selam arkadaşlar çok dertliyim son günlerde.uzun hikaye ama kısaca anlatmaya çalışacağım.3 yıllık bir ilişkim vardı,sevgilim askere gitti 14 ay bekledim ama çok kıskanç ve kuşkucuydu.evden dışarı çıkmamı istemiyordu zordu ama sevgim için katlandım bir gün nerdesin dedi evdeyim dedim inanmadı ayrıldı bana yalancı diyor.şimdi 1 aydır ayrıyız arayıp sormuyor.gelince barışmak iisteyebilir barışmalımıyım?
Cevabın nedir?
asker psikolojisi benm sevgilimde yeni geldi askerden 2 ay oldu askerde çok ayrılma aşamasına geldik haftalarca konuşmadık kıskançtı oda dediğin gbi.. geldiğinde kafasını toplar konuşursunuz eğer gelirse de anlayışla karşılamalısın onu sonuçta askerlik çok zor benimki ilk geldiğinde bana bile komutanm demsti yanlışlıkla. dönerse bir şans ver derim ben.
014 Yorumla- +1 yıl
çok konuştum alıp karşıma ama değişmiyor ki hep kıskanc hep kuskusu.
- +1 yıl
okadar karmakarışığım ki.acıkolik yaptı bu çocuk beni.
- +1 yıl
bu sevgi öyle bir illet ki.salaklaştırıyor insanı.düşünemiyorumki.
- +1 yıl
katlanmak değilki sorun ben katlandım şikayet etmedim ama gene olmadıki olmuyor.hep daha fazlasını istiyor ama bende insanım tükendim
- +1 yıl
insaların nankör olmasından nefret ediyorum. 3 yıl mucadele et sabret ama sonunda güle güle adalet işte
- +1 yıl
neler demek geliyor içimden ama neyse ya sonrada diyorlarki sevgi dolu ol falan filan böyle insanlarla yaşıyoruz insan nasıl sevgi dolu olsun ya
- +1 yıl
hala gerçekten gülmeyi başarabilenleri şanslı olarak görüyorum ben.
En İyi Cevaplar
bn olsaydım barışmazdım onun keyfine kalacak bişey değil bu istediğinde ayrılsın istediğinde tekrar beraber olmak istesin ama askerde oldugunuda dikkate alırsak gelince bir konuş bir açıklama yap eger gerçekten senle barışmak için can atıyosa cabalıyosa barış sadce söz içn diyosa sala bnce seni kolay biri sanmasın yoksa yedege düşebilrsn :)
01 Yorumla- +1 yıl
ben böylleyim kıskancım diyor başkada dediği birşey yok ama sorun şu ben onun kıskancağı şeyler yapmıyorumki zaten.
barıs bende aşkerdim 4 ay önce pişkoloji çok farklı orda bende onun gibiydim ayrıldım son bir ay kala bizimki tamamen bitti üştüne gitme ona seni anlıyorum deme o sana anlayamazsın burda sen degıl ben varım der sıkma çocugu gelince hersey daha güzel olucak görürsün
017 Yorumla- +1 yıl
ne askerlikmiş be erkekler bunun arkasına sığınıyor sadece.ben ondan fazla acı çektim sanki askerliği ben yaptım anlıyormusun.hep yanında oldum hep destek oldum ,istemediği hiçbirşeyi yapmadım şimdi söylesene o ne yaptı.askerlik pskolojisi he bu kadar kolay helal valla.
- +1 yıl
aynı sözleri kız arkadasımda bana demişti ama şimdi mutsuz anlamadıgı için sen hala anlamıyorsun ters anlıyorsun sabaha kadar konussamda anlamazsın sen ailenle yemek yerken arkılerınle gezerken yatagında uyurken daha demeye gerek yok ama o her basını yastıga koydugunda ranzanın tavanına baktıgında ailesini sevdigi kızı düsünüyor her sanıye 460 gün boyunca anlamzsın akıllıyı delı yapan delıyı akıllı yapan biyer
- +1 yıl
ben onu bekliyordum oda beni değişen ne söylermisin?o bana hasretti bende ona.
- +1 yıl
ama neden bu kadar acı çektiriyor öyleyse 660 gün bekledim her gün ağladım her gün ya.
