Her konunun zaman içinde konuşularak, birbirini tanıyarak ve özumseyerek oluşması gerektiğine inanıyorum. Eksik kalan bir yan veya gizlenen bir olay varsa ilişki gerçekten ciddiye bindiği zaman bu anlaşılırsa yazık onca geçen zamana yazık verilen emeklere.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- s10 ay
Hayır hemen ilerlemem. İnsanları tanıdıkça gerçek yüzleri çıkar. Bir ilişkide en iyi ya zorda ya kavgada ya da tartışmada bir insanı iyi tanırsın. O yüzden her aşamada gözlemlerim ne yapıyor diye🙃🙂
00 Yorumla
- 10 ay
Hayır zaten birisini çabuk seven bir kişi değilim önce tanır gözlem yaparım ve emin adımlar atarım üç beş günlük dostluklara iliskilere imzamı atmam bütün ilişkilerim de uzun vadeli olur
00 Yorumla
İlişkinin aşamasına göre değişiyor Başlarda yavaş yavaş ilerlemek, kontrollü olmak gerekiyor. Sonrasında hız illa ki devreye giriyor girmezse heyecanı kalmaz 🤔🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ben çok yavaş ilerlerim. Emin ve doğru adımlar atmayı tercih ediyorum ikili ilişkilerimde.
20 Yorumla- 10 ay
Aksine fazla temkinli gidiyorum sanırım sebebi bu ki ilerleyemiyorum.
00 Yorumla - 10 ay
Akışına göre hızlı gittiği de oluyordu ağır gittiği de 😃
00 Yorumla - 10 ay
Çok çabuk ilerleyip, çok çabuk da sıkılıyorum..
03 Yorumla- 10 ay
Terazi mi
- 10 ay
Aslan
- u10 ay
Benim hiç ilişkim olmadı
00 Yorumla - 10 ay
Yerimde kalmayı tercih ediyorum
00 Yorumla - 10 ay
Ben ilerleyemiyorum. Denedim de benlik degil. Cok fazla taleple geliyolar evlen, cocuk yap, cocuk bak, 2. yi yap, evi temizle, yemek yap, ütü yap. Herseyi ben yapcaksam neden evleniyom manyak mıyım 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla - 10 ay
İlk tanışma kısımları bana çok yorucu gelir ilk sevgililikte de ne yapacağını bilemezsin oraları direkt atlayıp samimiyetin kurulduğu evreye geçmek isterim sonra bir bakarım kaçmış 😂
10 Yorumla çok çabuk ilerleyen insanları sevmem ama bana karşı erkekler çok hızlı geliyorlar ve ne hikmetse bırakmıyorlar da o yüzden ben koparıyorum. benim istediğim zamanla oluşacak sevgi
00 Yorumla- 10 ay
Ben ciddiyim ama hep yerimde sekiyorum evlenecekken mutlaka aldatiyor 🙄🤣
23 Yorumla- 10 ay
Kanka hangi mal aldatır seni seven varken başka kıza bakılmaz be
- 10 ay
Veren varken sevene sıra gelmez
- 10 ay
Hayat sadece cinsellik değil ki
Seni seven
Sana katlanan
Bir küçük hediye ile mutlu olan
Biri varsa yemişim dünya güzelini
Dünya güzeli umrumda olmaz
- 10 ay
Yavaş yavaş oldu bu zamana kadar.
Genelde ikinci gün sevişelim mi diyen bir karşı cins olsada.
Acele etmek bana göre değil.00 Yorumla - m10 ay
Ya benim ilişkim çok yavaş gidiyor gibiydi, 3. Ayda evlilik teklifi aldın tak diye, 11. Ayda da düğün var😂
00 Yorumla - 10 ay
Çok çabuk ilerlemiyorum ama ona belli etmesem de aşırı derecede bağlanıyorum. Kendime zarar veriyorum nasıl çözerim onu da bilmiyorum.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)10 ay
Erkek hemen evlilik düşünürse kendi kendine gelin güvey evlilik düşünmezse kızı kullanıp atacak şerefsiz deniliyor. Ama kız hemen evlilik derse namuslu evlilik istemezse nazlı oluyor. Ve bu ülkede hâlâ kadınların edildiğini iddia edenler var.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. ben ilk buluşmada şuraya geçenlerdenim 😂😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. hızlı giden atın moku seyrek düşermiş. aceleye gerek yok 😂
01 Yorumla- 10 ay
🤣🤣
- 10 ay
Hayır uzun süre tanımak gerekiyor ciddi düşünmek için
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Maalesef tek bir ilişkim olmadığından dolayı sınıfta kalmış çocuk gibiyim. Hiç ilerlemem yok.
00 Yorumla- 10 ay
Ben bazen ciddi bazen çok çabuk ilerliyorum belli olmuyor hiç
00 Yorumla - u10 ay
Yavaş yavaş ilerlemesi tercihim. Her şeyi tüketmek yerine sindire sindire, içselleştirerek.
