evet arkadaşlar çalıştığım yerde bi kız var birimlerimiz farklı tanışmamız da olmadı ondan dolayı uzak mesafeden bana uzun uzun bakıyor yakından karşılaşınca ise gözlerini ya birden kaçırıyor ya da yere bakıyor hiçbir fikrim yok bu davranışıyla ilgili aydınlatır msnz beni bu konuda?
bilader söylemesi kolay bu kız benden statü ollarak üstün omüdürlükte ben ise sıradan bi çalışanm ve hakında hiçbir bilgim de yok evli mi nişanlı mı onu dahi bilmiyorum nasıl olacak bu iş ?
ya ezik ğörmeden ziyada çekiniyorum biraz bana karşı hisi var mı yokmu hiçbir fikrim yok niyetim dışında abazanlk ğibi yanlış bişey düşünmesinden korkuyorum ve beni şikayet edip etmeyeceğini nerden bilecem nasıl güvenecem haksız mıyım?
evet ama uzaktan bakıyor sadece ve yakın mesafeden yol üstü karşılaşıyoruz hep yere bakıyor kız abi hoşlanan kız her türlü beli eder kendini bence yani ilglilenir usta
sürekli aynı şeyleri söylüyorsun bana farklı bişey söyle abi mesela benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilicegimi söyle ben bu kızı görünce bille elim ayağım birbirine dolanıyorken nasıl hoşlandığı mı soylewbilrim
eğer aşık olduysan bilmen ğerek utanma aşkın kanunun da var aşk olduğunu söylemek rahatlıktr eğer ben bu kıza ğerçekten aşk olmasam her türlü söylerdim
bakmıyor işte gözlerini kaçırıyor bide biz aynı serviste geliyoruz dün yanım boştu yanıma oturdu büğün de yanm boştu ama yanıma oturmadı neden buna da fikrin var mı acabaaa
ya kusura bakma telefon dokunmatigi arızalı kendiliginden yazıyor şerefsiz bak sürekli aynı şeyleri yazıyorsun gaza getirmeye çalışıyorsun beni ama mesele söylemek değil mesele kızın hissiyatı var mı yokmu bilmiyorum kanka
bakması dedin ama iki aydır hergün görüyoruz birbirimizi ama bi kere olsun bi günaydın bi gülümseme ne biliyim görmedim ondan sen olsan bu durum da ne yapardın acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Etkilenmiştir anlama diye gözünü kaciriyordur
neden anlamama mı istiyor anlamam kötü bişey mi?
Belki sen istemezsin diye korkuyordur kanka
kanka ben anlaması için sürekli bakıyorum ona ne yapayım ki kıza fena abayı yaktım
Sana bir şey diyimmi git açıl kiza
bilader söylemesi kolay bu kız benden statü ollarak üstün omüdürlükte ben ise sıradan bi çalışanm ve hakında hiçbir bilgim de yok evli mi nişanlı mı onu dahi bilmiyorum nasıl olacak bu iş ?
Ne alaka knka üstünlük söylersin kabul ederse konusursun
Kendini ezik görme
ya ezik ğörmeden ziyada çekiniyorum biraz bana karşı hisi var mı yokmu hiçbir fikrim yok niyetim dışında abazanlk ğibi yanlış bişey düşünmesinden korkuyorum ve beni şikayet edip etmeyeceğini nerden bilecem nasıl güvenecem haksız mıyım?
İş çıkışı konuscan kardeşim o zmn
abi iş çıkışı kız benden önce çıkıyor ve yanın da başka kişiler de oluyor
Reyis sen bu kızla konuşmadan uzakdan kedinin. Ciğere baktığı gibi bakarsin
bide ne konuşucam ki ne diyebilirim ki hiç tanışmam olmadığı bi kıza çat kapı senden hoşlanıyorum mu diyim
Uzakdan bakisiyoruz ama de ben seni beğendim tanışabilir miyiz de
kız bakmıyor ki gözlerini kaçırıyor ya ben bakmadım beni rahatsız etme derse bu kızı kaybetmeyi göze alamam usta
Kaybetmek hayatın içinde var kardesim
işaret göremiyorum işaret görsem o riski göze alırdım
galiba içime gömecem zor olucak ama başka carede yok
Bakıyormuş isde
çünkü niye biliyor musun beni sevmediğini öğrenirsem daha çok acı çekerim
Kanka niye acı çekesin böyle daha çok acı cekersin
evet ama uzaktan bakıyor sadece ve yakın mesafeden yol üstü karşılaşıyoruz hep yere bakıyor kız abi hoşlanan kız her türlü beli eder kendini bence yani ilglilenir usta
Söylemekten korktugun sürece kaybetmeye mahkumsun kardeşim
sürekli aynı şeyleri söylüyorsun bana farklı bişey söyle abi mesela benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilicegimi söyle ben bu kızı görünce bille elim ayağım birbirine dolanıyorken nasıl hoşlandığı mı soylewbilrim
eğer aşık olduysan bilmen ğerek utanma aşkın kanunun da var aşk olduğunu söylemek rahatlıktr eğer ben bu kıza ğerçekten aşk olmasam her türlü söylerdim
abi ben bilmiyorum ya karşılıklı değilse o zaman çok utanırım ben bu durumdan
Hoşlanan bakar
bakmıyor işte gözlerini kaçırıyor bide biz aynı serviste geliyoruz dün yanım boştu yanıma oturdu büğün de yanm boştu ama yanıma oturmadı neden buna da fikrin var mı acabaaa
Şu kızla ben konuscam en son 😂
lq !
Git konuş artk
gaza getirmeye ç
, mq70Q (^'
bilader beni gaza getirmeye çalışıyorsun ama ben içime kapanık biriyim
O zmn geçmiş olsn
., lq0
dl5
&:
ya kusura bakma telefon dokunmatigi arızalı kendiliginden yazıyor şerefsiz
bak sürekli aynı şeyleri yazıyorsun gaza getirmeye çalışıyorsun beni ama mesele söylemek değil mesele kızın hissiyatı var mı yokmu bilmiyorum kanka
bakması dedin ama iki aydır hergün görüyoruz birbirimizi ama bi kere olsun bi günaydın bi gülümseme ne biliyim görmedim ondan sen olsan bu durum da ne yapardın acaba
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!