- +1 yıl
işteyerek çektirmiyor ben sana simdi onun nasıl durumda oldugunu düsüncelerini atlatamam ben aşkere gittigimde ailemi kız arkadasmı ararken sesini duyduklarımda bogazım kitlenir konusamaz aglardım ben çok özleyen çok seven biriydim aşkere gidip geldigimde annem bana beni özlemedinmi dedi hayır dedim kız arkadasım dedi sarılırken özledim dedim ama içimde özlemek kalmamıs içimde ne sevgi ne hasret ne duygu neede özlemek diye bişey kalmamıstı hersei almıstı dogdugum günden beri sanki aşkerdim
- +1 yıl
benim suçum mu bu?beklermisin dedi bekledim bende insanım ya bende,bende deli gibi özledim bende mi ayrılsaydım
- +1 yıl
benim yengeç onun yay
- +1 yıl
benim kadar çaba sarfeden bir allahın kulu yoktur eminim.
- +1 yıl
eminim ama dedigim gibi çocuk dödügünde senle barısmak işticek çok kıskanç biri diyor sun bu onu süpheci düsünceli karamsar yapıyor görmeden inanmaz birseye sende en ufak yalan gördümmü hayyatta unutmaz buda onda kusku yaratır kolay kolay inanmaz sanada dogru desende beyninde inanmaz sevgilin zor biri admin
- +1 yıl
zor biriyse cehenneme kadar yolu var.bende zor olmasını bilirim ama insanlar sevgileri için emek harcamalı ben böyleyim deyip karşındakine acı çektrmek hangi kitapta yazıyor?
- +1 yıl
haklıyım ve haklı olmaktan nefret ediyorum
- +1 yıl
sağolasın
Bana göre ilişkide karşılıklı inanç ve güven olması şart.
Sizdede anladıgım kadarıyla bu yok gıbı bırsey.
Daha fazla uzatmanın manası yok...022 Yorumla- +1 yıl
sevmek tek başına hiçbirşey ifade etmiyor diyorsunuz yani...
- +1 yıl
doğru.
- +1 yıl
ilginç olan güvenini sarsıcak birşeyde yapmadım.
- +1 yıl
Bir insan sana 1 kez yanlış yaparsa onun hatasıdır bu.
Ama ikinci kez sana yanlış yaparsa bu senin hatandır.
Ben mardinin dağında 12 ay çarşı yok birşey yok askerlık yaptım.
Ama askerdeyken sivildeki insanları ne kırdım nede incittim.
Askerliğin verdiği psikolojik sorunlar olur tabi. Lakin bir insanın bu sorunları yüzünden sevdiğini incitmesi doğru değil. - +1 yıl
tek bir hata yapmadım.dışarı çıkma dedi çıkmadım,her gün ona yazdım her gün ama sonunda ne oldu?iyiler hep kaybediyor buna inandırdı beni.
- +1 yıl
Örnek vereyim.
Hayata iyimser bakarım , insanlara karşı iyi olmak isterim.Kırmak ve incitmek istemem.
Lakin iyiliğimin suistimal edildiğini gördüğümde ya direk o kişiyi silerim , silemiyorsam karalarım. Buda öyle birşey. Ben diyorumki sana iyi ol. Ama iyiliğini suistimal edene taviz verme.
Böyle bir tecrübe yaşadın diye kendini kötülüğe hapsetme... - +1 yıl
iyi olduğum için şimdiye kadar yaşadığım tek duygu sabahlara kadar hıçkırarak ağlamak oldu yeterli mi
- +1 yıl
bilmiyorum.tüm duyguların canı cehenneme
- +1 yıl
Peygamber efendimiz müşrikler var diye iyi olmaktan iyiyi yaymaktan vazmı geçmiş.
Senin duydugun duyguları ve hisleri yaşayan kişileri gördüm.
Sonları hiç de iyi olmadı. Hayatlarında düzen tutturamadılar. Şuanda ben seni tanımıyorum. Ama yaşadığın duyguları biliyorum. Bundan sonra neler yapabileceğinide az çok tahmin edebiliyorum.
Ama sen diğerleri gibi olma. - +1 yıl
ben ne yapıcağımı bilmiyorum ama.insanlar neden önce elimizi tutup sonra bırakır ki
- +1 yıl
biliyorum.
- +1 yıl
doğru biri olmadığını biliyorum ama ne garip ki yanlışta olsa seviyorum.
- +1 yıl
sigarayı seviyoorsun ama bırakmak istemiyorsun değilmi? istesen bırakırsın çünkü.
- +1 yıl
sağolasın :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
+1 yılHayir delimisin bu kadar kiskanc biriyle omur gecmez. pencereden bakarsan aldatiyosun der ceker bicagi. yokluguna alis bence
04 Yorumla- +1 yıl
alıştığım an çıkıp geliyor.daha önce bitirdim çok acı çektim ama ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyordum gene girdi hayatıma.