00 Yorumla - 10 ay
Hızlı giden ilişkiden hayır gelmez arıadaş jdjdjdjd nerden biliyorsun diye sormayın
01 Yorumla- 10 ay
Arkadaş*
- 10 ay
Değişir, hata yapmak artık korkutmuyor. Ayrıca ilişkiler konusunda vazgeçtim hiç ilerlemiyorum
00 Yorumla İlerlemiyorum. İlişki kokusu alınca kaçıyorum hatta.
00 YorumlaFreni patlamış optimus gibi sürmeye gerek yok biraz yavaşlamakta lazım
00 Yorumla- 10 ay
Olacaksa ciddi olsun bu yaştan sonra oyun mu oynayalım
10 Yorumla - 10 ay
Çok çittiyim hemen anasindan Allah'un emri peygamberun kavli ilen isteyecegum oni jfjgj
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çabuk ilerlemem içinkarşı tarafta o samimiyeti görmem lazım O zaman dünyanın en kolay insanıyım.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)10 ay
Hayır oldukça yavaş. Karşımdaki aceleye getiriyorsa hemen bitiriyorum. At koşturmuyoruz sonuçta
10 Yorumla - 10 ay
Sanal ilişki insanıyımdır ve pekte çabuk ilerlemez.
00 Yorumla - 10 ay
Valla ne yalan söyleyim bunu hiçbir erkek söylemez ama çoğu erkek öyledir dikene kadar flörtleşirim sadece max
00 Yorumla - 10 ay
Yavaş hızlı bilmem de hiç ciddi olmayan ilişki yapmadım kskskskskdkd
10 Yorumla - 10 ay
evet koşarak ilişki yaşıyorum sonra belamı buluyorum
10 Yorumla - 10 ay
Hızlı ilerler hızlı bitiririm 😂
10 Yorumla Akışa bırakıyorum karşımdakiyle alakalı meğdmeğdösld
00 Yorumla- 10 ay
Hayır oldukça yavaş ve sakin 🤨🤨🤨
18 Yorumla- 10 ay
Ne oldu ya ne bakıyon 😂
- 10 ay
😂😂🤨ciddi olduğumun simgesi 😂😂🤨🤨 seviyorum ondan bu emojiyi
- 10 ay
Öldürecen sandım 😂
- 10 ay
🤨🤨😂yok kız öldürmem 😂 töbe töbe psikopat gibi hissettim 😂
- 10 ay
😂😂😂
Değil miyiz 🤣 - 10 ay
😂 zararsız psikopatlar ama burdaki bazı insanlar ile yarışamayız hep deli 😂
- 10 ay
Ona ne şüphe 😂🤣
- 10 ay
😂zaten akıllı da bizi bulmaz ben zaten tescilli bahtsızım
- 10 ay
Citti ne allah kahretmesin seni ciddi*
01 Yorumla- 10 ay
😂😂😂😂
Ne oluyor sakin ol
- 10 ay
Depar attık çok şükür 🥲
10 Yorumla - 10 ay
ilişki ilerletmiyorum
00 Yorumla - 10 ay
Direk yatağa geçmek istiyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı. Uuuu hemde nasıl bi bakmışsın ayrılmışız😅
00 Yorumla- 10 ay
Ben ilişki de kaplumbağa 🐢 yım
00 Yorumla - 10 ay
Yavaş ilerleyenlerdenim
00 Yorumla Bu foto ne Jzhajxbjabdbsvx
00 Yorumla7 yıl oldu dile kolay ilişkim.
00 Yorumla- 10 ay
Aynn hizli gitisn hzili bitsin
00 Yorumla - 10 ay
Ciddiyim. Ama aşırı derecede değil.
00 Yorumla Kişiye göre değişiyor bazen hiç yürümüyo
00 Yorumla- 10 ay
neye göre kime göre ilerleme
00 Yorumla - 10 ay
Citti olmam kişiye göre değişir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı. İlerliyosunuzu inliyosunuz diye okudum 🙄
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Iliski yapamıyorum, asosyalim 😂😂
00 Yorumla- 10 ay
Ya uygun zamanda olur ya da hiç
00 Yorumla - 10 ay
Hayır olması gerektiği gibi.
00 Yorumla - 10 ay
ben de böyleyim cidden
00 Yorumla - 10 ay
Çok çabuk ilerlemek bana göre değil
00 Yorumla - 10 ay
Citti değilim ciddiyim
00 Yorumla - 10 ay
yok aksine tedirgin eder beni
00 Yorumla - 10 ay
Hayır ağırdan alırım.
00 Yorumla - 10 ay
Hayır çok çabuk ilerlemeyi sevmem
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Evet aynı gülben'im 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi