Çok işe girip çıktım ailem kızıyor kimden akıl alacağım biraz uzun ama okur musunuz?

2024 te üniversiteden mezun oldum sonra bi şirkette işe girdim 5 ay çalıştım tanıdık almak için beni çıkarttılar sonra boş duramadım geçen günlerde bi kafede 1 gün garsonluk yaptım ama hiç alışamadım öğlen çıktım geldim zaten deneme günüydü sonra bime başvuru yaptım 1 gün çalıştım ama o ortamda insanların beni girip üni okudu burada çalışıyor demesinden hoşlanmadığım için oradan ilk gün akşamı çıktım şimdi bi işe girdim bilinen bo restaurantta kasiyerlik yapıyorum günde 10 saat yeri geldiğinde mesai ile 12 saat oturmak yasak 3. Günüm bugun dün aileme buradan çıkmak istediğimi yapamayacağımı söyledim çünkü müdüre yapışan kendini bir şey sanıp isten kaçıyor kimse işi öğretmiyor herkes bi kırtasiyeden aradılar gel dediler kitapların arasında mutlu olurum gibi ama ailem istemiyor bu işten çıkmamı ama ben cok mutsuzum molalarda bile ağlıyorum betbat durumdayım ne yapmalıyım sizce. Sadece kendimi mutlu hissedeceğim işi arıyorum

Çok işe girip çıktım ailem kızıyor kimden akıl alacağım biraz uzun ama okur musunuz?