Erkek arkadaşımla yaklaşık 1,5 senedir birlikteyiz. Son dönemlerde bana eskisi kadar ilgi göstermemeye başladı,. Kendisi dalgınlığını ve yorgunluğunu bahane ediyordu bu konuda. O eski ilgili, düşünceli, vakit ayıran ve duygularımı önemseyen adamdan eser kalmamıştı. Son olayda görüntülü konuşurken sırf gülelim diye yaptığım bir harekete kötü görünüyorsun gibi saçma bir tepki verince artık tamamiyle ona ait hissedememeye başladım ve o alındığım bu durumu iyileştirmek için kendi kalbinden gelerek hiç bir şey yapmadı.. Komik gelecek belki ama resmen konuşalım, kendini bana affettirsin, yaralarımı iyileştirsin, onu kendi içimde aklamama yardım etsin diye bir kaç gün boyunca resmen yalvardım ama her seferinde işten gelir gelmez yapması gereken benim dışımda da işler olmasına rağmen uyuya kaldı benim tacizlerimle uyanıp benim zorumla konuştu geceleri 1-2 saat ve konuştuğumuz her gün ondan daha cüretkar daha ağır cümleler duydum..("böyle böyle yapacaksan git.."-bu birkaç kez-, "ayrılalım bitsin gitsin", "böyle olacaksa bu ilişkiye gerek yok")
Ve yine komik gelecek ama bu lafları duymama rağmen ilişki için canım gibi cabalamaya devam ettim. O ise her seferinde sözler verip özürler dileyip beni beklentiye sokup yarı yolda bıraktı..
Onu engellemeden önceki gece; bir daha beni peşinden koşturmak zorunda bırakırsan, kendin söz verdiğin gibi aramazsan, beni seni aramak zorunda bırakırsan giderim dedim çünkü artık ondan da çaba görmek, benim için bir şeyler yaptığını görmek istiyordum. Tek taraflı çabaladıkça özsaygım ve gururum inciniyordu ve ne olsa beğenirsiniz:D
Ertesi gece de uyuya kaldı ve ben yine aramak zorunda kaldım.. bu son damla oldu ona dün dediklerimi söyledim anlamadı ya da salağa yattı bilemiyorum ama sana iyi uykular diyip engelledim.. Benim için çabaladığını görmek istiyorum henüz 36 saat oldu ama hiç bir ulaşma girişimi yok açık kanal bırakmama rağmen ki isteyen adam illaki ulaşır.. Sizce ne kadar süre sonra ümidi kesmeliyim?
Ve yine komik gelecek ama bu lafları duymama rağmen ilişki için canım gibi cabalamaya devam ettim. O ise her seferinde sözler verip özürler dileyip beni beklentiye sokup yarı yolda bıraktı..
Onu engellemeden önceki gece; bir daha beni peşinden koşturmak zorunda bırakırsan, kendin söz verdiğin gibi aramazsan, beni seni aramak zorunda bırakırsan giderim dedim çünkü artık ondan da çaba görmek, benim için bir şeyler yaptığını görmek istiyordum. Tek taraflı çabaladıkça özsaygım ve gururum inciniyordu ve ne olsa beğenirsiniz:D
Ertesi gece de uyuya kaldı ve ben yine aramak zorunda kaldım.. bu son damla oldu ona dün dediklerimi söyledim anlamadı ya da salağa yattı bilemiyorum ama sana iyi uykular diyip engelledim.. Benim için çabaladığını görmek istiyorum henüz 36 saat oldu ama hiç bir ulaşma girişimi yok açık kanal bırakmama rağmen ki isteyen adam illaki ulaşır.. Sizce ne kadar süre sonra ümidi kesmeliyim?
Güncellemeler
1 yıl
İlişki için canım gibi "çabalamaya" devam ettim olacak🥲 nasıl olduysa canım diye düzeltmiş klavye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer