Sevgilimin abisi ağlayarak beni sevdiğini söyledi, ne yapacağım?

Arkadaşlar çok zor durumdayım lütfen okuyun ve bana bir akıl fikir verin benim 5 aydır bir sevgilim var çocuğu çok seviyorumo da beni çok seviyor biliyorum ortalama 1 ay önce bana seni annemle abimle tanıştırmak istiyorum dedi sevindim kabul ettim gittim annesi yemek hazırlamış yedik konuştuk güzel bir ortam vardı. Ardından dün abisi bana seninle konuşmam gerek "b" ile ilgili dedi (b sevgilimin adı açık açık yazmıyorum) merak ettim telefonda konuşalım dedim hayır önemli bir durum dedi peki dedim ne olabilir ki diye düşündüm ve cafede buluştuk. Ben "evet dinliyorum" dedim birden bire "olmaması gereken birşey oldu ben çok kötüyüm" dedi noldu dedim ben hala benimkiyle ilgili bir problem var sanıyorum "ben sana aşık oldum şerefsizin tekiyim ben" dedi ben dondum kaldım o ağlamaya başladı "zaman bu kadar yanlış olmasaydı sen bu kadar yanlış kişi olmamalıydın" dedi kardeşimi çok seviyorum ona yaptığım şu alçaklığın farkındayım dedi (ben donmuş şekilde dinliyorum ) ben şimdi ne yapayım burda kalsam seni onunla görmeye dayanamam basıp gitsem seni görmeden yaşayamam dedi. Ben "gitmek istiyorum" dedim kalktım eve geldim. O kadar çok ağladı ki gözleri kıpkırmızı oldu ben hem sinirlendim hem çok üzüldüm ve dünden beri ruh gibiyim. Bunu sevgilime söylesem tekme yumruk dövmeye gidecek biliyorum söylemesem böyle birşeyi nasıl saklarım bunu saklamak sevgilime ihanet olmaz mı? Ben ne yapacağımı bilmiyorum 😭
Sevgilimin abisi ağlayarak beni sevdiğini söyledi, ne yapacağım?