bir amaç vardır. Kız da hoşlanmış ama dediğin gibi zor kadını oynuyor.
Cevap sahibi+1 yılGüzel kiz isi de iyi zoru oynuyor olabilir. Da hoslasmişsa ben onu kivama getirrim😂😂
memeye bak nedir a*k abazası seni defol burdan midemi bulandırdın
21 Yorumla
Soran+1 yılSanki demiyorsunuz, ergen bebesi Allah bilir çekmekten ellerin nasır tutmuştur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevistiginiz erkekleri detaylı bir şekilde birbirinize anlatıyor musunuz? Ulan bir çaktı felegim sasti gibi mesela :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli bir arkadaşım var ve her ne kadar doğru bulmasam da tüm yatak hayatını anlatıyor bana😁
Cevap sahibi+1 yılİlginç gercekten :D
Yuh be biz hiç öyle demiyoruz ya kaldırır bu beni nedir abi ilk defa duyuyorum 😅😅
210 Yorumla
+1 yılBacakları ne kadar seksi? İlişkide ne kadar istekli? İlişki esnasında inler mi? Özel olan çok şey.
00 YorumlaBaşlarda yakınlık gösterdiğin bir insanda sonradan neden uzaklaşılır?
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen kızlar bunu sadece benden hoşlansın ama ben yüz vermeyeyim, peşimden koşsun amacıyla yapıyor. Verkaç meselesi yani. Olayın detaylarını bilmiyorum ama en yüksek ihtimal bu. Detay verirsen daha ayrıntılı şekilde yardımcı olabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun ve güçlü erkek sevmeniz cinsel olarak daha iyi olacağını düşündüğünüzden mi
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, ben 163üm ve uzun süreli bir ilişkide kendimden çokça uzun boylu birini istemem. Ama ilişkim yoksa ve kaslı, uzun boylu yapılı birini görsem direkt aklım o olaya gidiyor. İstemsiz bir durum bu😊 Erkeklerdeki kum saati kadın sevdası gibi bizdeki uzun boylu yapılı adamlar😊
Cevap sahibi+1 yılBende 183 üm genelde kısa kızlar hayran hayran bakıyor ondan sordum
Soran+1 yılDoğrudur
Cevap sahibi+1 yılTamamen cinsel çekim yani bana bakıp iç geçiriyorlar öyle mi dur ben bidaha iş atıyım kızlara 😄
Soran+1 yılUfaktan yürümenin kimseye zararı olmaz dene şansını😊
Cevap sahibi+1 yılBenimde aslında kafamda hep bir minik hatunla yaşama fantezisi var ama bugüne dek en kısa sevgilim 172 di 😄
Soran+1 yılPeki bir soru da benden, uzun erkekler kısa kızlar hakkında ne düşünür
Cevap sahibi+1 yılYa ben çok kısa sevmiyorum 167 falan üzeri olmalı benim için ama bazı kızlar çok seksi çekici oluyor onlara hayır asla demem 160 da olsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi aranızda konuşurken, erkeğin organına Ya*rak mı dersiniz S*k mi dersiniz?
010 Yorumla
Soran+1 yılBiz kibar kızlarız penis diyoruz😊 Ayrıca cinsel organından da pek konu açılmıyor ne yalan söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılPeki dedin ya evli arkadaşım var, bana anlatıyor diye, o anlatırken sen onun kocasını arzulamıyor musun?
Soran+1 yılHayır arzulamam, ortalıkta adam mı kalmadı? Bir erkek için arkadaşımla aramı bozamam
Cevap sahibi+1 yılYani kalkıp arkadaşına kocanı bana gönder demeyeceksin elbette, yani detaylı anlatırken sen de arkadaşının yaptıklarını kocasıyla yaşamayı aklından geçirmiyor musun hiç? Bir kadın bence o kadar dirayetli olamaz bu konuda.
Soran+1 yılOlabilir, oluyor da. Ben seks hayatlarında mutluluklar dileyip geçiyorum. Bence erkekler bu konuda daha iradesiz ve herkesin de öyle olacağını düşünüyor.
