Uzaktan bakıyor gibi görünüyor, yakından 1 saniye bakıp çekiyor hoşlanıyor mu nefret mi ediyor?
Cevabın nedir?
+1 yılİnsan hoşlandığı kişiye bakamaz yalnızca gözlerini kaçırır. Hele bide yeniseniz ki bu yenilikten kastım 3 4 aylık bile yeni sayılır onun için a alışır
49 Yorumla
Soran+1 yılYa bakmalı bence yeri geldiği zaman, kaçır kaçır nereye kadar. Hem ilk adımı bekliyorsunuz hem sizden hoşlanmamızı anlamamızı bekliyorsunuz biraz çaba gösterin çaba :D
- +1 yıl
Ya size göre çok kolay ama biz kızlar için öyle değil sevgilimin gözlerine deli gibi aşık olmama rağmen ilk zamanlarımızda utancımdan kafamı kaldıramazdım zamanla gözlerimi çekemez oldum biraz sabredin sadece 😂
Soran+1 yılİşimiz zor desene :D
- +1 yıl
Biraz belki 😂
Soran+1 yılTabi canım bütün yükü biz sırtlanalım ama itiraf etmeliyim ki yerinde utanmak bir kızı çok çekici yapıyor :D
- +1 yıl
Her zaman utangaç iyidir hepsi olmasa da bazı utangaçlar nerede utanıp nerede cesurlaşması gerektiğini iyi bilirler o yüzden sıkıntı yapmayın utangaçları :)
Soran+1 yılKatılıyorum 👍🏻
- +1 yıl
Bendede durum aynı kız ilk zamanlar bana bakıyordu şimdi beni görünce gözünü kaçırıyor neden acaba
- +1 yıl
@Karazindan123 nedenini buldunmu aynı durumu yaşıyorum şu an
En İyi Cevaplar
eğer kötü bir olay yaşadıysanız sinir olduğu için öyle yapıyodur
33 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadık
Soran+1 yılHaklısın yakalanmaktan çekiniyor utangaç bir kız
Ben iş yerinde bunu sürekli yaşıyorum :D sadece kız değil erkeklerde yapıyor ne lanetler :D
27 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır bakıyor hocam :D
Soran+1 yılRedderse hoş olmaz be hocam. Uzaktan bakıyor fark ediyorum da yakından 1 bilemedin 2 saniye içinde gözlerini kaçırıyor fazla utangaç.
Soran+1 yılKız benden kesin hoşlanıyor ya ben biliyorum arkadaş çevresinin gözü üzerimde beni salak sanıyorlar kendisi bakmayınca anlamayacağımı sanıyor garibim :D
Soran+1 yılYok canım öyle tutulmuyorum gözlerine bende çaktırmadan bakıyorum göz göze gelirsek asla çekmiyorum onun çekmesini bekliyorum. :D Arkadaşlarına bakıyorum dürtmeler yüzlerde tebessüm bizim kız utangaç ya kıyamam
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kesinlikle ben bu. Malesef hoşlanıyorum karşımdakinden ama aşırı utangaç olduğum için aylardır bu şekilde bakmamdan öteye gitmedi...
370 Yorumla
Soran+1 yılSenin durumu biraz anlatır mısın bir sakıncası yoksa? Merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılYani okulda resmen aylardir bakıştığım bir çocuk var.. O da bir bakıyor bir bakmıyor gerçi garip. Elimden geldiğince belli etmeye çalışıyorum bende ama utangaç bir kişiliğim olduğu için öyle gözlerimi dikip 3 saniye bile bakamıyorum. Hemen gözü gözüme değdiğinde çekerim :D Arkadaşlarım sen hiç belli etmiyosun belkide o da senin hoşlanmadığını düşünüyo falan diyo ama aylar geçti artık anlaması gerekirdi.
Soran+1 yılArkadaşlarında yardım etsin onlarda baksınlar tebessüm etsinler anlar o sende biraz cesaretli ol bak gözlerine o an çok güzel oluyor. Utanılacak bir durum değil sadece gözlerine bak :)
Cevap sahibi+1 yılO kadar çok denedimki her gittiğimde tamam bugün bakıcam dedim ama çekiyorum hep.. Artık o da eskisi gibi bakmıyor zaten. Arkadaşlarımda bakmıyor hani yanlış anlamasın diye arkadaşım ondan hoşlanıyormuş gibi :D Öyle zaman ölüyor kısaca
Soran+1 yılKaç yaşındasın belki çok güzel bir aşk yaşanmadan bitiyor..
Cevap sahibi+1 yıl18. Belki..
Soran+1 yılO da utangaç olduğu için bakamıyordur bazen veya yanında arkadaşların olduğu için bence senden hoşlanıyor umarım bir adım atar.
Cevap sahibi+1 yılAğzından bal damlıyooo, keşke öyle olsa! Bakmadığı zaman acaba unuttu mu diyorum kendimide suçlu buluyorum karşılık veremediğim için ama anlamıştır umarım utangaç olduğumu.. Çok teşekkür ederim inşallah senin içinde en güzeli olur
Soran+1 yılNe demek. İnşallah..
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Hayır değil :) Nedenki
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Ne çok benim gibi kız varmış üzüldüm valla :D
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Söyle kesinlikle.. Böyle zaman öldürmekten başka bişi değil
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Evet
Cevap sahibi+1 yıl@rvset O bazen yok sayacak derecede bakmıyor. O yüzden ben her şeyi baştan yanlış anladım, kafamda kurdum diye düşünüp üzülüyorum. Emin olsam duygusundan atardım istek
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Emin misin ya :/ Takmıyo zannediyorum bazen hayalet gibi geçiyorum yanından görmüyo bile.. bir tuhaf oldum şu an utanıcak bişeyede benzemiyo pek :D
- +1 yıl
Valla bak çok ciddiyim bazen geçiyorum biliyorum orda olduğunu ama asla bakmıyorum o tarafa bazen de ben bakıyorum o bakmıyo. Göz göze gelince hemen yere bakıyor :D Ayrıca tipiyle alakası yok bana yolda bir kız göstersen git şuna şöyle söyle desen söylerim ama o kıza merhaba bile diyemem :D
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Senin adın ne çok merak ettim ya. Bu zamana kadar neden gelmedi peki 4 ay oldu
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Ciddiyim adın neki?
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Ben yazamam zaten utanıyorum :D Baş harfini söylemen yeterli benim F
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Cık tutmadı :) Acaba hiç şey düşünüyo musun ya bu kız var şimdi ama sınavlarda var. Sınava bir yıl daha hazırlanamam kıza yıl sonu açılırım gibisindende düşünüyor olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yıl@rvset ben daha ne kadar belli edeyim bilmiyorum valla :D Utangaç demekki kız. Ama şöyle bişey var mesela bana herhangi biri bakıncada gözlerimi aşağı indiririm ben. Bu utangaç olduğum anlamına gelir hoşlandığım değil. Ama sana bakarken yakaladıysan ve sen ona baktığında kafasını eğiyosa gözlerini yere dikiyosa falan kesinlikle hoşlantı vardır :D
Cevap sahibi+1 yıl@rvset İşte o da senden emin değil. Sende ondan. Sen onun için ne düşünüyosan o da aynısını düşünüyo acaba diye. Yok ya ben ekleme falan sevmiyourm öyle sosyal medyadan isterse gelir konuşur
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Yok yani istese kendi ekler bir kızın eklemesi olmaz ilk adım erkeklerin:D
Cevap sahibi+1 yılSen bulamamissindir sosyal medya kullanmayan yok :) Hahah guzel soru ederim tabi
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Biliyorum bende sarfettim aynisini zar zor bir hesap buldum. Sonrada öylesine stalklarken diger hesaplari cikti karsima :)
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Ortak arkadaşlarıyla tanışmaya bak bence
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Valla hiçbir şey kaybetmezsin. Dedikodu yapmasından mı korkuyosun? En fazla 3 gün konuşur sonra susar, unutulur
Cevap sahibi+1 yılÜstelik bu en kötü durum, kazanma ihtimalinde var
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Arkadaşlara güvenme.. Sana dedim ya az önce hiç bakmıyor bir hafta bir hafta bakıyor diye.. Benim tüm arkadaşlarım demekki düşündüğümüz gibi değil diyip savdılar başından. Onlarda haklı bir yerde tabi anlatıp duruyoruz ama ben mesela inancımı kaybetmiştim sen diyince tekrar bir acaba oldum cidden.. Oooo ya kız sana daha ne yapsın yaaa hahaha :D Resmen farket beni diyor :D Banada bir kere şey olmuştu kantinden inerken tam önümden yürüyodu ama kaplumbağa gibi aşırı yavaş üzerine düşecektim :D bir müsaade eder misin dememi bekledi heralde ama demedim öyle yavaş yavaş dibinden yürüdüm :D Bu bir anlam ifade eder mi salak olduğum için her davranışından bişi çıkarmaya çalışıyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl@rvset İlk adımı sen atmak zo run daaa sın :D
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Ya direk şunu söyle:
Bilmiyorum hakkımda ne düşünüyosun ama uzun zamandır söylemek istiyodum, seninle konuşmak istiyodum zaten falan diceksin çok uzatma şöyle böyle oluyorum deme ego yapmasın senden hoşlandığımı bilmeni istiyorum sadece falan dersin
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Valla söylede yaz bu başlığa merak ettim hadi hayırlısı :D
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Aaa ne içten ne güzel dua ettin ya inşallah seninde alacağın tepki olumlu olur, başarılar:)
Cevap sahibi+1 yıl@rvset Hadi ya ciddi misin? Ekliyorum hemen kabul et
Cevap sahibi+1 yıl@rvset BEN ATTIM SANA MESAJ
+1 yılBence hoşlanıyor ben Sevdiğimin gözlerine bakamam ya utanirim
20 Yorumla
+1 yılben 1 yıllık sevdigim kişiye acılamadım ikimiz uzakta yasıyoruz ben ilk baktıgım zamanda utanarak gulumsedi aradana 1yıl geti ve bu sefer gozlerine asık oldum surekli baktım her bakısımı silesiyle agır oldu ve sevdıgım kızın yuzu asıktı agrıma gidiyordu acılmaktanda korktum bir defasında ona kıtap vermek icin mesaj attım ama o sag ol dedi sonra kıtap ıceriğini yazdım tamam demekle yetindi sonuc nedir aklımı kemiriyor boyle seyler
00 Yorumla
+1 yılBakış tarzı önemli ve bunu sadece sen hissedersin..
21 Yorumla
Soran+1 yılDimi...
Kesinlikle hoşlanıyor.
27 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar emin olabiliyorsun açar mısın biraz kesinliği rica etsem?
- +1 yıl
Bir söz vardir; "Bir insan bir yone bakiyorsa orada ilgilendiği birşey vardır, ama bir insan bir yone hiç bakmiyorsa orada ilgilendiği birsey kesinlikle vardır." Yani şöyle ki, eğer senden hoslanmasaydi gayet de rahat bir şekilde bulabilirdi, hatta ve hatta senden çok hoşlanıyor ki, kaçamak bakışlar, 1 saniye sonra gözünü kacirmalar, utanmalar bunlar yeşil ışıktır.
Soran+1 yılİçime su serptin, ilim sahibi arkadaşım teşekkürler. Eig`ini vereceğim :)
Soran+1 yılNe demek :) İnşallah.
Soran+1 yılEkler misin rica etsem özelden olayı anlatıcam şu an kötü durumdayım
Soran+1 yılanasonkok ben mesaj atamıyorum sana yardımcı olur musun
utangaç bir yapısı vardır belki
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle gördüğümde konuşucam
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlanıyordur ama utangaç 😏
33 Yorumla
Soran+1 yılKızların utangaç olmaları onları çok tatlı yapıyor bence :) Kıyamam.
Cevap sahibi+1 yılAma hep kaybediyoruz be 😥 hep bir karşı taraf yanlış anlıyor bizi
Soran+1 yılAşırı olmadığı sürece yerine göre utanmak öyle çekici yapıyor ki kızları :) Üzülme..
Gizli Üye(25-29)+1 yıl100 de 100 hoşlaniyor
313 Yorumla
Soran+1 yıl100 de 100 mü nasıl bu kadar emin olabliyorsun belki haz etmiyor benden?
Cevap sahibi+1 yılcunku ayni şeyleri bende yaşadim benden hoşlanan bir cocuk vardi duydum arkadaşlarindan bende bakiyordum gözlerimi kaciroyodum falan
Soran+1 yılMerak ettim de senin durumu biraz daha açarak anlatsana bir sakıncası yoksa? :D
Cevap sahibi+1 yılya bak beni seven cocuk okul koridorunda her zaman karşima otururdu bakardi arkadaşlarida adini soyadini falan bagiryolardi tanistirmak icn galiba neyse bu hep bakiyodu bir kere onun baktigini fark ettim bende baktim sonra birden gözlerini kıstı anlamadim böyle böyle devam etti ama çocuk baya utangacti yani gelip konuşamadi şu an hicbişey yok aramizda
Soran+1 yılAnladım :/ Keşke gelip konuşsaymış yazık olmuş.
Cevap sahibi+1 yıldedimya çocuk fazla utangaç okulda da konuştugu kişiler bellidir zaten öyle biriydi ben birkac kere konuşmaya caliştim hatta ilk mesajda attim o da bigun adım aticak gibi yapti okul cikisi ilk defa bekledi yanima geldi ama hicbişey diyemeden gitti
Soran+1 yılÇok utangaçmış halbu ki ilk mesajıda sen atmışsın. Mesaj atarak sana yaklaşmaya çalışsaydı keşke madem gerçekte konuşamıyor utancından
Cevap sahibi+1 yılo onu bile yapmaya utanir inan bana bir erkek bişey diyince bile utaniyor cevap veremiyo
Soran+1 yılgarip bir arkadaşımış
Cevap sahibi+1 yılhım aynen biraz baskıcı bir cevresi ailesi var
Soran+1 yılBu utangaçlık, çekingenlik ve özgüven sorunları maalesef aile yetiştirme tarzından geliyor..
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle kardeşim bende bir kız olarak yeri ve zamanında utangacım ama bunun fazlasi zarar sadece aşk degil iş sosyal hayattada kötü etkiliyor insanı
Soran+1 yılHaklısın katılıyorum.
+1 yılYa hoslanıyordur ya da hoslanıyordur
31 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun :D
+1 yılHoslaniyor ve utaniyor
40 Yorumlabelki ıyk tipsize bak diye bakıyordur. :D
23 Yorumla
Soran+1 yılBen olsam tipsiz birine bu kadar fazla bakmazdım. bir ihtimal olabilir :D
Soran+1 yılAllah`ın yarattığına çirkin demek bizim haddimize değil zaten hocam :)
+1 yılgit konuş bekletme kızı
27 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun?
- +1 yıl
valla çocuğun tekiyle kesiştik kesiştik ben gittim konuştum zaman kaybetmezsin hem net olun ya azıcık
Soran+1 yılKeşke azıcık yeşil ışık yaksa oda azıcık kesişse benimle anında yanına giderim :D
- +1 yıl
sonunda ölüm yok bişeyleri göze alıcaksın ben seviyosan git konuşcuyum sende git konuş yani
Soran+1 yılYo benim utanma, çekinme gibi bir durumum yok kızı beğeniyorum dışardan gayet hoş ve tatlı duruyor. Düşündüm konuşucam bir daha gördüğümde. Olursa olur olmazsa kızmı yok :D
- +1 yıl
aynen helal konuştuktan sonra bana söyle merak ederim sdfghjkljhgf
Soran+1 yılTamam pazartesi günü yazarım :D
+1 yılmerak ediyor sende bakiyor musun diye
40 YorumlaHer bakanı da hoşlanıyor yapıyorsunuz ya pes.
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığını iddia etmedim. bir ihtimal olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit konuş hemen
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz sonra reddedilen ben olucam lütfen gaza getirmeyin beni :D
Cevap sahibi+1 yılya hoslaniyosa ve kabul ederse hemen bu kadar kötü düşünmeyin neden bu reddedilme korkusu
Soran+1 yılNe bileyim hoş değil reddedilince hevesim kaçıyor kızlardan bir nevi soğuyorum
+1 yılOna sor
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam sorucam en yakın zamanda
Utanıyordur :D
10 Yorumlahoslaniyor
10 Yorumla
+1 yılutanıyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. hoşlanıyor
10 YorumlaUtanıyor
10 Yorumla
+1 yılHoşlanıyor gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. rahatsız olmuş