Çok pişman da olsa tekrardan yapacağını düşünürüz muhtemelen. Ama şans vermek isteyen de olabilir. 

Herkes hayır der bu soruya ama bence aldatma görecelidir benim adamım ruhunu ve kalbini benden alıp gittiyse dönmem ama nefsinin kurbanı olup bedenen kirlendiyse fiziksel boyutlarda tabiki de gitmeyi düşünmem çünkü zaman kötü hemcinslerimize bile güvenemiyoruz nerden bileyim bile bile tahrik edilmediğini
Tekrar yapacağını düşündüğüm için değil de sevseydi beni kaybetmekten korkardı diye düşüneceğim için ikinci şansı veremem
güvenemem ki. güvenmek önemli ya da tel şartla dönerim. çıkmaya başladıktan sonra onun gözünün önünde biriyle ilişkiye girmemi kabul etmeli :D
kesinlikle ama kesinlikle donmek bir yana iki kelime bile konusmam... Aman aman akillara zarar...
Aynen arkadasim fena bir durum... kalpte laftan anlamaz gerci ama bu durum fena soru da zor yerden geldi yani😂
Cevap
12Cevap
Hayatta herkes 2. bir şansı hakeder ama aldatma dışında olmalı bu.
şans veririm ama asla eskisi gibi güvenemem en küçük bir hatasında tekrar ayrılırım sana o şansı vermiştim ama sen kullanamadın derim
Aldatmak için dönerim
Aldatmayı 2'den az yapan henüz görülmedi :)
bilemiyorum duruma bagli
Güven tek kullanımlıktır
tekrar yapar barışmak hata olur
hayr derim ama benim sagim solum belli olmaz
Döner bu sefer ben aldatır bidaha ayrılırım...
Guven gittimi olay bitmistir
huylu huyundan vaz geçmez
Asla
kesinlikle hayır.
Hayir tabikide
Tesekkur
Şans Mans yok
Tabiki.
Hayır
Hayır
mümkün mü?
Hayır