lütfen homofobik arkadaşlar görüşlerini bildirmesinler
gay
lezbiyen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
abaza olup mılletın sevgılısıne karısına asılacagına gaylerı tercıh ederım hem erkek basına dusen kadın sayısı artar hem de kadınlar daha az tercıh edılır
Ben biseksulim ama yine de lezbiyen dedim
kadınlar duygularını daha zirvede yaşıyorlar biz daha çok süpriz hediye ilgi istiyoruz bence lezbiyenlerin ilişkisi daha aşkın doruklarında olabilir.
Seçim yapılacak bir durum yok ortada p*rno olarak seçiyorsak gay p*rnosu diyorum çünkü çok yakışıklılar
BU AÇIDAN BAKMANI ŞİDDETLE kınıyorum bu tür ilişkiler p*rnogrofig değildir tabi bazı aptal insanlar zevk meselesi olarak izliyor bazı insanlarda bu tür zev isteyenler için çekiyorsa lgbt bireylerinin bir suçu olmadığını belirtmek isterim ve emin olunki lgbt bireyleri aşkı en güzel yaşayabilecek insanlardır ilişkilerini seks üzerine kurmazlar buda bilgine tatlım
Cevap
9Cevap
Bunlardan birini neye göre seçmemiz gerekiyor anlamadım. :D heteroseksüel ilişkiler diyorum
Gayler artsın. Daha çok kız olur ve intiharlar artar
arz talep ilişkisi :D
Gayleri görünce bile kaçmak istiyorum ama lezlere baksana ne kadar cici
erkekler bile lez demiş 😄
asıl lez demeliler zaten. gey olmayan erkek ne yapsın gey erkeği.
lez ler çok iyi sevişiyorlar onlardan öğrendim baya birşey. dil kullanmayı özellikle. kızlar dile müthiş bayılıyor.
küfretmedim ki
he ben de dille ilgili olana kızdın sandım. geçerliliği varmış demek ki.
gey olan erkekler gey olmayan erkekler için itici geliyor.
@hello_world MADEM HALA TERBİYESİZLEŞİYORSUN evet dil hakkında söylediğin doğru erkeklerın bazıları merak ediyor ya nasıl ilişkiye giiriyoruz filan diye eller, diller ve duygular devreye giriyor arkadaşım ama çoğu erkeğin başarısız olduğu konu dil filan değil duygusuzluk ayıktın
terbiyesizleşme olduğunu sanmıyorum. bunlar doğal şeyler, tanrı öyle yaratmış. ben biraz geç öğrendim zaten sonra evlenmiştim. eşim çok seviyor. ilk yaptığımızda bilmiyorduk ikimiz de ama tepkisi mükemmeldi. nefes alması, karnının kasılması falan .
@hello_world emin ol ben açık görüşlü bir insanım fakat gerektiği yerde konuşurum böyle şeyleri bak ne güzel söyledin doğal şeyler bunlar peki neden eşcinselliğin doğal birşey olduğunu kabul etmiyorsunuz çoğumuz böyle olmayı istemiyoruz bile bunun bir seçim olmadığını kabullenseniz ne güzel olur değilmi
doğal olup olmadığı hakkında bir yorum yapmadım ki geyler itici geliyor dedim sadece.
nerfretle alakası yok. ben kadın seviyorum.
sen lez misin?
yok. Türkiye de pek rastlamadım ama yurt dışında çok rast geldim. Genelde erkeklerden şiddet gören bayanlar lez oluyor. sana hak veriyorum. erkeklerin çoğu kadına nasıl davranacağını bilmiyor.
bakımlı temiz giyinen traş olan erkekler de mi itici geliyor sana
hmm ilginç
Al birini vur ötekine😅
lezbiyenler cok atesli sevisiyorlar...😊😊
Gayler cok ilginc ya
Lezbiyenler daha iyi
B dedim mk
İkisi de sapıkça
lezbiyen
ikisi de değil
normal olsa
ikisi de sapıkça