28 yaşındayım ne evim var ne arabam ne de kocam..
Ustelik 6 aydır işsizim. Kurumsal şirketi bıraktım çıktım evde aile terörü ile mücadele ediyorum. Bakırköy Ruh ve sinire yatisim yakındır, beni lütfen ziyarete gelin
28 yaşındayım ne evim var ne arabam ne de kocam..
Ustelik 6 aydır işsizim. Kurumsal şirketi bıraktım çıktım evde aile terörü ile mücadele ediyorum. Bakırköy Ruh ve sinire yatisim yakındır, beni lütfen ziyarete gelin
Kocam olsun evleneyim düğünde fotoğraf çektireyim ona buna hava atıyım sosyal medyada boy boy çocuk ve koca fotoğrafı hikayesi atıyım niyetiyle asla evlenme derim. maalesef günümüz evlilikleri tamamen şeklen yapılıyor. Sağlığın yerindeyse mutlaka bir iş bulabilirsin herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil herkes araba ev almak zorunda değil. Bir iş bulursun sonra kendine bir hobi edilirsin bu spor olabilir evcil hayvan olabilir Sanay olabilir vs vs ben 30 yasındayım mesleğimin yanı sıra lisanslı boks yapıyorum. Kim ne derse desin bu benim hayatım ve zamanımı bu şekilde geçiriyorum.
Aynı durum okudum yıllarca çalıştım 7 aydir isizim ev araba havuzlu villam. Antalya'da yazlık. jaguar. aston martini. markalı arabam yok. üstelik bankalara borcun var. evlenmedim. sevgilim yok. arkadaşım yok ama tanigimim çok. Yani 0 -0 yaşıyoruz sadece şükür. seni ziyarete gelsem benide alırlar içeri çıkamam aşırı zirtlanmis deli derler kalsın,😂
Cevap
11Cevap
Ya boyle deme lütfen bende 26 yaşındayım master falan bitmek üzere derken insan ancak bi yerlere atıyor kendini iyiyi çekmeye bakalim biraz çaba çalışkanlık biraz da moral motivasyon umarım senin için her şey çok güzel olur 🙏♥️
28 yaşındayım. Arabam var, evlenemedim. Birkaç aydır iş arıyorum. Form doldurtturup gönderiyorlar. Olumlu konuşup ararız diyorlar. Ne tarafa geçeyim. 🚬
Nacizane tavsiyem aileden uzak şekilde bir iş bulun yoksa gerçekten akıl sağlığı olarak iyi olmuyor
Ben akıl sağlığımı yitirmek üzereyim
İki gün bir yere gideyim kafa dinleyeyim diyorum ona bile izin almamı bekliyorlar kavga çıkarıyorlar
Kendimi kessem yeri
Biraz öyle olur yaş ilerleyince siz kendi hayatınız planınız olsun istersiniz yanlışıyla doğrusuyla ama onlar yok sen bize bağlısın bizim dediğimiz olacak derler bir de her gün eeee iş yok mu derler sanki sürüsüne bereket sen beğenmiyorsun gibi
32 yaşındayım ev arabayı katı aldı giderken. Bende onu görmemek adına memleketi terk ettim
Deme öyle. İnşallah sende mutlu olacaksın kardeşim
Geldim knk yakıyor muyuz
Yaktım az önce, bir tane daha yakam
Bu hangi baltaya sap olmak istediğine bağlı
var olmamı nası bişiy arıyon
O yaşa kadar bakire mi kaldın
Acil beyin nakli buraya...
Yeni bir başlangıç 🙏
İstanbul'da iş bukursun ya..
Evlen
Asla asla asla...
Niye