Hem bana hem kendine saygısızlık etmiş olur, biz bir düzen içine girdik, hayatı daha güzel yapmak için emek sarf ederken çocuğumuza eski sevgilisinin adını vermesi hala onunla yaşadığının hissini verir. Kızım olursa, ismini eşimin izni takdirinde verirdim.
Normalde sakin bir insanım ama bir kere kavga çıkartırım bunun için yani o kadar karnımda taşıyorum dünyaya getiriyorum acı çekiyorum sonra öğreniyorum ki adam eski sevgilisinin adını benim çocuğuma vermiş ve kavga seven bir insan değilim ama bunun için kavga ederim güzel bir kavga çıkartırım hatta bir kere şöyle ayrılık evresine kadar getiririm işi daha sonra da oradan toplasın bakalım
Ölmeyi bayılmak sanıyordur. Dava açarım onu boşarım aynı zamanda çocuğumun ismini degistirmek icinde dava açarım gereken ne varsa yapardım. Allah'tan kızım yok o şansı olmadı ayrıca etkilerinin isimlerini biliyorum. Ayy şurada olmayan bir sey icin sinirlendim durduk yere yaaa🤣🤣🤣
Herkes Yıldırım gibi psikopat değil bro :) Kendim için cevaplandırayım; zaten kendi bir isim koyamaz beraber koyarız ancak ve illa ki araştırırım neden bu ismi istiyor diye öyle bir şey olursa çok kırılırım çok kızarım.. Bekara karı boşamak kolay, o yüzden hemen boşarım demeyeyim de bir süre soğurum yani.. Sonrasını bilemem..
O zaman erkek çocuk olunca babalar kiz çocuk olunca anneler isim koysun... kadinda eski sevgilisinin adını koyabilir çünkü... sadece erkek eski sevgilisinin ismini koymaz ya... bosanirim diyenler olmuş bu ne saçma bi düşünce ya kadının koyduğu işimde sevgilisi vardiya ne olacak...
😃 valla böyle bir durum yaşadım eski sevgilimin kızı oldu ve benim adımı koyduklarını öğrendim, ben şok olmuştum, eşi öğrense tepkisi ne olur bilemem 😅
Boşa yaşıyorum gibi hissederdim. Benimle evli ama başkasını seviyor diye düşünürdüm gururum incinirdi. Beş mertebeli evin altıncı mertebesi isimli kitap aklıma geldi. Sonu öyle olur gibi hissederdim...
Mantık evliliği yaptıysam sorun etmem isme çok anlam yükleyen biri değilim ama araştırırım bakalım aldatma o eskiyke görüşme var mı varsa önce tazminat alırım tabi ki yüklü bir tazminat daha sonra cocuğun velayetini alır nafaka da isterim
Bu demek oluyor ki hayatta en değer vermesi gereken kişiye bile eski sevgilisinin adını vermiş hala ondan kalan birşeyler var ve ilişkimiz yalan üzerine kurulu küçük bir mesele gibi gözükse de derine inildiğinde katlanılmaz bir hal alıyor.
Eski sevgilisinin adını vermesi demek hâlâ eski sevgilisini unutamadığını, ismini çocuğunda yaşatmak istediğini gösterir. Bu adamla aynı çatı altında yaşamam o saatten sonra.
Öyle bir öğrenme olmaz. Ben doğurduysam ismi ben koyarım o değil. Saçmasapan fikirler üretmeyin ismi kadın koyar adam kenarda dursun. Sperm verdi diye çok konuşmasın.
Hiç hoşuma gitmezdi tepki gösterirdim. Demek ki eski sevgilisini halen unutamamış beyefendi. Ayrılık sebebim olabilirdi😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani hoş bir durum değil. İsim verme konusunda eşit yetkiniz var eğer velayet her ikinzde beraber ise. Dolayısıyla bunu bahane edip çocuğun isminin değiştirilmesini talep edebilir ve boşanma davası açabilirsin.
Hayır ben her zaman okuyorum, sadece zaten cevap olarak çocuğun ismini değiştiririm olarak verdiğini düşünüp böyle beğendim. Görüyorum ben seni merak etmeeeeee xd