Sevgilim askerde, ayrılmak istiyor?

2 haftadır askerde her gün farklı sebeplerden kavga ediyoruz bi işe başvurdum kötü işte değil oyun ablası olarak bi kafede ilk başta ona kızdı kafede erkekler varmış ama benim erkeklerle bi alakam yok çocuklarla ilgilenicem simdide basvuru yaptım geç saatte 10 11 gibi çikıcakmışım diye kavga etti bende dedim benim başımda ailem var otobüsü kaçirsam bile gelip babam alır ailemde korkuyo geç saatte dışarda olmamdan onlarda bana değer veriyo kötülüğün nerden geliceni biliyolar şimdide ona takıldı ailem izin veriyo ona bişe sormama gerek yokmuş ilişkiden soguyomus askerden öncede hep kavga ediyoduk ben ayriliyodum ama şimdi askerde korkuyorum psikolojisi iyice gitti. O yüzden alttan alıyorum ben ayrılmam diyorum oda diyo sen böyle yapınca ilişkiden soğuyorum beni çok seviyodu askere gidince hep ilişki yaptığıma pişman oldum diyo napıcam bilmiyorum o ayrılıcaksa ayrılsın ben üzülür geçerim ama tutuyorum sürekli ayrılmasın diye tamam yolun açık olsun diyemiyorum önceden ayrılmak istese tamam ayrıl der geçerdim ama şimdi bende ayrılamıyorum onunda ayrılmasına müsade edemiyorum kendimi suçlu hissediyorum ama bişe yapmadim sadece aileme destek için çalışmam lazım bi işte
Sevgilim askerde, ayrılmak istiyor?