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin iradesi asla zayıf değildir. Sadece tutkuları güçlüdür. Seksin her hali de erkekler için büyük tutkudur. :) Birilerini arzulamak iradesizlikle örtüşmez bu arada. Ki sende arzuların olduğunu söylüyorsun, demek ki sen de iradesizsin :)
Soran+1 yılHerkesin arzuları var, herkes mi iradesiz? Ayrıca arkadaşının eşiyle ne tutkusu Allah aşkına? Yaptığın ya da düşündüğün şeyi süslü cümlelerle anlatma çünkü ne kadar basit ve seviyesiz bir davranış olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Seksmiş tutkuymuş sizdeki yenge aşkı da bitirdi bizi piyasada kadın kalmamış sanki
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama, arkadaşım gelip karısının orasını burasını anlatsa nasıl girdiğini çıktığını anlatsa, yaparım. Kimse durduk yere iş yapmıyor :) Az önce bende arzuluyorum dedin, şimdi seviyesiz biz olduk :))
Soran+1 yılSanırım okumada sorunun var. Yukarıyı oku bakalım nerde arzuluyorum demişim? Bulunca da hizliresimden link at da hepimiz görelim
Soran+1 yılKadınlar o kadar dirayetli olamaz demişsin, ben de olabilir, oluyor da demişim. Kadınlar dirayetli olabilir, oluyor da. Bunu anlamanın nesi bu kadar güç? 25-29 yaş aralığındasın ve yüklemleri bir özneye bağlı cümleleri ayırt edemiyorsun, pes.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz bazı kızlara bununla çıkmak istemem ama ç. kmak isterim diyoruz. Sizde erkeklere diyo musunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki😁 Bazı çocuklar var tipim değil diyoruz mesela ama bir gece geçirmek istediğimiz de oluyor
Cevap sahibi+1 yılPeki birde şeyi merak ediyorum. Yani sonuçta sadece sevişmeye neden sıcak yaklaşmıyosunuz adım çıkar diyemi
Soran+1 yılTürkiye'de kadına verilen değer ortada. Evet sıcak bakmıyoruz bazen karşıdakine güvenemediğimiz için ve adımız çıkar korkusuyla. Sırf kavga ettiler diye sevdiği kızın ailesine ağza alınmayacak şeyler söyleyen, ayrıldı diye bıçaklayan, uygunsuz fotoğraflarını internete yayan bir sürü manyak insanların haberleri okuyoruz her gün. Neden güvenelim ki?
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılDün seni seviyorum diyen kız ertesi gün neden zorlamayalım, olmuyor der?
02 Yorumla
Soran+1 yılSana umut verip bırakıyor peşinden koşturup egosunu tatmin edecek aklı sıra. İzin verme
Cevap sahibi+1 yılSağol.
- KS Hakkında konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn kolay aşık olma şekliniz nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmak değil de etkilenmek için küçücük sebepler yetiyor; güzel bir gülüş, centilmen tavırlar cana yakın konuşmalar. Etkilenmeyecek kız yoktur
- +1 yıl
Teşekkürler 😊😊
Benden etkilendin mi kız hıı bak ne güzel gülümsedim 😏😏
+1 yılerkekler hakkında neler konuşuyorsunuz.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok genel bir soru sordun, genel cevaplayayım; bir erkeğin en çok giyim tarzından, parfümünden, vücudundan bahsederiz. Özellikle erkeğin moda anlayışından çok konuşuruz. Çocuk çok yakışıklı ancak hala annesi giydirmiş gibi geziyorsa ister istemez dalga konusu olur. Daha özele indirgersen daha net cevaplar verebilirim ancak genel olarak bunlardan bahsediyoruz
- +1 yıl
Annesi giydirmiş de ne demek
Soran+1 yılAnnesi küçük bir çocuğu nasıl giydirir; uyumsuz mesela. Üşümesin diye kat kat giydirir uyumu önemsemez, ya da ne de olsa çocuk diyerek mor gömleğin altına kırmızı pantolon giydirebilir. Çocuklarda uyum aramaz çünkü kimse. Annesi giydirmişten kastım buydu
- +1 yıl
Erzurum da kat kat giyinme de gör gününü. -35 leri falan görüyoruz. 5 kat giyinsem bile üşüyorum
Soran+1 yılTarz sahibi biri kat kat da giyinse belli eder kendini. Bir parkasından, şapkasından ya da kıyafetlerin üzerinde duruşundan anlaşılır bu. Her şey illa marka olmak zorunda değil, uyumdan söz ediyorum. Ayrıca erzurumda hep kış mı var? Bir örnek üzerinden söylediğim şeyi çarpıtma lütfen ana konuya odaklan
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bu devir de y*vşakları tercih ediyosunuz?
14 Yorumla
Soran+1 yılBazı canım kızlar üzülmeyi çok seviyor çünkü. Ciddi söylüyorum hastalık gibi bir şey
Cevap sahibi+1 yılDaat yanlış cevap
Soran+1 yıl*g erizekalı olacak😊
Cevap sahibi+1 yılNeyse konuşmicam kaba olur söyliceklerim üstüne alınır onlar burda gelip bana çatarlar sonra
+1 yılHerseyiniz ortada merak edecek bisey yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir sen kapalı kutusun bravo
- +1 yıl
Ben öyle bisey iddia etmedim. Tek dedigim her iki cinsiyetin de ne oldugunu ne yaptigini biliyorum herkes konusuyor bunları.
Mesaj yazıyorum okuyor ama cevap vermiyor? Neden?
02 Yorumla
Soran+1 yılEgosunu tatmin ediyor, prim verme o tip kızlara. Normalde değer verdiğimiz birinin mesajına anında cevap veririz, senden hoşlanmamış olması veya sana kızgın olması yüksek bir ihtimal.
+1 yılHerşeyi biliyorum merak ettiğim bişey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSelam alakasız görüş
Mesaj atar mısın acaba rica etsem?
00 Yorumlaher bok
10 Yorumla
+1 yılÖzele gel
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı