Kil dönmesi̇ aci̇l yardim?

Arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önce kıl dönmesinden apse operasyonu geçirdim. İki haftada bir apse kendini tekrar ediyordu. Yaklaşık bir bucuk aydır apse falan yok. Ameliyat olmam gerektiğini biliyorum doktorum söylemişti. Maddi durumum müsade etmediği için özelde olamadım. Devlet hastanesine gittim, doktor ameliyattaydı muhtemelen asistanı muayene etti ve yaşın daha çok genç (23 yaşındayım) şuanlık gerek yok apse olduğunda ya doktora git ya da kendin patlat dedi. Ama inanın son bir haftadır kabir azabı gibi bi ağrım var. Evliyim çocuk düşünüyoruz. Bu süreç çok zorluyo beni. Eğilip kalkmam, uzun süreli oturmam, uyumamı bile engelliyo. şu an reglm doktora gidemiyorum napmam lazım ya allah rızası için şu süreçte naptınız başına gelen insanlar bi cevap verebilir mi? Ya İstanbul'da oturuyorum küçükçekmecede doktor önerin gidiyim muayene olayım gözünü seveyim. Devletde de genel cerrahi bölümünde asla randevu yok. (Bu arada reglim iki aydır düzensiz olmam gereken tarihtrn 15 gün sonra 17 gün sonra adet oldum etkilemiş olabilir mi? Kadın doğuma da gözükeceğim ilk hangi doktra gitmem gerek?)

Kil dönmesi̇ aci̇l yardim?