Merak ettiğim bir şey yok. Merak ettiğim son şeyi de internette dolaşan iki video kaydı sayesinde öğrendim. Kızlarla erkek arkadaşlarının yatak odası muhabbetlerini yani. Her yönüyle iğrenç. Kameraya alan erkekler iğrenç, kendisini cinsel obje gibi gören kızlar iğrenç, muhabbetler ve tutumlar iğrenç... "İlişkiye girmek istemiyorum" diye ısrarcı olan kızın, üstelik kendisini gram sevmeyen erkeğe boyun eğerek 10 dakika sonrasında kendisini nasıl teslim ettiğine tanık olmak, "oramı buramı yala ama seks yapmayalım" geyikleri falan, karşı cinsten soğumak için yeterli... Tabii uçkur düşkünü hemcinslerimden de öyle... Türkiye'de kimselerin düzeyli, sevgiye dayalı bir ilişki yaşadığını sanmaz oldum.
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiniz
En İyi Cevaplar
+1 yılEn çok merak ettiğim konu; beraberliklerini neye göre başlatırlar ve beraber olacakları adamı neye göre seçerler? Neye görede sonlandırırlar.
Bu ikisininde bence bir kıstası ve çıtası yok kadınlarda bir çoğunda!16 Yorumla
Soran+1 yılillaki farklilik gosterir bu kadindan kadina.. ben kendim icin soyluleyim ( beraberlikten kastin sevgili olmaksa eger) ; bana gosterdigi ilgiye samimiyete gercekligine gore başlarim karakter derecesine gore secerim karaktersizligine gore de sonlandiririm...
(eger beraberlikten kastin birlikte olup yatmak falansa onu bilmiyorum yasayanlara sormak lazim )- +1 yıl
Hayır ya, beraberlik = sevgili olmak, aşk, sevgi, flört. Seksten söz etmiyorum. Ona direkt seks diyorum ben :) o beraberlik değil.
Dış görüntüsü, fiziği, mesleği, yaşadığı yer, arabası, parası; bunların hiç birini umursamaz mısın?
Soran+1 yılya ne biliyim herkesin lugati farkli olabiliyo o yuzden iki sekilde aciklama olarak verdim. ne bileyim bazilari bazen" berber olduk" falan deyince malum konu olmus oluyor o yuzden...
saydiklarinin icinde tek takintili oldugum konu fiziksel acidan cok uzun birini istemiyor olmam cunku ben minyonum onun disinda diger saydiklarinin ozellikle maddi seylerin bir onemi yok benimm icin cunku bende zaten onlara kendi imkanlarimla sahip olabilirim (ev araba para vb.)- +1 yıl
Hayata ve beraberliklere çok doğru yerden bakıyorsun :)
Mutluluklar dilerim.
Soran+1 yıltsk.
size de mutluluklar..- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılBenden uzak dursunlarda nr halleri varsa görsünler merak etmiyorum birsey
05 Yorumla
Soran+1 yılen guzeli :)
- +1 yıl
;-)
- +1 yıl
Birtanesin kanka ;-)
Soran+1 yıl: )
- +1 yıl
:-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılaz önce bir çocuk sordu bunu hatunlar için olanını tabi. yapmasaydın keşke be hatun kişi. sıçtın şimdi harbiden :D
26 Yorumla
Soran+1 yılya ordan çaktım bende zaten :D
- +1 yıl
anladım zaten de bu topun altına girmeyeydin iyiydi ;)
Soran+1 yılskinti yok oyle cirkef soru soran merak eden de gorunmuyo sukur
- +1 yıl
bu saatte bu kadar olur. gün içinde görürüm seni :D ama az önce hatunlar için sorana da söyledim yanlış yapıyosun diye. sana da söylüyorum. yaşandıkça bilinsin bazı şeyler okunarak değil. benim merak ettiğim bir kaç şey var ama burdan yazmayı tercih etmem. bir hatuna sormam da. yaşayıp öğrenmek en iyisi ;)
Soran+1 yılama okumak iyidir yasamaya birakacaksak herseyi... neyi yasamayip neyi yasayacagimizi bilmiyoruz ki ve onceden okuyup bilgilenmeliyiz ki herhangi bir durumla karsilastigimizda kara cahil olmayak...
