Bence, hangi taraf ilk mesajı atarsa o kaybediyor.
Bu kadar egolu olmayalım.
Kadının attığı ilk mesaj, erkeği geri mi çeker?
Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Geri çekilme olayı ilk mesajı atmakla değil, sürekli mesaj atmakla olur.
Sevgilinize hergün mesaj atıp onu sıkmayın. Arada bir o mesaj yollasın.
Ego dediğiniz şey ise adımı sürekli karşıdan beklemektir.
Yok işte, ilk mesajı atsam şu mu olur? Böyle sonuçlar mı doğrurur?
Kardeşim, siz bilim insanı değilsiniz. Bu işlere bu kadar takılmayın.
Hayır. Tersine mutlu olurum. Karşımdakinün yaptığı hareke hayran olurum ve kişinin bana ilgili olduğunu bilmek benim de ona aynı şekilde ilgili olmamda yardımcı olur.
Tecrubeyle sabitttt kesinlikle ilk adim erkegi geri cekiyor egoist oluyorlar kadin ilk adimi atsin diyorlar bu sefer ama hak etmiyorlar hicbir sekilde sonra biz egoist oluyoruz herseyi erkekten bekliyormus gibi oluyoruz ulan karsimda ki erkek adam olsun acilmazsam namert degilim
@ergin1973 mesaj attida cevap mi vermedik ya gozum hep mesaj atmasini bekledi gece 2 ye kadar mesaj bekledigimi bilirim
@ergin1973 aksine ben hep ona yazdim bir kere bile yazmadi guya seviyordu
@ergin1973 bana da umursamayan erkek denk geldi hep...
İlk mesajı atan kaybeder genelde haklısın
Cevap
26Cevap
hayır kesinlikle etmemeli bence o kadar abartmamak lazım bu konuyu. o kadar abartmışız ki erkekler ilk adımı atana kadar kırk takla atar olmuş, içtenlikle ilk adımı atan kız o kaşar ya olmuş.
gerçek şu ki kadın ilk adımı atarsa çantada keklik görülüyor ve erkeğin ego tavan oluyor atmayın ilk adımı...
Yaa ne biliyim ilk konuşmanın bir anlamı olmalı bence iki taraf da gözünü birbirinden ayıramasın aynı anda birbirlerinin yanına gitsinler.
kadının attığı ilk mesaj erkeğin hoşuna gider ama senin onu önemsemesi değil ben böyle dayanılmazım diye özgüven artıyor
diğer erkekleri bilmem ama ben Bana ilk mesajı atan kızdan tijsinirim he ne cevap veririm ne de ben mesaj atarım o ayrı
Adriana Lima bana mesaj atsa kendimi cekmem ama sen atsan cekerim umarım anlata bilmişimdir :D
Ilk mesaji atan kız genelde kazanir. Erkekler kaybeder
Nasıl attığına bağlı ama ben genelde etrafımda da ilk adımı atan kızlara helal olsun ne cesur kızmış diyorum.
Bana atmasinlar. Daha cok cekiyorlar. Ama bende atmayacagim icin uzaktan atmamak daha zevkli.
:dddddddddd
burcun ne?
Kova.
iiiy bos hava.
İlk adımı atan kız erkeğin gözünde daha cesaretli ve özgüvenli bir birey olarak izlenim verir
Erkeği ancak sevgisi çekerse geri gelir ama öyle umut ediyorsan bir dene :)
Eğer erkek geçmişte kendisine atılan adımları kaçırmış ve pişmanlık duyuyorsa geri çevirmez ;) Çünkü kadının adım atması yüz yılda bir olan bir şey. En azından ülkemizde...
Fizik kurallarina gore önden atildiysa geri iter arkadan atildiysa ileri iter.
hep karşı tarafdanda beklememek lazım atmalı degiyorsa tabi
tam tersine; öyle ilişkiler herzaman bir adım önde oluyor.
bence bunun cevabı 1 kadına 2 mesaja 3 erkeğe bağlı.
biraz havalanır boyle nasil olsa o atmiş mesaji der kız boyle atmamaya başlıyınce kaçan kovalanir misali oluyorm
erkeğe göre değişir bu
kendime güveniyorsam sıkıntı yok atarım
net olmamak ve kararsızlık kötüdür.
beni biraz geri cekdiği doğrudur
ne farkeder ha o ha o bu kadar kasıntılı olmayın
Hayır adım atabilen kız her zaman seksidir net
Farketmez bizde neyse o
adamına bağlı
Atılabilir bence ya.
hayır çekmez niye çeksinki
Tabiki hayir.
hayır tabiki..