Ben acele ederim hic ks bakmayin Bu ne flort donemi ne demek ya sanki eskiden oyle seyler vardi demeki flort donemi ben hem seninim hemde istersem baskasina giderim bu demek flort donemi bende asla boyle seylere gelemiyorum zaten benle flort ediyoruz dediklerinde hayir asla olmaz ya adini koyacagiz ya da beni unutun diyorum Ve gidiyorlar
Flört donemi cok guzel 😄 Yani bunun belirli bir günü yoktur. Iste su zaman sonra sevgili olalim gibisinden bir dusunce sacmalik. Gercekten sevdiğine asik olduğuna inanirsin anlik gelisir olay. Ama hemen olabilecek bir sey degil. Zamana yayilmali.
hızlı giden atın bku seyrek olur... acele etmem.. flört dönemi en fazla nekadar sürmeliiii... hep sürmeli ilişki hep flört dönemi olmalı.. sevgili olunca saçmalamaya başlıyolar... ger zek ger zek kıyaslar.. koşullanmalar geleneksel zorundalıklar saçma sapan şeyler..
Flört dönemi daha lezzetli heyecanlı zevkli ilginç ve sıcak olabiliyor hızlı geçmek delilik olabilir. Ön sevişmeyi atlamak gibi olur işin asıl heyecanlı tarafını uzun uzadıya zevk alacağın tarafını kaçırırsın.
aslında ben pek aceleci değilim oyüzden kaybediyorum ben açılana duygularımı anlatana kadar kız başkasını buluyor ve benden soğuyor böylece hep kaybediyorum ne çok hızlı olcan nede çok yavaş ortasını bulmak en iyisi
Kesinlikle tanımak lazım iyice hemen sevgili olunmaz hele bide ilk zamanlar evlilikten çoluk çocuktan bahsetip karşı cinsi soğutmamak Laz'ım sırf bu yüzden ayrıldım
İyice tanımadan sevgili olmama düşüncesindeyim. Gereksiz kişilerle sevgili olmaya ne gerek var birini iyice tanırız baktık kafalar uyuşuyo evliliğe ilerleyebiliriz sevgili olurum evlilik yolunda ilk adımı atarım. Eğlencelik ilişkilerle zaman harcamam
Acele etmem. Karşımdaki insanı iyice tanımak isterim ve ne kadar sürerse sürsün, sabırsız davranmam bu konuda. Doğru olanın da bu olduğunu düşünüyorum. Bir insanı iyice tanımadan ilişkiye başlarsan ilişki sürecinde çok zorluk çekersin.
Aceleye ne gerek var? Flört dönemi de çok zevkli :) Oluruna bırakıcaksın, alışacaksın, öğreniceksin. Ne demiş atalarımız. '' Hızlı giden atın b*ku seyrek düşermiş '';)
Aslında en güzeli flört biliyor musun. Muhabbet harika oluyor, ayrıca kimse kimseye karışamıyor ve olaylara çok ılımlı yaklaşıyor iki tarafta. Flört edesim geldi ya :D
biz yaklaşık 3 haftadır konusuyoz ama bana karşı bakış açısını bilmiyorum hangi sorularla ögrenebılırım bır yere çagırıyorum gelmıyor da sadece konusuyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Flört dönemi denen şeye inanmıyorum benim için sevgili dönemi ve evlilik dönemi vardır Zaten genel itibariyle üç gün de sevgili oluyorum pek fazla o denen dönemi göremedim
Hayır, zaten flört döneminden zevk alırsan ve olumlu ilerlerse ilişkide ileri adım atarım. Yani flörtü uzun tutarsan fazla abartmamak şartıyla daha iyi tanırsınız birbirinizi.
alışmış kudurmuştan betermis diye laf vardır.. insanlar yaşamayı daha öğrenemedi nasıl nefes alınır diye soracak insanlar var.. insanlar aç herseye öyle daha fazla ilgi , sevgi , aşk , para , yemek , seks doymuyorlar mk
En İyi Cevaplar