- +1 yıl
Asla barisma kesinlikle omur gecmez onunla
- +1 yıl
haklısın bunun farkındayım...
mantıkllı ol lütfen bu adamla evlendiğinde nolacak peki? aşk sevgi nereye kadar gidecek? bunalıcaksın anlamıcak sosal hayatın sıfır olucak en sonunda intarın eşiğine geleceksin...
07 Yorumla- +1 yıl
sosyal hayatım 0 şuan zaten ünüversiteye bile gitmedim o istemiyor diye ve 20 yaşındayım.
- +1 yıl
seviyorum çok kolay gelicek ama değil inan ağlayarak yazıyorum zor durumdayım
- +1 yıl
bende çok vazgeçmeye çalıştım ama izin vermedi çıkıp geldi lanet olasıca.
Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. sanki biraz şizofren gibi.Evlilik nasip olursa her dışarı çıktığında nasıl biri durumla karşılaşacağını düşünebiliyormusun.
01 Yorumla- +1 yıl
14 ay sınırlı sayıda dışarı çıktım oda ailemle.hep aklı bende kalmasın diye uğraştım,hep daha fazlasını istedi.
- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılAskerlik farklı bir dünya. Geldiğinde değişmiş olacaktır önce ölç tart. Bide unutma %90 ihtimal piskolojisi bozuk suan.
041 Yorumla- +1 yıl
benim pskolojim ne olucak?
- +1 yıl
Bencilce davranacaksan aşktan bahsetme fedakarlık yapmadan hiçbirşey olmaz bırak aşkı.Ondan iyisindir emin ol. Yürütecekte bitirecekte sensin. bu yüzden.
- +1 yıl
14 ay boyunca çok acı çektim anlatsam roman olur.ama yarı yolda bırakmak istemedim çünkü askerlik zor diye düşündüm.ben bırakamadım ama o bıraktı sağolsun.
- +1 yıl
Karşılıklı acı cektiniz. O yüzden sen daha çok çektin ben daha çok çektim diye yarıştırmayın bence.
- +1 yıl
ben ona acı çektirmedim ama o bana acı çektirdi.hemde bilerek ve isteyerek.
- +1 yıl
Sizin ilişki ya çoktan bitmiş ya da şuan çok dolusun ondan böyle davranıyorsun. Eğer bu aşk kırgınlığıysa konuş ama ciddiysen bu konuda konussanda bitmiş konusmasanda
- +1 yıl
nasıl davranıyorum.benim hatam ne söylermisin?hep ona destek olmam mı?beklemem mi?ne?
- +1 yıl
Çözüldü mesele sen aşıksın buna :) bu yüzden barış ama iyi bir süründür.
- +1 yıl
sevmesem 3 yıldır onun herşeyine katlanırmıydım tabiki seviyorum,çok süründürdüm ama sonra gene aynı oldu.
- +1 yıl
Aşk yiğidin kamçısıdır. Vur kırbacı :) iyi süründür bu sefer iyi bir sınav versin ama direk gelir gelemz yapma kendine gelsin.
- +1 yıl
kendine falan gelmesin,süründürmekten ben bıktım insan olsa birlikte yürüsek ama değil işte beyinsiz.
- +1 yıl
Sen onu bir gör sonra bana burdan mesaj at olanları.
- +1 yıl
3 gün sonra bitiyor askerliği bakalım arayıp sorucakmı
- +1 yıl
Yani birde o var. Gün sayıyoruz bakıyorum :)
- +1 yıl
460 gün olsun okadar alışkanlık.
- +1 yıl
Sen bu adama aşık olmasan beklemezdin bitti diyelin gelip soru sormazdın :) Görünce hepsi geçecektir.
- +1 yıl
ama yarı yolda tek başıma kalmaktan yoruldum anlıyormusun beni? seviyorum o da seviyor ama bu hiçbirşeye yaramıyor bundan bıktım.gelicek belki sarılıcaz ağlıycaz ama ya sonra gene aynı şeyler gene.
- +1 yıl
Ayrılmayı göze alabilseydin. Direk yapmazmıydın?
- +1 yıl
ayrılmayı o göze aldı ben hiçbirşey yapmadımki.suçumda yok,hep çekip giden o oldu.şimdi düşünüyorumki ona 3 yıldır haketmediği bir sevgi gösterdim,fazla gelmiş olmalıki yalpalıyor ağzıma kötü laflar geliyor cinlerim tepem çıktı gene
- +1 yıl
Aman sakin!
