Orospuluk yapmıyoruz diyemi sevmiyolar aga?

okulda bir kız var kucağına oturmadığı çocuk kalmadı maşallah normalde severdim onu ama çok yanlışı dokundu bana bunlardan biri de 3 buçuk yıldır bir ona söylediğim platoniğime vermeye çalışması oldu, wpden falan açık fotoğraflarını atıp duruyor millete kaç kez söyledim yapma etme yanlış anlayacaklar diye ama yok, kızın ruhu kahpe..
mesela şimdi şeetmek gibi olmasında ben çok özgüvenli biri değilimdir, çevremdekiler gibi pahalı hediyelerle falan değilde ikinci el romanlarla ve çikolatalı sütle de mutlu olabilirim bilerek kimseyi kırmam genelde bana egosuz derler - böyle söyleyince de küfür gibi geldi lan fgkhdkdhlş- ama bazen hani düşünüyorum,
canı sıkılınca yanında hep ben olurum sevdiğimin, ağlarken de, ama benim dışımda herkesi sever o.
yani çok takmam bu tür konulara hep ''boş ver knk buda geçer'' falan havasındayım ama ne biliyim bu sefer acıttı biraz.
yani kıza bakışını görünce o mutluysa bende mutluyum dedim ama ne biliyim,
o kız onu üzecek biliyorum sonra yine yanında ben olucam ve bu defa başka birisini bulucak sonra yine bu kısır döngü tekrarlanacak unut desen unutamıyorum ve çok daha fazla acı çeken insanlar varken bu sözlerim de bencillik biliyorum ama kafayı yiycem
Orospuluk yapmıyoruz diyemi sevmiyolar aga?