- +1 yıl
katılmıyorum. okunarak öğrenilecek şeyler var bir de yaşanarak öğrenilecek şeyler. cinsel içerikli soruların tamamı bence yaşanarak öğrenilmeli mesela.
+1 yılRegl dönemi çok karışık erkeklerin uzak olduğu bir konu. Bu merak edilen bir konu mesela
13 Yorumla
Soran+1 yılo dönemde cok agresif ve acı cektikleri icin yumusak anlayisli davranilmasi ve uzak durulmalari gereken dönem oldugunu bilin yeterli bu sizi faciadan kurtarir :)
- +1 yıl
Bende bizim sınıftaki kızlara hep çirkef atarlı falan lakaplar takmıştım :) Teşekkürler
Soran+1 yıl:D rica
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bu güzel bo çok kızla çıktım be şunu fark ettim kötü davrandigim kızlar daha çok bağlanıyor diğerleri uçuyor hatts kifut hakaret ettikçe daha iyi oluyor
Birde yatakta hunharca yapinca cok hoşlanıyor lar ama romantik olunca aptalca buluyorlar neden cevap verirmisiniz. . Ve bunuda kabul etmiyorlar16 Yorumla
Soran+1 yılgenel bir yargi olarak kabul edemeyiz bunu. belk i sana denk gelenler ozelike o sekilde davranmis olabilir... nedenine gelince muhtemelen eger cok iyi olursan simarip tepene cikabilierler (tabi hepsi icin demiyorum ) ve birakip gitmeleri kolay olur. sanirim sizin onlarin uzerinde yarattiginiz psikolojiden dolayi baglaniyolar sonucta kendinizi hakli cikariyor ve vazgecilmez olarak gosterdiyesniz birakmalarida zor oluyordur ( dedigim gibi hepsi herkes icin gecerli bir durum degil bu )
yataktaki duruma gelince sanirim ister istemez onlarda zevk aliyor fakat toplum yapisi geregi kizlara bunu ozgurce soyleme yetkisi verilmemis o yuzden de o sekilde ifade ediyorlar...
Cevap sahibi+1 yılSen bir düşün ama dürüst ol hangisini isterdin efendi düzgün kibar mi yoksa bole kızdım mi iyi kizan kufur eden ve yatakta hakkını veren kizinca am. na gtune soven ama hasin tutgunu koparan mi yoksa hafif Maço ama beyfendi düzgün sana kötü soz kullanmayan kibarca acidimi iki bir falan böyle seni senden fok düşünen biri hadi cevap ber ve dürüst ol hangisini
Soran+1 yıltabiki de edepli ustruplu beyfendi kibar adamligin hakkini vereni isterim hayvanlik yapani degil !!!
kufur etmek hayvan gibi davranmakta nedir yaaa
Cevap sahibi+1 yılİşte lafta hep böyle ben bunu denedim Biliyormusunuz inan hep tam tersi çıkıyor bak sende gidersin boyle yarif ettiğim birine aşık olursan anlarsın beni butun kızlar senin dediğin gobi gobi diyo ama sonra farklı oluyo zaten ben bunu anlayamadihim için sana sordum sen hemen savunmaya gectin
Soran+1 yıldogruyu soyluyorum ama. herkes bir degil ki sen nasillarina denk geldiysen artik...
bir fahiseyle normal bayan bir mi?
Hicbiseyi. eskiden kizlarla ilgili az sey bilinirdi artik her halt biliniyor cinsel hayattan tut gunlyk hayata kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılgoogle sagolsun :)
+1 yılKızlar da kendi aralarında seksten konuşur mu ya da ah bir şu çocukla yatsam derler mi merak etmişimdir hep
03 Yorumla
Soran+1 yılyok o derece özeli ifade etmezler. sexten konusuyorlarsa da bu genel kultur duzeyine yonelik konular olur.. ozelikle evlenecek olanlar.
- +1 yıl
Peki anneleriyle konuşurlar mı bu tür leyleri anneleri ergenlikte adetle ilgili şeyleri anlatır biliyorum ama ergenlik sonrası falan aman kızım sakın göster ama elletme ya da hiç gösterme falan derler mi
Soran+1 yılhayir zannetmiyorum mahremiyeti bu drece aile icinde konusmazlar yani en azindan anneyle... ama teyze kuzen yakinarkadaslar arasinda bu tur konularin tartismasini fikirlerini öne surerler
+1 yılorta okuldayken kızlarda erkekler kadar seks ister mi diye düşünüyordum :) :)
04 Yorumla
Soran+1 yılniye onlarda canli varlik degil mi sendekinin bir farklisi var iste onlarda da.. demek isteyebiliyolar :p :)
- +1 yıl
orta okuldayken dedim ama :D :D çocukluk aklı ne yaparsın :D :D :D belki ilkokulda da pipisi nerde deliğe kaçtı herhalde diye düşünenlerde vardır :D :D
Soran+1 yılbence o zamandan zamana degiiyo.. simdiki zamabe cocuklar zamane gencler bir baska... cocuk ilkokula gidiyo sevgili yapiyo biz ilkokulda gider sek sek oynar ip atlardik sevgiliyi anca "lise aşklari " :D dedikleri zamanda gorurduk bunlar simdiden yok sunu giymem yok bunu giymem yok sacimi soyle boyle yapcam... gencler zaten iki opuşup koklastiktan sonra is baska yere gidiyo , bir sarilmanin adini aşk koyuyolar. kanka kardesim dedikleri arkadaslari kankaliktan sevgililge geciyo falan filan yani zamane cocuklari gencleri bozuk ya da bozuk yetistirliyor...
- +1 yıl
ee ellerinde genç yaştan teknolojiyle doğuyorlar bırakta bilsinler yaani :D :D hem iyi iyi bak bu şekilde erkenden gelişiyo beyinleri :D :D
+1 yılErkeklerin ucuz numaralarını neden yediklerini ve onca adam dururken neden odunları tercih ettiklerini?
10 Yorumlaaldatıldığınız halde nasıl kabul edebiliyosnz. dayak yemeyi haklıhaksız farketmez nasıl sindirebiliyosnz. aldatıldığınız dayak yediğiniz halde nasıl koynunuza alabiliyosnz
12 Yorumla
Soran+1 yılbu ozellkle doğu toplumlari icin gecerli her yerde boyle degil ya da modern cagdas toplumlar boyle degil. bizim ve doğu toplumlarinda kadinlar 2. planda tutuluyor ve ötekilestiriliyor onlarda ister istemez boyun egiyor... gecmise baksana cok daha vahset durumlar var dayak aldatmakta ne ki diyebilirsin insan yerine koymayip toprağa diri diri gömüldüklerini düsünürsen... yani bu toplumun onlara verdikleri degerle ilgili bir durum... bugun turki ye de her hafta henuz cocuk yastaki her bir kiz tecavüz kurbani , cinayet kurbani... ben bu tür haberleri okumaktan görmekten artık yasadigim yerden korkar oldum...
+1 yılneden sen kızlarla ilgili bakan falan mısın? nesin yani ve her kız aynı değildir neden sana soracaklarmış kızları
10 Yorumla
+1 yılNeden mantıklı düşünemediklerini ve duygularıyla hareket ettiklerini
02 Yorumla
Soran+1 yılmantikli dusunenleride vardir yaa hepsi bir degil fıtratlar farkli sonucta
- +1 yıl
Her duyduğuna inanıp sormadan araştırmadan kendi başına radikal kararlar alanları bir hayli fazla ben bezdim artık gerçekten dediğin gibiler vardır tabi ama olmayanlar çok fazla
+1 yılDusundum dusundum cogu Sorular kisilik ile alakali
Aklima gelen ve herzaman merak ettigim: kadin milleti neden bukadar merakli Herseye:p03 Yorumla
Soran+1 yılımmm hepsi degil ama :) mesela ben
- +1 yıl
Hadi be.. Ozaman gordugum ilk merakli Olmayan kiz sensin Aman allahim cok mutluyum hahah
Soran+1 yıl: )
+1 yılc2de kızlar sürekli mesaj atıyor baya konuşuyoruz sonra sıkılıyorlar.