- +1 yıl
zıvanadan çıkartıyorlar insanı.bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettrdiğin an ilk senden vazgeçiyor
- +1 yıl
Orası kesin. Vazgeçilmezim dedirtmeyeceksin kimseye
- +1 yıl
hatayı ben en başta yaptım ozaman a benim salak kafam
- +1 yıl
Düzeltmek elinde :) ama zorlaman lazım biraz elemanı
- +1 yıl
daha ne kadar zorlayabilirim ya sabır
- +1 yıl
İşin içinden çıkamadım valla :D ne desem kızıyorsun
- +1 yıl
kafa göz dalabiliceğim bir allahın kulunu arıyorum stres doruklarda bende şuan
- +1 yıl
Valal gel beni döv dicem gelemezsin bir kum torbası ayarla bence :)
- +1 yıl
kum torbası varda kar etmiyor lanet
- +1 yıl
KOrktum tırstım kaçıyorum...
- +1 yıl
herkesin en iyi bildiği şey bu zaten kaçmak
- +1 yıl
İnceden dokundurmasaydın iyiydi :)
- +1 yıl
bu konuda üstüme tanımam
- +1 yıl
Bu akdar iddialıyken tanışmasak daha iyi.
- +1 yıl
üstüne bastın.
- +1 yıl
Tam atarcan cıktın sen :D
- +1 yıl
rahatsız oldun herhalde ben sinirliyken kimse benim yanıma yaklaşmaz bil de önce
- +1 yıl
Yok hoşuma gitti :D
- +1 yıl
aferin.
- +1 yıl
Neyse konu saptı . İnşallah Bi çözüm bulursun iyi günler. :)
- +1 yıl
sağolasın.
Askerlik psikolojisi bahanesi de ekmeğine yağ sürüyo bunların. Barışma bahane yapmış işte.
01 Yorumla- +1 yıl
bahaneye ihtiyacı yoktu ki.sülük gibi yapışan kızlardan olmadım hiçbir zaman.istemiyorum dediği an ben bitirirdim zaten.
+1 yılkızım çok mu arıyonuz la bu tipleri. bu kıskanç değil bildiğin paranoyak. evde olduğuna inanmayıp birde ayrıldı.
11 Yorumla- +1 yıl
kime aşık olucağımızı biz seçmiyoruz buna inandım.
kyle nasıl? sağlığı, sıhhati yerindedir inş jadghdds
03 Yorumla- +1 yıl
ne?
- +1 yıl
kaybol
+1 yılofff işin zor yaaainat galiba bide Allah kolaylık versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskerden döndüğünde daha kötü olabilir.. başkalarına yönelir sanırım.
00 Yorumlagiden gitmiştir üzülme o sana güvenmiyormuş demek
011 Yorumla- +1 yıl
güvenmiyor hiç hemde.
- +1 yıl
3 yıldır her günüm böyle geçiyor o kuşku duyuyor ben diken üstünde kendimi ispat etme derdindeyim.
- +1 yıl
hep güvenmesi için uğraştım hep ama olmadı.
- +1 yıl
allahımdan bunu diliyorum sağolasın.
- +1 yıl
belkide oydu benim kaderim işte buna asla emin olamıyoruz.
- +1 yıl
hayırlı değilse bitsin derdim hep.bitti ama tekrar barışmak istiycek biliyorum ve bundan korkuyorum bıraksa ya beni kendi halime dönmese de bende kendi yolumu çizsem bunada izin vermiyor ki dengesiz.
aynı benimki
010 Yorumla- +1 yıl
ne yapmalıyım sence?
- +1 yıl
hep konuşuyorum ama değişen birşey olmuyor.
- +1 yıl
ben böyleyim diyor ne diyicek 3 yıldır birlikteyiz tanıyorum onu değişmez değişmedi.dışarı çıkmıycaksın okumıycaksın daha birsürü şey.herşeyine tamam dedim ama genede yaranamıyorum daha ne yapmalıyım?
- +1 yıl
evlenmek istiyordum hatta tek hayalim buydu ama okadar yanlız bıraktı ki beni,birdaha ayrılıp beni bırakmıycagına asla emin olamam bundan sonra.ınanclarımı bitirdi...
- +1 yıl
bu kadar değildi ama gene kıskançtı onla birlikte çıkıyorduk dışarı,birlikteydik hep bu kadar sorun çıkmıyordu ama bana inanmadığı guvenmediği çok zaman oldu.
sakın ama sakın barışma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem