Hep bunları seviyor kızlar

Hep bunları seviyor kızlar
Bu devirde bizim kızlar için evet bir nebze
Şerefsiz olman gerekiyor, umursama, acıma, üz, kır..
Maalesef
Ama bu demek değil her kız serseri sevecek diye
Cevap
4Cevap
herkesin bir alıcısı vardır. her erkek ve her kadın, hakettiği biriyle birlikte olur.
Kızlar iyi adam sevmez
Aslında iyi adamları kimse sevmez o ayrı konu😅 Ama şunu iyi dinle; kızlar aslında pasif, edilgen, kendine güveni olmayan erkek sevmez. Sen iyi olucam diye kendine güvensiz, kızın her dediğini yapan pasif bir görüntü çizersen kızlar seni sevmez. Hem karakter hem fizik ve sosyal statü olarak güçlü ve güven veren biri olursan kızlar senin için yarışır. Mesela benim bir sevgilim vardı. Çok iyi biriydi ama bütün kızlar onun peşinden koşardı. Çünkü güçlü bir karakteri vardı. Kendine güvenirdi. Herkese karşı kibardı ama terbiyesizlik edene çok sert karşılık verirdi. Toplumda saygı görürdü. İyi bir işi vardı. Bana karşı da çok iyiydi. Mesela ben saçma sapan sorunlarla (şimdi çok pişmanım) ondan ayrılmak isteyince çok üzüldü ve bunu yaparsan ikimizde mutsuz oluruz seni seviyorum yapma dedi ve beni de uyardı; istersen düşün ama sonra başkasıyla olursan seni geri istemem dedi. Seni aramıycam, rahatsız etmiycem çok seviyorum ama sen istersen geri dön dedi mesela. Ben iş işten geçtikten sonra dönmek istedim ama olmadı. Zaten bütün kızlar peşinden koşuyordu ve başkasıyla evlendi.
Hsni demişler ya... son pişmanlık neye yarar... nasılsın bla bla diye.. insanoğlu elimizdeki ile yetinmeyi bilmiyoruz. dogru seveni , güzel seveni , güzel bakanı sevemiyoruz.. sen de güzel bir örneksin.. burada paylaştığın için tsk. ederim herkes adına.. haddim değil ama.. sayg.
Parası olduğu için peşinden koşmuşlar
Ben zengin değilim ki
Ölmek istemediğim için bu tiplerden uzak duruyorum. Adam şakasına öldürdüm demiş gerçeği nasıl olurdu acaba öldürüp parçalara mı ayırırdı. Korkunç 😡
Bence pek uzak duran kız yok
Aynen kankam senin değerini bilmeyen
Dizine vurur
Ülkemizde dürüst ve ahlaklı insanları kimse kabullenemiyor. içen zıçan söven sayan biri olursan değerleniyorsun
Bu kız arkadaşımın yeğeni.
Harbi mi
Peki
Traşından belli oluyorlar hâlbuki
Yok ben sevmiyorum.
Sjsjsjsj yeter artık inat etme ablacım
Etmiyorum ben olanı söylüyorum gerçekçiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?