Ne tarz sorular kızların sıkılmamasını sağlar neleri sormamalıyım neler konuşmalıyız?04 Yorumla
Soran+1 yılc2 dedigin nere oluyor anlamadim ama
- +1 yıl
Sohbet sitesiymis
Soran+1 yılüst üste uzun süre yazismayin cunku bir sure sonra skıyo konusulacak bisey kalmayo o yuzden belirli araliklarla yazisin
- +1 yıl
haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D güleni öldürürüm :D https://vocaroo.com/i/s134r4fDgNVd
00 Yorumla
+1 yılHer kız masturbasyon yapar tamam ama her yalnız kalındığında aklına girer mi ki bu?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok girmez sonucta hersey cinsellik degil. nasil siz durduk yere degilde uyarilinca o moda giriyosaniz onlarda oyledir.. aa yalniz kaldim dur bir cinsellik dusuneyim demez
2 kere vurguladığına göre merak uyandırma peşindesin. Bilmiyorum. Nelerin var meselea kopya ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya iki kere vurgulamadim detay yazisi az diyo bende ikiledim
+1 yılerkeklerın kızları arzuladıgı gıbı kızlarda erkeklerı arzuluyormu ve nasıl bı lısan ıcınde. ?
ornk : mesela erkekler uff tas gbı hatun veya harıka vucudu var gbı? kızlarda nasıl *01 Yorumla
Soran+1 yıldiğer kızları bılmıyom da benim manyak kardeşim de erkeklere taş diyo :)
her kızın meme ucu farklı renk. bu neye göre değişiyo genişliği felan merak ediyom? utandım lan
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem...
cok detaycisiniz sanirim
Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Mesela bu sorunu neden sorduğunu? Aslında sen bizim ne düşündüğümüzü merak ediyorsun dimi :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D sorunun kizlar acisindan durumunu bir hemcinsiniz kizlara sormus ordan gordum sorudaki kiz erkek yerini degistirdi m o sekilde soru bulmus oldum
yok merakli bir insan degilim...
kac zamandir sorulara cevap veriyordum soru sormayali cok olmus :) hem puan gelir hem de vakit gecer diye sordum
Soran+1 yılpeki :)
+1 yılNeden beni sevmiy bu kızlar? veya seviyomuş gibi becerip gidiyolar?
02 Yorumla
Soran+1 yılkullandirtma sende kendini
- +1 yıl
ya onlar kullanırken bende kullanıyosam :D
başlarım bakireliğe diyip herkesle yatmayı istediğiniz oluyor mu mesela?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa o kadar da degil ama neden erkekler yapinca bisey denilmiyor da kız yapinca adi cikiyo dışlanıyo ona sinir oluyoruz ortada adalet eşitlik yok yani... hoş bunu yaratan da icinde bulundugumuz toplum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılks sağ olsun her şeyi biliyoruz siz de cansınız her şeyi anlatıyosunuz :D
02 Yorumla
Soran+1 yıleyvl.
Cevap sahibi+1 yılsen biraz soğuksun tabi :D
+1 yılçok meraklanmayın evlendikten sonra ben merakımı gideririm eşimden :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaçık söyleyim meraklanma vücudu nasıldır? bu kızı götürebilirmiyim? götürsem yapmasını istediğim herşeyi yaparmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılkaşarsa yapar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak degılde arkadas cinsel yonden erkeklerden daha cok sanları var sankı cunku bır erkek mast yapma kta kullandıgı pek sey yoktur ama kızlar cok sanslı ne demek istediğimi anladın heralde
00 Yorumla
+1 yılmasturbasyon yaparken nasıl yapıyorlar kızlar.. zar delinmiyormu?
