Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben aşıksam atardım ama zaten karşılıklı sevgi olmadan birinden hoşlanamıyorum.. yine de Genel olarak, ilk mesajı atmakta sorun yoksa, bunu yapmanızı öneririm. İlk mesajı atarak, ilginizi gösterebilir ve diğer kişinin size cevap vermesini sağlayabilirsiniz. Ancak, ilk mesajı atmakta rahat değilseniz, bunu yapmanız gerekmez. İlk mesajı atmaktan çekiniyorsanız, diğer kişiden ilk mesajı atmasını isteyebilirsiniz. İlk mesajı atarken, dikkatli olun. İlk mesajınız, diğer kişi hakkındaki izleniminizi etkileyebilir. İlk mesajınızı, ilgi çekici, samimi ve özlü olacak şekilde yazmayı deneyin. Ayrıca, ilk mesajınızda, diğer kişi hakkında ne kadar şey öğrenebileceğinizi düşünün.
Hala mı ilk mesaj kaygısı ya. Sanal paraya geçiyoruz, dünya değişti, teknoloji çok ilerledi. Geçenlerde giderdeki kılları kesen ve gidere gönderen aparat gördüm. Ne enteresan dimi?
Atın gitsin bu kadar gururlu olmak için hayatımız çok kısa değil mi?
Ben bir kadının ilk adımı atmasını doğru bulmuyorum çünkü sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden bir kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur
😂😂 Kıtabin ortasından konuştu bak manyak
@Gecelerikolay 😂😂😂
Cevap
32Cevap
Hangi taraf seviyorsa o taraf hangi taraf ilgi duyuyorsa o taraf.
Aynen bencede hangi taraf seviyor ise o taraf atmalı. Bunun bence cinsiyet ile ilgisi yok diye düşünüyorum ben. Yani kadında atabilir ilk mesajı bunun erkeği kadını yok bence.
Hangi taraf atarsa arşın ilk kimin attığı mühim değil. Önemli olan cevap gelip gelmemesi...
Bence seven atmalı ama bizim ülkedeki kızlar aşkından ölse de ilk mesajı erkekten bekliyorlar çok acayip gerçekten...
İlk adımı da ilk mesajı da her zaman erkek atmalı. Erkeğin istediği ilişki evliliğe kadar gider bence..
Erkek adam gibi severse kız zaten sever. O yüzden bence böyle olmalı..
@Lionzhask sonsuza dek sevecek sadık kalacak nolsun daha
Çünkü kızların adım attığı ilişkide erkekler kendini bir şey sanıp sağa sola savuruyor. Umursamıyor vs vs. Bu daha sağlıklı bence.
Peki. Yaşayın ve görün.
Farkında mısın okudun mu bilmiyorum karşılığında sonsuz sevgi ve sadakat alacak dedim..
Sabr. Tamam. Ben böyle istiyorum. Sen kendine göre bul bir tane. Oldu mu kardeş?
Tamam.
Güle güle 😄. Bundan sonra böyle. Adam gibi sevgiyi kabul etmezlerse.. kendileri kaybeder ne diyeyim
Kimse benim kadar katlanmaz eminim. Evet. Artık sevsem de gitmem. Seven varsa gelsin konuşsun adam gibi söylesin. Öyle. Yoksa yok.
Zamanla tanıyıp seveceğim 🤷🏻♀️
Benim ettiklerim nasıl sevecek peki?
Ben bunu kaç kez yaşadım. Ve bunlardan ötürü artık ilk adımı atmama kararı aldım. Bu durum beni üzüyordu sadece... Karşımdaki bana değer verirse bende ona veririm. Ne verirse onu alır yani
Beni isteyemeni ben hiç istemem. Olmayacak zaten. Nasipte varsa olur.
Uğraşma 🤷🏻♀️
Tamam
Ben öyle görmedim. Sizde öyleyse bilemem.
Genel konuşma. Ben yardım ederim. Sonuçta ikimizin evi olacak
Ben zora sokmam gerisini bilmem.. o onların sorunu
Bence sevdikten sonra ilk adımı kadında atmalı. Bunun bence cinsiyet ile hiçbir alakası yok. Yani ben yeterki seveyim hoşlanayım. Ben çekinmem atarım vallahi mesajı..
Çekinmekle alakası yok zaten ama önceden bunun ise yaramadığını gördüm. Etki yarattı. Bu yüzden istemiyorum artık
@lionzhask Eril-dişil enerji dengesinden bahsetmis. Erkek icin fedakarlik da yapariz, erkeğe ilgi de gösteririz. Ama erkek biraz daha baskin olmali. Simdi bunu ego olarak kodlayabilirsiniz ama psikologlar bile bunu onerir. Erkek ugrasmadigi kadindan cabuk sıkılır. Beni prenses yapan erkegi prens yapmaya hep hazirim ama benim icin emek harcadigini gormeliyim önce. Bence @maviayyyyy da bundan bahsetti. En azindan ben böyleyim.
@melikenilayy kesinlikle evet bunu anlatmak istedim
Kadınlar her şeyi erkeklerden beklemeyi bıraktığında hayat daha güzel olacak
Bana göre erkek kadın mesaj atınca kaşar diyorlar çünkü
Bence çok yanlış bir düşünce yapısı bu ya. Ayrıca kadın mesaj atınca neden bu şekilde düşünüyorlar ki anlamıyorum saçma geliyor bana ya. Bunun bence cinsiyet ile hiçbir ilgisi olmamalı..
Bence de erkekler mesaj atabiliyorsa kadınlar da atmalı ama şu anki erkekler mesela öyle bir selam yazıyorsun hemen kaşar mısın sen diyor
Kadın atınca ve istediği cevabı almayınca kafaya çok takıyor duygusaliz çünkü
Erkekler umursamaz olduğundan daha rahat atıyorlar
İlk erkek atacak diye bir kural yok. Hangi taraf daha çok sevip ilgi duyuyorsa o taraf atmalı.
Konuşmayı isteyen taraf atar kadın erkek olması çok elzem değil bence
Benim için fark etmez. Çekingen biriyim mesaj atma konusunda ama istersem atarım.
Ne fark eder ki. Kadında erkek de insan. Hızlı olan iletişimi başlatır
Bir durum olmadıkça ben kimseye mesaj atmam..
Kim daha çok seviyorsa o atar fazla kasmaya gerek yok.
Kız mesaj atınca bazı insanlar laf edebiliyorlar erkek atınca bişey olmuyor
seven ve sevginin gururla karıştırılmaması gerektiğini bilen kişi atmalı
her insan kendine yakışanı yapar çünkü kalite asla tesadüf değildir
ikiside bunda cinsiyet ayrımı yapılamaz bence iki kişide yazmak isteyebilir ama suanda bazı kadınlar ters oldugu için erkekler yanlış anlaşılmak istemez ve yazamazlar oyuzden ondan bi hareket beklerler ama bazende kadınlar yazamaz oyuzden bunda şart koymamak gerekir bu çiftten insanda insana değişir
Bana göre hiç önemli bir şey değil kimin attığı herkes istediğine istediği zaman yazabilmeli
20 yaşına geldim hep ilk adımı ben attım bana adım atmazsan bende sana atmam 2 adım atarsan 2 adım atarım 3 adım atarsan 3 adım atarım 4 adım atarsan 4 adım atarım.
Kadın…. Rahat hareket edebilmeli… onlar istediği olmalı…
hic fark etmez. ilk mesaji atan erkek de kadin da ozguvenlidir. ama bana ilk adimi kadinin atmasi daha hos geliyor. ama sadece ilk adimi sonra erkek cabalamali 😄
Bunun cinsiyeti yok atmak isteyen atsın işte.
Aynen öyle işte aradığım ya ağzına sağlık. Ama bazı insanlar ne yazık ki ilk adımı erkek atar diyor bence bunun cinsiyet ile hiçbir alakası yok diye düşünüyorum ben..
Öyle diyenler işine gelince feminist olan işine gelmeyince o errrkik ama yhaa diyen tipler genellikle...
Doğanın kanunu bu galiba ama ben seviyorsam ilk mesajı atarım sorun yok
Kızlara bak sen ya , hiç öyle ilk adımı falan atasıları yok valla 😃
Aslında kim daha çok istiyorsa atmalı kim daha çok seviyorsa kadin olsun erkek olsun düşüncelerini ifade etmeliler.
Kim daha cok cesaretliyse bnce korkak olan cogu zaman kaybeder ama
Kim isterse o atsın. Kuralları yıkmak lazım.
Kadın atsın hep erkek atıyor
Erosun oku kimdeyse o atmalı🤣
Ne fark eder isteyen atsın
Biraz beklemeli nabiz yoklanmali
Atmak isteyen atabilir.
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin
İki tarafta atabilir
Aynen bencede iki tarafta atabilir. Bunun bence cinsiyet ile hiçbir alakası yok ya. Kadın erkek ayırt etmeden atabilir. Bence bir kadında açılabilir sevdiği birine bir erkekte cinsiyet ile alakası yok bunun...
Evet haklısın
İlk yanan
Kadın atsin diyenler babasının piremsesi
Hoşlanan kimse o atmalı bunun bir kuralı yok..
Erkek ilk adımı atmalı tabikide
İlk adım herşeydir
Erkek
Kimse atmasın
isteyen
Erkek atar
Erkooo
Erkek
Fark etmez
Ben şahsen atamıyorum çekiniyorum o yüzden atamam
Fark etmez ok hoşlanan atsın gitsin
erkek