Kiza Çıkma Teklifi Ettim Ama... Yardim Edin Lutfen?

S. A. Bu arada ben yeniyim. Simdi olayi anlatıyorum. Benim sınıfımda bir kiz var. Hatta yan siramda oturuyor. Ve ben bu kiza ilk gördüğüm zaman aşık oldum. Oyle boyle degil. Canini ver dese o derece. 2-3 ay sonra ben kiza açıldim. Ayna aldim ayna kapakliydi ön tarafa "Dünyanın En Güzel Kızı" yazdim. Aynayi catlattim ve yanına Senin Bu Güzelliğine Aynalar Bile Dayanamıyor yazdim. Kiza verdim okul çıkışında. Ben bayagi utandim. Kız Ay Cok Teşekkür Ederim dedi. Ben utandigim icin gulumseyip eve gittim. Cevap alamamistim. Facebook tan mesaj attim. Benimle cikarmisin diye. Bana "Kusura Bakma Ama Ben Oyle Seylerle ilgilenmiyorum. Dedi. Kiz birkac gun benin yuzume bakmadi. Su anda en iyi arkadasiz. Neyse 2-3 Ay sonra ben asiktim hala o yuzden Kamera aldim. Bizim burada meydan var oradaki herkese sunu söylettim" -(kizin ismi) (benim ismim) seni cok seviyor." Kızın arkadasina soyledim. Oda kiza soylemis. Kız baana gelip oyle birsey yapma. Arkadasligimiz bozulur dedi. O gun bugundur arkadasiz. Sadece arkadas. Ama hala cok seviyorum. Dese ki sen benim icin ol tamam derim. Benim simdi bu kizla cikma ihtimalim yok değil mi? :'(
Kiza Çıkma Teklifi Ettim Ama... Yardim Edin Lutfen?