02 Yorumla- +1 yıl
yasın cakma herhalde bu soruyu sorduguna göre ergene benziyon
Soran+1 yıl:/bi bilgim yok..
yapanlar daha tatminkar cevap vereceklerdir...
kanka herşeyi öğrendim artık hiç bişeyi merk etmiyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi bakalim kanka
kızların konuştuğu kelimelerde ne kadar samimi olduklarını hep merak etmişimdir
07 Yorumla
Soran+1 yıltanidiklarin hep yapmacik mi konusuyordu ki
- +1 yıl
ya işte nasıl diyeyim kızların çoğu lafı laf olsun diye konuştuğunu düşünüyorum, taklitçilikleri var evet birde konu dışı olacak ama kızlarda şu hastalık var karşı cinsten birisi bir kızın kalbinin hızlı çarpmasına neden oluyorsa o kızın mantığı tamamen kayboluyor tabiri yerindeyse kör oluyor sadece kalbini dinliyor ve çoğu zamanda hüsrana uğruyorlar benim gözlemlerim
Soran+1 yıliste duygularina yenilmenin hazin sonlari...
kadinlar daha duygusal daha merhametli varliklar malum
Soran+1 yılonu misal verdim ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeceleri sütyenle mi yatiyon sütyensiz mi? bence merak eden coktur
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılediyon mu etmiyon mu?
- +1 yıl
merak ettim bak eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyosun =) cevabınıda ver bari
Cevap sahibi+1 yılcikaririm kanka rahatima düskünüm :)
Siz ne dusunuyorsankizlar biz erkeklerde aynisini dusunuyoruz
00 YorumlaSupriz yumurta gibi icinden ne cikcagini merek ederim :))
10 Yorumlaaralarında ne tür muhabbet dönuyor erotıkleşme var mı bız erkeklerde +18 muhabbet çok olur
11 Yorumla
Soran+1 yılergenlik doneminde illaki oluyordur...
Bayanlar bu dünyadan mı acaba? :)
25 Yorumla
Soran+1 yıldaha cok uzaydan falan gibiler demi :p :)
Soran+1 yıl:D masum narin hoş yaratiklar ama yaaa naparsin iste
Soran+1 yılemanet emanet..
Gunumuz teknoloji caginda merak edilenleri bulmak cok basit maaksat karsilikli ogrenmek olunca burasi kullanilabilir sadece
00 Yorumla
+1 yılKızı ne olarak gördüğüme bağlı.
12 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
İş arkadaşımsa işini iyi yapıp yapmadığını merak ederim.
Mesela banka veznede bir hatunsa işimi kısa sürede halledip halledemeyeceğini merak ederim.
Sevgili adayıysa zamanını nasıl geçiriyor diye merak ederim.
Sevgilimse benim kalbindeki yerim ne dışarısı hakkında ne düşünüyor onu merak ederim.
gibi...
+1 yılherşeyi ögrendik ya :D kalmadı birşey varsa enterasan birşey sen söyle :D
00 YorumlaYatiklarinda eleri nerede oluyor goguslerini oksuyorlarmi gibi
00 YorumlaPaylasim tadinda bir hayat surebileceklerine olan inanclarini. gercekten isteyip istemediklerini.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKizlar otobuste falan arkasına biri geçtiğinde çaktırmadan mutlu olurmu. Yoksa ters ters bakarmi.
05 Yorumla
Soran+1 yılkiz azginsa mutlu olur ama yok normal hanimhanimcik biriyse o arkasindakini gözleriyle sözleriyle rezil kepaze eder...
Cevap sahibi+1 yılSen ne yapardın.
- +1 yıl
Annen ne yapardi
Soran+1 yıleceline susamis
Cevap sahibi+1 yılBizim araba var. otobuse binmez.
Düşündüm düşündüm bir halt yok merak ettiğim
11 Yorumla
Soran+1 yılo da iyi
Kızlar neden lezbiyen olur?
08 Yorumla
Soran+1 yılfitratlarinda var demek ki... ben hic denk gelmedim ki zaten bizim toplum oyle bir seye hos bakmadigi icin varsa da kendi iclerinde yasarlar.. bu durum daha cok yurt disindakilerde var...
- +1 yıl
Karsı cins ilgisini cekmedigi icin olurlar
Soran+1 yılwwww.google.com.tr den ogreniniz...
- +1 yıl
Güzel bir merak, soru sahibi bence bu konu hakkında yeteri kadar bilgiye sahip değil. Bahsettiğiniz şeyi anlamanız için o dünyanın içinden birisi ile konuşmanız gerekiyor.
- +1 yıl
Anlıyorum, doğrudur belki ben size yardımcı olabilirim.
+1 yılÖpüşmesini :):):):):)
00 Yorumlagerçekten sevebiliyor musunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
G noktasina temas ettiğimde aldığınız hazzı?
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik deneyimim yok... olanlar daha iyi cevap verecektir...
+1 yıl17-19 arası tüm meraklarımı giderdim,
00 Yorumla
+1 yılkoltuk altlarınızı jiletlemi alıyonuz makinaylamı
01 Yorumla
Soran+1 yılkisiye , cildine, hassasiyet derecesine gore degisir
neden sürekli ilgilenilmek istiyorsunuz neden
010 Yorumla
Soran+1 yılcunku özel oldugunu hissetmek istiyor buda gostereceginiz ilgiyle oluyor...
Soran+1 yılhersey karsilikli mi ki...
Soran+1 yılfarklilik gosterir ya hepsini bir tutamayiz o senin cevrendekilerden gozlemledigin bir cikarim
Soran+1 yıldaha once de duymustum kitabi fakat okumak kismet olmadi
+1 yılHerseyiniz merak konusu.
11 Yorumla
Soran+1 yılmalum cok karışık yaratiklar :)
Neden dolgu kullanırsınız ki!
14 Yorumla
Soran+1 yıldolgu derken?
- +1 yıl
Teselli amaclı
+1 yılCinsel yasami erkeklerin genelinin merak ettigi..
01 Yorumla
Soran+1 yılnasil ki erkekler icin onlarin dogalarinda var denilip normal bisey olarak gosteriliyorsa kadinlar icinde ayni sekilde tabi ama tek fark onlar icin normal degilmis olarak gosterilmesi yani toplum tarafindan bu sekilde benimsetilmis olmasi...
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden Cart renk sütyen?
13 Yorumla
Soran+1 yılyemin bilah var ya kizlardan daha cok kizlarla ilgili seyleri biliyosunuz...
cart ne be ilk defa duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan renk yeşil mesela ama fosforlu yesil
Soran+1 yılben giymem onu giyenlere sormek gerek...
Gizli Üye(30-35)+1 yılmast da kızlık bozulmuyormu
02 Yorumla
Soran+1 yıldikkat edilirse bozulmaz herhalde..
Cevap sahibi+1 yılhımmm
Neden cok konusurlar
08 Yorumla
Soran+1 yılbunu bilimsel olarak araştirmak lazim :D
bu arada istisnalar da var :) ben pek konusmam hele hele ki bos bos seyleri konusmayi hic hic sevmem konusuyorsam konusmam konustuklarim karsimdakine birseyler katmali..
Soran+1 yıl:) tsk
Soran+1 yılherkes bir degil iste.. yapacak bisey yok.. en basitinden demin bu soruya kizlardan biri cevap yazmis onun yazdigini okuyup ordan bile farkedebilirsiniz herkesin ayni olmadigini ve dengesizlerinde olabilecegini... (kiz sinir etti de beni sacmaladigi icin )
Soran+1 yılherhalde moderatör falanmis cunku yazdigi cevap yok kaldirilmis
herşeyi
00 Yorumla
+1 yılanatomisini
00 Yorumlaben göğüsleri
00 YorumlaNeyseee;-)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026