Evet, yavaşlatırım. Çok hızlı ilerlendiğinde çabuk tükendiğini düşünüyorum bir şeylerin. Ayrıca verilen bazı kararların o ilk zaman hevesleri ve her şeyin toz pembe görünmesinden dolayı doğru kararlar olmayacağını düşünürüm. Hem mantık hem his olarak kalıcı olabilecek mi iki tarafta da tartmak lazım. Her şeyi zamanında yaşamak daha güzel.
Hızlı ilerleyen bi ilişki hızlı biter diye düşünüyorum. Her şey dozunda ve tadında güzeldir. sonuçta trene yetişmemiz gerekmiyor, zamanı tatlı tatlı sindire sindire yaşamak daha güzel olur. Her şeyi iki günde yaşamak isteyen zaten çok gerçekçi gelmez bana
Hızlı ilerlemesinden memnun kalmam ve açıkça da söylerim. Yeterince emin olana kadar resmiyete adım atmamak lazim çünkü resmiyete adım kolay atılır ama geri dönmekte bir o kadar zordur.
Aşk denen bir gerçek var ve bu gerçek bazen aniden olabilir. Ama aşık olunan kişiyle evlilik süreci karşı tarafin da rızası doğrultusunda yavaş bir şekilde gerçekleşmelidir. Aksi durumda evlenmenin sonucu boşanmaya varabilir. Evlenilmeden önce aynı ev içinde ikisi beraber denemek amacıyla yaşayabilirler. Böylece geçinip geçinmediklerine bakılır.
İlişkide çok plan program yapmam, hayat bizi götürür götüreceği yere. Mesele evliliğe gelince yaparız planı programı. Onun dışında olacak olana çok müdehale etmemek gerek
Merhaba 🙂 İleride pişman olmamak adına frenlemeye çalışırım. Sonuçta göz göre göre yapılan bir hata tüm hayatı etkileme kapasitesine sahip olduğu için buna özen gösterek frenlerim.
İlişkilere, özellikse sanalsa, damdan düşer gibi başlarım ve koştururum. Sorgulamadan güvenmemin cezasını her zaman çektim ve çekeceğim. İnsan kendiyle karıştırmamalı diğerlerini... Keza dışarıdakilerin yapabileceklerinin "gerçekten" sınırı yok. Karakola vermekle tehdit etmek veya sülalesi ile yüz göz olmakla tehdit etmek dahil. Acı.
frenlerdim küçük şey gördüğüm şeyler ilerde daha büyük sonucq varabilir anı yaşamak elbette onemli özgür olmak ama ileriye de düşünmek gerekir psikoloji ve ruhsal açıdan üzülmemek için