Sevgilimin küfürleri :( yardım edin arkadaslar cok kararsızım

merhaba arkadaşlar.. dün sevgilimden ayrıldım benim için çok zor oldu. sevgilim çok sinirli bir insan ve sinirlenince gözü hiçbişey görmeyen cinsten.. bana ilişkimizin başlarında küfür etmişti haketmediğim halde yaptı bunu sonra özürler bir daha olmıcak sinirle oldu demeler bende o kadar seviyorum ki affettim.. ama tabiiki yine tekrarladı tartıstık bir gün ama o haklıydı bana yine küfür etti sonra da bana diyo ki sen zorluyosun küfür ettirmeye senin yüzünden küfür ediyorum öyle sinir ediyosun ki küfür ediyorum dedi var mı böyle bişey ya ve ben kendimi suclu hissettim hala bazen sorguluyorum kendmi suclumuyum diye :( hatta bir keresnde anneme kadar küfür etti bunu hiç kaldıramadım unutamadım. konuşmadım aramadım sormadım yine.. sonra yine ondan özürler geldi yalvardı yakardı bir sürü güzel cümle kurdu yine aldı gönlümü.. 10 aylık bir iliskimz vardı son 3 ay da ise bana hic küfür etmedi gerçekten düzelmişti artık evlenelim nişanlanalım demeye basladı ama ben korktum hep ettiği küfürler geldi aklıma ya yine aynı seyler olursa evlendkten sonra diye sonra düsündüm ayrılma kararı aldım ayrıldım.. şimdi ayrıyız bugün yine mesaj atmış beni ne kadar sevdiğnden asla unutmıcağndan bahsetms ve sonuna hoscakal yazmıs ama biliyorum tekrar arıcak vazgecmiyo cünkü her zaman ki gibi defalarca arıcak. ben o kadar kararsızım ki beni sevdiğnden eminim bende onu seviyorum dediklerini mi unutmalıyım haketmisimdir benim de hatalarım oldu diyip yoksa onu mu unutmalıyım bilmiyorum napmalıyım sizcee ?
Sevgilimin küfürleri :( yardım edin arkadaslar cok kararsızım