Nişanda karşılıklı verilen hani şu adetten olan bohçalar varya onları hazırlamaya başlayacağım.
DAMAT BOHÇASINA neler konur?
DAMAT BOHÇASINA neler konur?
Zaten hazir kutuda satiliuor onlar
buyuk bir kutunun icinde pijama gomlek parfum kemer cuzdan falan oluyor ondan al
tras takimi dis macunu dis fircasinin oldugu bir camta oluyor gene damat icin ondan al ama onlarin malzemesi kotu kendin kalitelisini alda koy icine
extradan esofman takimi al
bohca takimi oluyor seccade havlu bohca kuranlik falan oluyor ondan alacaksin bohcasini disina saracaksin
lif corap havlu falanda koy extradan ic camasirlari falan koy şu an aklima bunlar geldi eksik var sanirim hala.
Kaynan kayinbaba gorumce elti bogcasi yaoacak misim
evet canım tüm ev halkına yapağagım 5 bohça inşallah
çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun. annem çok fazla detaya giriyor acaba abartıyomuyuz ddim ama sanrım normalmiş sizdede baya konuyor sanırım
EVET NE KADAR BOLSA O KADAR İYİ SANRIM :) SAOL canım BENİM. BOHÇALARIM HAZIRDA İÇLERİ BOŞTU BAKALIM ONLARDA DOLACAK.
AMin sagolasın :)
terlık pıjama camasır gomlek emın degılım ama parfum... yanı onun evde gıyebılecegı hersey sanırım... genellıkle bu tarz seyler
teşekkür ederim :)
Annen, teyzen, halan, yok mu onlar daha iyi bilir :)
çok şükür varlar ve biliyolardır da onlara bıraksan dünyayı koyacaklar az olsun öz olsun istiyorum
telaşlı değilim kafamda durmadı :) fikir almak istedim. tşkkür ederim :)
ALLAH tamamına erdirsin bacım :)
AMİN İNŞALLAH
Cevap
4Cevap
Bunu annen kesin iyi biliyordur😂 pijama takımı terlik traş seti iç çamaşırı atlet benim bildiklerim😊
annem biliyordurda ona kalsa dünyaları koyacak hatta beni debohçaya katacak :) az olsun öz olsun istiyorum
Ne tatlı annen var işte kiymetini bil😊 bonkör kadin vesselam😉
Allah razı olsun gerçekten öyledir annem :)
Cümlemizden canım😊
Play Station, Mac3 Turbo Traş Bıçagı, Bmw 320, Falan En Aşa
hahahhha süpermiş ya hadi inş :)
saat kemer tıraş malzemeli çorap gömlek pijama gömlek parfüm enişteye bunları koymuştuk.
teşekürler yardım için :)
:) :) :)
Gözlerin cok güzelmis :)
teşekkür ederim :)
Evleninca lazim olacak seyler koy
evet bide öyle bir durum var damada konulanlar haricinde bide benim kullanacağım bazı şeylerde konurmuş damat bohçası bana geri geleceği için. annem nevresim takımı falan koyalım diyo
ne konucak iç çamaşırı traş takımı çorap havlu
bu kadar mı
teşekkür ediyorumm :)
hayırlı olsun
TEŞEKKÜR EDERİM :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar