Ailem kem küme başladı ! Yazıklar olsun.Biraz uzun yazcam ama

Önümüzdeki ay nişanlancam erkek arkadaşımla babamı tanıştırcam bana tamam tanışırız dedi.Birsürü soru sordu ailesi,işi,babası annesi ayrı mı,tembel mi çalışkanmı,ne zamandır birliktesiniz vs.Bunu 10 gün önce konuşmuştuk dün değil evvelsi gün gece kendisi konuyu açtı ve bana dediki ''Ne zamandır birliktesiniz ne bu acele evlenmek için? Kim zorluyo evlenmeye sen mi?O mu?Ne paylaştınız? Bu ne demek arkadaşlar?Aşşağılık hain bende dedimki zaten hemen evlenmicez 2 seneyi bulur dedim adı konsun dedim.Sevgilim işsiz işten çıktı 2 hafta evvel ama yeni biyere başvuru yaptı.Bugünde bana sabah bağırmaya başladı durduk yere uyandım uykudan bana dioki nah evlendiririm sizi siz odanızı toplamıosunuz çok beklersin bilmemne durduk yere bağırmaya başladı.Anca bilgisayar başında oturursunuz siz başka bişe bilmezsiniz falan diye.Bende odama geçtim hala bağırıyo bişe konuşunca kaçarsın odana zaten bide her akşam buluşuyosun haberim var diye.Çıkmicaksın dışarı buluşmicaksın kardeşinide yanına alıp''falan dedi.Evden gidince anneme ''Anne babam istemiyomu bu işi?''dedim.İstemiyo beni tanıştırmasın onunla herşeyin zamanı var gitsin çalışsın falan''demiş.Çok moralim bozuldu günlerdir ağlıyorum.Napmalıyım?Vazgeçmicem bu işten.Babam çok kırdı kalbimi hemde çok bu zamana kadar herşeye karıştı ama buna izin vermicem bide o gece diyorki bana ben nişana düğüne karşıyım 2 tarafada gereksiz masraf.Biz nişan yapcaz gelen misafirler müzikler kötüydü,yok işte et vermediler tavuk verdiler.Çatallar kötüydü çok kötü bir yerdeydi neden başka yerde yapmadılar''vs diye dedikodular yapcaklar arkamızdan insanları memnun edemezsin''düğünde saçma insanları eğlendirmekten başka bişe değil.Bende ne yani sen şimdi bana ben nişan yapmicam onlarında düğün yapmasına engel olcammı ?diyosun dedim.Ben nişan yaparım ama onların düğün yapmasına engel olurum evet dedi.Bütün moralim altüst.Bbamla asla ama asla konuşmicam.Benimde erkek arkadaşımında bir gururu var.Parasız diye aşşağılamaya hakkı yok kimseyi! Annem zaten başından beri kem küm ediyor.Yok işe girsin 1 sene çalışsın yok işe girsin 6 ay çalışsın.Bilmemne.Tamam durumları çok kötü değil ama önemli olanda biraz insanlık.Bide herkesin kızını oğlunu kınıyor babam hala bu durumda bile bana gelmiş yok evlenenleri gördük en basit örnek şu en basit örnek bu .Bide bana diyoki aferin beni dinliyosun cevap vermiyosun.Dinlemeyedebilirsin.Bu söylediklerim karamsar bir tablo oluşturmasın sizde'^'Ulan ağzımıza ettin ne cevap vercem ?Karamsar tablo nasıl oluşmasın bu kadar laftan sonra!Sevgilimin işi gücü evi olsa bak ben sana nasıl cevaplar veriyordum dua etsin bu duruma!Zaten ben karşı taraflada pek anlaşamadım.Annesi kızda çalışsın diyip duruyormuş benim için..Evlenince ailelerden görüşmek isteyen istediğiyle görüşür.İstemeyen görüşmez bu kadar basit.Erkek arkadaşımada söyledim.Bana zorlama yaparsa ailen kusura bakma ama dedim gereken cevabı veririm annene babana dedim.Sende verirsin bizimkilere uygun bir dille dedim.Bu kadar basit.Tatlı canımı sıkamam
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben babama ses etmiuorum sevgilim isi olmadigi icinşu anbide isi inada bindirip benim istediklerimi yapmaz diye dusunuyorum esya,nisan mobilya vs.Menfaatcilikse bunun adi menfaatciyim galiba
Ailem kem küme başladı ! Yazıklar olsun.Biraz uzun yazcam ama