Komşumuzun kızı benden 4 yaş küçük bana zorbalık yapiyo dayak atıyo bana canım çok ama çok yanıyo dediklerini yaptırmaya calisiyo yapmayınca dövüyo beni evde okulda hep zorbalık yapiyo işin kötü yani bi kaç tane arkadaşı var onlarda bana zorbalık yapiyo dayak atıyolar bana ben onlardan balık etliyim daha uzun um onlar sıska ve benden kısalar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
4 yaş küçük demişsin yav patlat gitsin ikitane olmadı o an etraftan ne bulursan geçir kafalarına bunlarıda yapmak istemiyorsan bağır çağır rezil et onları
Onları da yapamıyorsan tekmele gitsin ya elin güçlü değilse
Pısırık bi kızım kimseyle kavga etmedim hiç bide gerçekten güçsüzüm geçen 8 yaş küçük bi beni yerden yere çarptı sen düşün
Bende pisirik biriyim de bunun o konuyla alakası yok kaç yaşındasın ki 20 yaşındaysan ve 16 yaşındaki bir kız sana bunları yapıyorsa sende izin veriyorsan suç sende zaten tepki vermeyi dene
Kavga etmelisin yoksa ezerler bazen derler ya insanlar cazgır diye öyle olmak gerekiyor tutucaksın saçlarından kafalarını tokuşturacaksın
Bu zamana kadar çok zorbalık gordum hep kendimden küçük kızlardan yapamiyorum
Yapmazsan yine aynı olacak yap gitsin yapmadıklarına sayarsın kafa dagitirsin zorbalık gorduysen güçlenmen gerekirdi ne tepki vereceğini bilmen gerekirdi
Çok güçsüzüm gücüm yetmiyo nasıl yapayım dediklerini korkuyorum bide
Ya 10 yasindamisin balık etliyim diyorsun nasıl güçsuz oluyorsun onlar sıska diyorsun geçir ikitane tokatı bir kez cesaret et sonra sataşmazlar yüz verme oylelerine bu hayatında kötü bir yola sokar
Bu zamana kadar yapamadım şimdi hiç yapamam diyorum ya çok korkuyorum abla diyorum yani artık onlara abla
Az kaldı ben gelip tokatlicam onları ya iyimisin sen 4 yaş küçük diyorsun bide korkunun ecele faydası yok derler korkma en fazla nolabilir ki onlar sana yaptıklarında noluyorsa sende onlara yapınca aynı olacak
Fırsat vermemeliyiz ki başka insanlara da yapmasınlar yoksa böyle korkarak bir ilerleme kaydedemezsiniz
Korkumdan abla dediğim kızlara ne yapabilirim ki abla diyorum ya okulda herkesin içinde bile abla diyorum
Okulda derken kaç yaşindasin 18 yasindamisin veya 14-15 falanmı
Zaten bana yapıyolar bi
Güçsüzüm çok güçsüzüm
Ya korkma ve abla da deme yüceltirsin ozaman ya balık etli biri nasıl güçsuz olabilir ki sıska olsan tamam dicem de
18 yaşındayım onlarda 15
E aynı yaştayız arada 3 yaş varmış
Yav bir defa senin okulda onlarla ne işin var onu çözemedim ikinci olarak ilgilenme onlarla onemseme laf atsınlar tokat falan attiklarinda karşılık ver sinirlen ve yap olmayacak bir şey değil
Kaç kilosun boyun kaç ki sana böyle yapabiliyorlar bide o yaş grubu ile senin etkileşimde olman hata
Abla demezsem daha kötü zorbalık yapıp dovuyolar
Bende bilmiyom kendimi bildim bileli balık etliyim ve hep güçsüzdum
Boyum 170 kilom 77
Ben takılmıyom kendileri gelip zorbalık yapıyolar
Daha dün okuldayken bi dediğini yapmadım diye eve döve döve goturdu beni acıdan bağırarak ağladım eve gidene kadar yapma abla vurma abla diye söyleyip durdum sen düşün yani ne halde olduğumu
İyi de mlmısın neden izin veriyorsun ileride evleneceğin insan da döver ses etmezsin işe girince senden alt rütbedeki insan da laf eder bir şey diyemezsin biri ile kavga ederken de dayak yiyen sen olursun
Ya kızım kafanmı güzel senin numaraları var mı bu kızların veya ulaşabileceğim bir yer kafalarını kırayım
Işte ne yapacagimi bilmiyom küçüklükten beri zorbalığa uğrayan biriyim bide benden küçük kızlardan gordum hep
1.70 boyunda 77 kiloda benden kaslı olursun nasıl dövemiyorsun
Ne yapman gereken basit kactane olursa olsun bakmayıp gecirsene hepsine elin armut mu topluyor
Kaslı değilim yağlı vücudum kas seviyem çok düşük
Hiç mi cevrende zorbalık gören yok
Evet bu zamana kadar hiç kavga etmedim diyorum hep zorbalık gordum yapsam daha önce yapardım abla diyorum ya düşün artık yapamam yani
Çevremde yok çünkü çevrem yok benim
Ve yasitlarim sadece bazileri ailelerinden görüyor
O çocuklar kim kpk seni dövüyor sen ne hakla vurmalarina izin veriyorsun ki
Yaparsın yapar neden yapamayasin
Ben konusmuyom kendileri geliyo ben ne yapayım ki
Konuşma uzaklaş ordan çocuk değilsin artık kendi yasitlarin da bunu görüp sana aynı şekilde davranırlar
Seni dövmelerine izin verme gerekirse o an aklına çok sinir bozucu bir olay getir onları bir güzel döv
Okuldayken nereye kacacamki ya da evdeyken işin garibi yaşıtlarımdan hiç zorbalık görmedim
Ben anlatımıyom beni tanısan görsen anlicaksin beni yapamıyorum yapsam zorbalık görmezdim
Yaşıtlarından küçük olanlardan da gormemelisin ya döv gitsin eline yapışmaz elin armut toplamıyor ya yanlış bir hareket yapsalar ondan dolayı bir yerin sakatlansa zorbalık görmen normal bir şey gibi karşilama seni dövmeye başlayınca tut ellerini bir güzel onlara sk gitsin
Yaparsın ya ben bile pisirigim arada zorbalığa gelemiyorum
Bak yumuşak biriyim ama yeri geldiğinde kendini bilmen ve bagirman dövmen gerekiyor ya yarınlar olmasıya döv gitsin
Dediğin gibi kolay değil işte annemden bile bu kadar korkmuyom
İyi de onlardan neden korkuyorsun ki anlamadım cidden yani ellerinde bir şey mi var seni küçük düşürecek falan yoksa geçir gitsin ya ileride felç olursan veya sakatlanırsan ozaman görürsün ama
Sakatlanacağına kendini koru sen yaparsın haydi güven kendine
Felç bırakacak şekilde dövmüyorlar
Bilmiyom kendimden küçük kızlardan hep korktum zorbalık gördüğüm için
Ya olsun izin verme yinede ya kafana vursalar o sırada bir şey olsa ondan sonra bir hastalıkla uğraşsan olmaz yani en mantıklısı ya onlara yaklaşma ya da onlar sana bir şey yapmaya kalkışınca az güclen ağızlarını burunlarını kır gerekirse az kendine inan içindeki insanı ortaya çıkar
Caksana tokadi hepsine ne kaybin olacak
Ben pısırık bi kızım hiç birine vurmadım vursam bile fayda etmez güçsüzüm çünkü
Dene öyle olmaz. Ya da git müdüre şikayet et
Kıskanıyorlar demek :D
Komik değil
Niye vurmuyon iki tame ağızların
Pısırık biriyim hiç kavga etmedim çok güçsüzüm geçen 8 yaş küçük bi kız vardı beni yerden yere vurdu
Ozaman iyi yapıyorlar sana korkak
Çevremdeki bi çok kişi de böyle diyo sen böyle korkak olduğun sürece daha çok görürsün zorbalık diyolar
Korkumdan abla diyorum abla
Fayda etmez bi çok kişi taktik verdi ama olmadı senin de delfin gibi iyi yapıyolar bana herkesin içinde bile abla diyorum okulda hele
İyi dostum sen bilirsin
Nasıl dayak yedin ya senden küçük sıska bı kızdan
Sallama.
Niye yalan soylıyım ki herkes senin gibi sosyal ve cesur bi kız değil
Sende çarp bir tane
Ben pısırık bi kızım hiç kavga etmedim caksamda fayda etmez güçsüzüm
Balık etliyim uzunun onlar sıska demiştin nasıl gücün yetmez
Bilmiyom işte annem de dahil bi çok kişi şaşırıyo bu duruma ne yapayım güçsüzüm geçen 8 yaş küçük bi kız vardı gerçekten yerden yere çaldı beni