Evet Sorum Basit Dostlar Sizi Aldatan Birisi İle Tekrardan Ciddi Bir İlişki Yaşar Mısınız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sağlıklı bir psikolojide olan bireyin kendisini aldatan kişiyle yeniden ilişkiye başlayabileceğini sanmıyorum nitekim bir kere yapan bir kere daha yapar diyebilir veya kişi kendini düzeltse bile bu olayı unutmayacağı için kendisinde derin yaralar bırakır, bir kere kırılan ayna düzgün göstermez.
bir insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur. insanlar değişmezler , değişim diye düşündğünüz şey içe atmadır. içinde yatar o alışkanlığı hep. tıpkı bir yanardağ misali
Uzun yıllarımı verdiğim biri vardı.. İhanetin en kralını gördüm.. Affettim mi asla.. Bedeli ne olursa olsun öderim ama bazı şeyleri affedemem.. Kendi etimi kendim kestim attım.. Keyifli geceler..
Onu O Kadar Sev Sonra Başkasına Yönel Yok Öyle Bir Dünya 👍👍 Ben Olsam Bende Affetmezdim...
Asla çünkü bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur insanlar değişmez bir hatayı bir kez yapsmışsa bile sonu gelmez ilk fırsatta yeniden yapar
Aynen öyle
Cevap
49Cevap
o hatayı bir kere yaptım bi dahakinde tekmeyi bastım :D
😄😄
İyi yapmışsın böyle insanlar affedilmeyi hak etmiyor
@ekinozyurt AYNEN
@kedysinem Tekrar yaşamazsın umarım durumlar karışık galiba
Şimdi ben bu durumu da kısaca şöyle açıklayacağım. Eğer ki beni aldatan kişi ırsi (kalıtımsal) olup genetik olmayan fenotipik varyasyonları inceliyorsa muhtemelen tekrardan bir ilişkiye başlayabilirim ancak bu kişinin atomaltı parçacıkları, normal maddeye göre zıt Eren Çakar özellikler taşıyorsa veya atomaltı parçacıkların elektrik yükleri, normal maddenin atomaltı parçacıklarının tam tersi ise o zaman muhtemelen tekrardan birlikte olmam. Ama bir biricik şarap neleri çözmez ki
Kırmızı çizgim. Herşeyin telefisi bence var ama. Aldatma konusunda 2. şansı vermem. Vereni de anlayamıyorum.
İki insanı aynı anda sevemezsin. Onu seçtiyse onu seviyordur. Hayatım beni sevmeyenlere hasr olunacak kadar değersiz değil
Ya aslında bu bi karakter meselesi; karşınızdaki kişi bu olayı yaşanmış bi hata olarak mı görüyor gerçekten? Samimi mi, önce bunu tespit etmeniz lazım.
Aldatan insan yine aldatıcak, asla durdurulamayacak anlamına gelmiyor tabiiki ancak bana sorarsanız eşini-sevgilisini daha önce aldatmış insan bi kez daha aldatmaya meyilli olabilir. Tedbirli yaklaşmak lazım.
Kesinlikle
Aldatmayi brak bana yapmadigi kalmayan biriyle mal gibi evlendim kopek gbide pismanim bu arada 8 senelik birliktelik ve dha agustosta evlendm bin senelik evli gibiyim tirilyon kerede bosanma durumlari yasadik bakalim kopus ne zman
Bırakınız yeni bir ilişkiyi, bir daha görmeyi dahi kaldıramam...
Aldatmanın tövbesi yoktur arkadaşlar hiçbir zaman bu sondu denmesine inanmayın
Şahsen ilişki olarak şans vermem cinsellik olarak takıl kafana göre.
Bu soruyla 1 ayda 43636373. Buluşmam cevap yine hayır 🤣🤣
Çok korktuğum şeylerden biri ödüm kopuyor umarım uğruna öldüğüm öleceğim kişi bunu yapmaz beni hayattayken ruhumu öldürmez
Ben tersinden sorayım.
Aldatan siz olsaydınız ve yakalansaydınız ilişkiyi devam ettirmek istermiydiniz?
Çok Doğru
aldatmazdım ama eğer aldatsaydın yüzüne bile bakamaz, utanırdım
Evet söylemek istediğim tam olarak buydu. Eşiniz ya da sevgiliniz sizi çeşitli nedenlerle affetse bile, yüzüne bakmaktan bile utanır insan. Kaldı ki her ne kadar karşı taraf affettim desede en küçük bir anlaşmazlıkta bu durum yüzünüze vurulur kesinlikle..
ama işte bundan utanmayan, gurur duyan insanlar var maalesef. tekrar tekrar yapıyorlar
Haklısın utanacak yüzü olan insan zaten bu haltı yemez. Bir deyiş vardır bilir misin köpek mok yemekten vazgeçmez diye..
Aldatma asla telafisi olmayan, karşı tarafa verilecek zarar bilerek atılmış bir adım. Asla affı da olmaz bu yüzden.
Çok Doğru
Tekrar güvenmekte zor olur böyle bir durumda
Yani büyük konuşmayayım ama asla başlamazdım. Her şeyden önce böyle bir şey yapmak kendime hakaret gibi olur.
Aynen Öyle 🙂
Beni aldattı ama ben yine şans verdim desem yalan olur yaşvardım geri dön diye var bende biraz arsızlı🤣🤣🤣🤣
Hmm😀
Ben kendime sahip çıkıp, ilişkimize saygı duyup o haltı yemiyorum, karşımdaki insan yiyorsa, karşımda duramaz. Ayrılırım
Bende
Yalanın da aldatmanın bende cezası bellidir. O kişi bir daha hayatıma giremez. Kesin ve net.
"Boynuzuma sahip çıkayım, iyi bakayım ki daha güzel ve büyük olsun" diyorsam, neden olmasın? Boynuz bakımı önemli. 😅
Bir kere yapan yeniden yapar ve guven bittimi artik sevgi olmaz ask olmaz
Kesinlikle Katılıyorum
Kendisini altadanla evlenen gördüm
Fiziksel değil ama aldattığını söylemişti
Saygı duyarım sana ama ben sen kadar katı değilim
Af ediciyim geçmişi beni ilgilendirmez diye düşünürüm
Ama şaşırdığım bir nokta oldu ki bi erkek aldattı beni dediği bir insanla hele ki onu çok seven biri varken neden gidip evlenir
Biraz intikamcı yapım var 😬 sırf intikam almak uğruna bile mükemmel aşık rolü yapabilirim.
Vayyy
Kardeş sonunun aynı biteceğini bildiğim kitabı niye 2. Defa birdaha okiyim ki
Vayy
No Stttrsin gitsin ebesinin terekesine kadar yolu var.
Kesinlikle
Affetmem için aptal olmam gerekir. Birinciyi yapan net ikinciyi de yapar.
Çok Doğru
Beni aldatan biriyle yaşayacağım tek ilişki f*ck 👌👌
👍kesinlikle
Bilmiyorum işim belli olmaz
Hmm
Huylu huyundan vazgeçmez ama bir ilişki bittiyse tekrar (hangi sebeple olursa olsun) olmaz
Kesinlikle
Her şey affedilir ama aldatan bi daha aldatır. Affedilmez
aldamak karakteirn çöküsüsüdr yanı kabul edilemez nedemis senı yaralıyanı affdersen bir dakıne öldürüdür
Niye bir daha aldatsın diye mi? Başlamam tabi ki.
Yani👍
Nicin baslayim? O beni hayatindan silmis. Karakterimi ve gururumu @@mis atmis. Banane. Neden?
Evet ama sadece cnsl ihtiyaçlarımı gidermek için evlenmem kullan kullandıgı kadar
Vayyy
Ck ck şak şak yani
bir defa aldatan her zaman aldatır ilişkimi bitirir bir daha hiç bir şekilde ilişki kurmam
Hayir, ihanetin affi olmaz.
Hiç başıma gelmedi bilemiyorum
Birincisi hatadır, sonrakiler alışkanlık olur..
Beterini yaşatabilirim
Bir defa aldatan yine aldatır akillanmaz
Tabikide hayır sadece f*ck :)
Girsem bile zevk için olur f*ck yaparım ilerisi olmaz
Seni zehirleyen bir tavuğu bir daha yer misin? Tabi ki hayır
Tabiki hayır herkes bi şansını kullanır ve onu nasıl kullandığını da kendi seçer.
Allah yazdıysa bozsun
İhanete tahammülüm yok
Mal mal sorular sormayın m. q
Niyeymiş
Zinhar olmaz
#Hükümdar
Kan çıkar ulennn kan 😎
Vayy
Bir şekilde başlarım. Oda ondan faydalanmak için.
Vayyy
Yaptım öyle bir aptallık.
Daha yapmam.
Kimseye 1 Şans Daha Verme
Vermem zaten artık
Herkese ikinci bir şans verilir ama bu konuda verilmez
@Sikintiyok1903 geç oldu farketmem
Sağlık olsun :))
Senin adına üzüldüm doğrusu umarım daha iyisindir ve tekrar böyle bir şey yaşamazsın
@ekinozyurt umarım , sağol..
@apple-crow Rica ederim önemli değil. Sen kendini suçlu hissetme çok seviyormuşsun belli ki o yüzden böyle bir hata yapmışşsın.
@ekinozyurt , destek için teşekkür ediyorum, aynen çok aşıktım..
@apple-crow Sorun değil hepimizin başına gelebilir bunlar destek vermek önemli. Kendi kaybetmiş bu kadar aşıksan. Tekrar sevebileceğin birini bulursun inşallah tabi istiyorsan..
@ekinozyurt hayat ne gösterir bilemiyorum, ben sevemem derim ama severim.. hayat ;biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir..
@apple-crow Orası öyle tabiki. Hayatın bize ne göstereceği hiç belli olmuyor, planlarımız her zaman yolunda gitmeyebiliyor. O zaman umarım eğer olursa da üzüleceğin bir ilişki olmaz diyeyim en azından. Kimi sevip sevmeyeceğimize de karar veremiyoruz çünkü..
@ekinozyurt sonuna kadar katılıyorum
@apple-crow Teşekkürler bana katıldığın için bende senin düşünce şekline katılıyorum. Seni hak edecek biri vardır diye umuyorum.
Hayır
Bunu ancak aptllar yapar
Çok Doğru
Yaşamam defolsun beter olsun
hayir tabiki bi kere yapan bir daha yapar
Çok Doğru
Hayır tabii de
Insan değişmez kendini kandırırsın
Tabii ki hayır
Aldatılmayan biri var mıdıŕ?
Asla bir kere yapan hep yapar..
Aynen
Sevmiyorsa ayrılır. Aldatıyorsa seviyordur.
Kesinlikle başlamam
Hayır tabii ki de
Hayır asla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?