Eski sevgilimin en sevdiği isim biz tanışmadan önce de benim ismimdi, hatta daha adımı bilmezken "bigün kızım olursa adını ,,,,, koyucam" diyerek adımı söylemişti. Ne tesadüf ki benim en sevdiğim erkek ismi de çocukluğumdan beri onun ismiydi. "eşimin adı olmazsa oğlumun adı ,,,,, olacak" derdim. Onunla tanışınca şaşırmıştım. O da "artık kızıma bu adı veremem :)" diye gülmüştü. Şimdi başkasıyla evliyim o da öyle. Ben yapamam evvelden de en sevdiğim isim olmasına rağmen sadece onun ismi olduğu için cesaret edemem. Onunsa yakında bir kızı olacak. Bakalım görücez :) şahsen istemem benim adımı koymasını ama yaparsa bunca şeyden sonra şaşırtıcı olur.
Şakam yok. Onca aradan sonra unutamamış. Ve halada unutmaya çalıştığı belli. Ama elinizden bir şey gelmez çünkü o artık başkasının :) okurken ağladığım bir başka soru :'( Benim tepkim ilk önce şaşırıp gider ismini nasıl tercih ettiniz diye eşinin yanında sorardım eşide o tutturdu derse gülüp devam ederdim ama bu ona büyük bir işkence olabilirdi :D
buna çok sevinirdim ve benim için özel bir çocuk olurdu , annesi ve tabiki babasida benim için özel olurdu. birbirlerinin duygu ve düşüncelerine saygi duyan insanlari sahnede dahaçok görmek isteriz. elbette sevgili olmadan once muhakkak arkadastik sevgili olarak yurutemedigimiz muesseseyi arkadas olarak bitirmis olmanin ve arkadaşken iyi bir insandi diyerek çocuguna adini vermesi çok gurur verici ve degerlidir bence. sevgiler
Aldatmanın bir çeşididir. İhanettir. (ihanet illa cinsel anlamda olmaz. bazen karşı cinse derin bir bakış ve süzüş de ihanettir.)
Saygısızlıktır, karakter yoksunluğudur (her iki taraf için de) . hele bunu yapan erkekse vay haline. eşiniz 9 ay hertürlü sıkıntıyı ceksin sen git eski sevgilinin ismini koy.
Kendimi kötü hissederim eşine ve çocuğuna karşı eğer bekar isem üzüntüm iki yönlü olur beni hala seviyorken başkası ile evli olması, evli iken çocuğuna benim ismimi koyması eşi adına üzülürüm böyle bir şeye neden olduğum için Fazla yüz göz olmadan uzaklaşırım oradan
Ben tepki veririm neden mi? Eşine yaptığı en büyük haksızlık kendimi karşı tarafın yerine koyuyorum bu ne demek kesinlikle tahammül edemem. Ve onada çok kızarım bunu nasıl yaparsın diye olmuş bitmiş sen evlenmişsin koynuna bir kadın almışsın o kadın senin helalin olmuş. Gel sen benim ismimi koy nefret ederim gözümde beş para etmez o adam.
O ismi tesadüf eseri koymuş olabilir, çok bilinen bir isimse. Yani sevdiği yahut hoşuna giden bir isimdir, koymuştur yav. Bundan hareketle kesin bir yargıya varamayız.
Benim adımı koyarsa mesela o zaman tesadüf olmaz. Zira, benim ismim tesadüf eseri koyulacak isim değil.
hayir neden tepki veresin? eski meski demek ki o isim hosuna gitmis ki koymus cocuguna. bu demek degildir ki hala seni seviyor ya da sana asik. hala sana karsi ufak bir sey hissediyor olabilir hala ki bu dogal bir sey. ama tepki verilecek hir durum degil.
İsmimi beğendiğini, bu yüzden çocuğuna benim ismimi verdiğini düşünürüm ve bu beni mutlu eder. Ama onun açısından düşündüğümde çokta doğru bulmam çünkü bunun altında yatan 'unutamama' gibi bir neden de olabilir ve bu da beni üzer açıkçası. Karısına haksızlık olarak görürüm.
Gereksiz bulurum, üstüme alınıp önemsemem. Kendisi zikredip sürekli adımı söylemek istiyorsa kendi bileceği iş demek ki onda çok fazla iyi anı bırakmışım derim sadece bu da aslında güzel birşey. Sağolsun der geçer giderim.
Ben kendi çocuğuma böyle bir isim vermem, birlikte olduğum kişiye duyduğum saygı bunun önüne geçer her ne olursa olsun.
Evin tapusunu onun üstüne yaptırırım... Bir tepki vermem. Ayrıca benim ismimin verilmesi benden ötürü olduğu anlamına gelmez. İsminiz güzeldir hoşuna gittiği içinde verilebilir. Diğer taraftan isminizin verilmesi ne ifade eder ki? Bence bir anlamı yok...
derin bir iz bıraktığımı düşünüp mutlu olurdum sonuçta değer veriyormuş çocuğuna bile benim ismimi koyuyorsa bu benim için büyük bir şey ^-^ bir yandanda üzülürdüm yani dışarıda falan karşılaşsak mutlu aile tablosunu görsem çocuğa baktıkça o günleri falan hatırlamak cidden kötü olurdu :ı
Eski sevgilimin ismi diye düşünerek verdiyse rezillikten ve karısına saygısızlıktan başka bir şey değil. Yapmam, yapılsın istemem. Bir gün çocuğum olursa, ismi bana kimseyi çağrıştırmayacak bir isim olacak.
geçmişin burukluğunnu yaşardım kendimce. onunla çocuk yapma hayallerim aklıma gelirdi. üzülürdüm ama bir yandan da mutlu olurdum. tabi ki konuşmazdım. eşiyle ve çocuğuyla mutlu olsun.
İçten içe mutlu olsam da eşi için üzülürdüm. O kadar etki bıraktığım kişi hayatımda kalmayı nasıl beceremedi diye de şöyle bir eski defterleri karıştırdım.
Saçma bir şey. Sizin eşiniz ya da kocaniz size bunu yaptığını düşünün. Diğer yorumlar da ki arkadaşlar hala duygulanır mıydı? Saçma bence bitmiş geri de kalmış vede o çocuk başkasıyla olan bir sevginin meyvesi. Bu ona en büyük ihanet
Bir isim var hep aklımda küçüklüğümden beri ama oda ilk sevgilimin adı biraz kötü oldu benim için çok güzel bir isim kendisi bence, bir yandan da düşünüyorum ve vazgeçiyorum.. bence eşine saygısızlık olur bu durum, doğru değil..
evlenirken bana senin ismini koyacam demişti evlendi çocugu oldu mu bilmiyorum olduysa da koydu mu hiç bir bilgim yok ama üzülürdüm kötü hissederdim kendimi
Vermiş olması seni unutmadığı anlamına gelir. Bu durumda eşine yazık olmuş. Bilse eski sevgilisinin adın olduğunu herhalde kıyamet kopar. Kesinlikle ben gider o ismi değiştiririm bu tarz şeylerin şakası olmaz.
Gidip ona bir şey demem, sadece şaşırdığımı ya da dikkatimi çektiğini belli ederim tabii eşi yanında yoksa ve içimden de "Beni unutmamış."diye geçiririm, eğer seviyorsam ama yeniden bir şeyler olmaz tabii. -Gecen bol olsun.-
Çok sinirlenirim hem beni aldatıp hem ismimi kızına veremez o embesil... lakin ondan önce ki sevgilim senden oğlum olursa ismini... koyucam demişti bu hayalini söyleyip dururdu ve evlendi oğlu oldu duydum ki o ismi koymuş
Bişey demezdim çünkü eğer kötü biten bir ask sa ve sorumlusu oysa sonra kalkıp benim adımı koyduysa vicdanenn kendini rahatlatmak adına öyle bir laf soylerdimki çocuğundan nefret eder diye korkardım o sebepten susardim
Evlendiği kişi için kötü bir durum bilmese bile bu hala unutamadığının bir göstergesidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim eski sevgilimin adı Yasin. Ve birgün evlenirsem çocuğma yasin ismini vermek isterim.. ama bu onu hala seviyorum anlamına gelmez bende. İsmi çok seviyorum.
tepki vermemek en iyisi çünkü ya unutamadı benim ismimi koydu ya da öyle unuttu ki kimin ismini koyduğunu bile hatırlamıyor kısacası düşünüp kurmaya gerek yok şey olmuş şeyin muhabbeti şey olmaz ;)
Yani bunda şaşıracak birşey yok evlendiği adama üzülürüm beni unutamadığı için başkada birşey olmaz illa unutamadığı içinde değil hoşuna gidiyordur belki ismim böyle düşünmek lazım bence
Kaç yıl olmuştu ki ayrılalı , belki o ismin eski bir sevgilisine ait olduğunu bile hatırlamıyor olabilir, ben mesela eski sevgililerimin ismini hatırlamıyorum
Bensiz aşkı neye yarar ki isterse bütün Dünya'daki insanlara benim adımı versin o çocuğun annesi ben olmadıktan sonra ne yaparsa yapsın o saatten sonra ne fayda
Şok olurdum. Çok şaşırırdım. Kızına benim adımı zamanında beni sevdiği için mi verdi diye düşünürdüm. Hala seviyor mu, niye benim adım diye kafamda bir sürü soru dönerdi.
Veremez, eşi dahil herkes biliyor çünkü beni. Verseydi içime dokunurdu ama zaten şu an eşi hamile ve büyük ihtimalle oğlu olursa sevgiliyken oğlumuza koyduğumuz ismi koyacak, buna o kadar eminim ki.
Daha cocugu olmadi olunca Benim ismimi koyucak Cok onceden. Yemini varmis nasil bir Duygu dersen kendi cocugun Gibi hisssederimmmm ama evil oldugu adama Agir gelebilir!!!
Bu değil de eski sevgilim benim adımı taşıyan bir kızla evlenmişti ki yaygın bir isim değil benim adım. davetiye de benim ismim yazıyor ama ben değilim bilmiyorum ağlayacak halime gülüyorum.
En İyi Cevaplar