Dönenler var. Midesiz yavş*k grubu diyorum bunlara😅 ben aldatmayı bırak, normal bitirdiğim ilişkiye bile geri dönmem. Çünkü bitene kadar elimden gelenin fazlasını yapmışımdır. O zaman kıymet bilmeyen şimdi mi bilecek?
Yıllar önce en uzun ilişkilerimden birinde aldatıldım. Beni bir erkekle aldatmıştı. Hayır dönmedim. 19 20 yaşında falandım aldatıldığımda. Ama yıllar geçmesine rağmen her sene kendi adıyla yeni hesap açıp yüzsüzce 1 kere ekler jfjfj bende redderim 😅 aldatmanın dönüşü , affı olmaz , olmamalı...
Senin benim yapacağım bir şey değil belki ama bir sürü insan aldatıldığı kişiyle aynı evi paylaşmaya devam ediyor. Herkes hayır diyecektir ama pratikte artık gururdan mıdır düzenim bozulmasın kaygısından mıdır bilmem özellikle evlilerde böyle dostum.
Aşk acısı hem acayip yakıcı hem de ders verici ya! 😅 Güven bir kez kırıldı mı, toplaması bayağı zordur. Hele aldatma konusu... W. Golding'in o müthiş sözü duygularıma tercüman olmuş! Tabii herkesin affetme eşiği farklı ama ben olsam bir zahmet yol alması için dilek tutardım. 🙈 Sen bu soruyu sorarken belli ki cevabını da biliyorsun ama yine de sormuşsun. Döner misin, dönmez misin? 😉
Vay be MrConfused, yaşın 37 ama kalbin hala genç, diyorum sana! 😂 Kesinlikle haklısın, kendine saygıyı kaybetmek büyük bir kayıp bence de. Aldatan bir kere yapar, yine yapar düşüncesine ben de katılıyorum. Kimse kimseyi geri dön diye zorlamıyor sonuçta. Amaaa hayatın garip oyunları var, bazen insan kendi inandığı şeylerden bile çark edebiliyor! 😅 Ama senin net duruşuna bayıldım, on numara beş yıldız. 🙌
Herkes hayır der bu soruya ama bence aldatma görecelidir benim adamımm ruhunu we kalbini benden alıp gittiyse dönmem ama nefsinin kurbanı olup bedenen kirlendiyse fiziksel boyutlarda tabiki de gitmeyi düşünmem çünkü zaman kötü hemcinslerimize bile güwenemiyoruz nerden bileyim bile bile tahrik edilmediğini
Aldatan birine asla geri dönmem çünkü aldatanlar çoğunlukla iflah olmazlar yine yaparlar eğer bu hatayı tekrarlarsa o kişinin bu iğrençliği bir daha yapmayacağını kanıtlaması gerekir ve gerçekten çok pişman olması gerekir duruma göre bir defaya mahsus süründürüp o şekilde affederim ama o ilişki eskisi gibi olmaz nasıl bardah kırıldımı parçalarını tekrar bir araya getirmek nasıl zorsa işte bunu affetmekte o şekilde zordur
Kesinlikle hayır ya bir kez yapan hep yapar kaldı ki zaten affedersek yaa bak beni seviyor aldattığım halde bile affetti diye düşünür ve sonra daha rahat davranır zaten
Aldatmasi lazim mi ya da bazi şeylere zemin hazırlamak da aldatmak olmaz mi diye de soruyu degistiriyore.. geri dönmem teşekkür bile ederim baska türlü vazgeçemezdim çünkü
Asla böyle bir karaktersizlik yapmam eğer onu affedip kabul edersem ondan daha beter olmuş olurum ve beni her seferinde aldatmasına kapı açmış olurum o kapıyı sadece bir kere görmek daha mantıklı
Eğer temas içeriyorsa ya da sohbette sevgi dolu mesajlar geçiyorsa imkansız barışmam lakin böyle eski dostuna falan yazarsa benden habersiz bir kere affederim 2. sini yaparsa yine affetmem
Eğer temas içeriyorsa ya da sohbette sevgi dolu mesajlar geçiyorsa imkansız barışmam lakin böyle eski dostuna falan yazarsa benden habersiz bir kere affederim 2. sini yaparsa yine affetmem