Sürekli benden 6 yaş büyük abla olarak gördüğüm komşumuzun kızı tarafından taciz ediliyorum ne yapmalıyım?

Annem devlet hastanesinde doktor. Babam da avukat 3 tane ablam var ben tek oğlanım 24 yaşindayim ablalarimla yaşit olan abla olarak hitab ettigim komsumuzun kizi ailemizle iç içe sanki ailemizin bir parcasi cok iyi efendi biri. Fakat bizim eve her gelisinde beni gizlice taciz eder. Mesela masa başında yemek yerken masa altından ayaklariyla ayagima temasta bulunur. Ayni zamanda bazen ben mutfakta tek basima oturmus biseylerle oyalaniyorken su içme bahanesiyle mutfaga gelip poposunu vucuduma temas ettirir. Bazen evin içinde dolasirken önümü keser veya beni sinirlendirmek icin kirici sözler kullanir. Evimize geldiginde anneme ve ablalarima erkek kardesiniz eskisi gibi bana sevgi ilgi gostermiyor diye sikayette bulunur aslinda hosuma gidiyor davranislari sanirim bende de ona karsi bir sevgi var icimde oyle hissediyorum ama ne biliyim 30 yasinda kendisi. Sizce bana neden öyle davraniyor bana aşık mı sizce ne yapmaliyim?
Sürekli benden 6 yaş büyük abla olarak gördüğüm komşumuzun kızı tarafından taciz ediliyorum ne yapmalıyım?