Lesbian? İlişki?

Arkadaşlar ben bi kızla tanıştım yolda tesadüf ama kızın saçları kızıldı dikkatimi çekti yanına gittim saç rengin ne kdr güzel felan derken tanıstık bana numarasını verdi bizim mahallede oturuyormus yeni tasınmıs felan neyse ben biseksuelim ondan hoslandım oda baya benden etkilenmiş neyse o akşam whatspan konuşuyoruz felan herşey cok güzel gidior sonra ben dedmki ona seni acilen göresim var oda dedki benmde hemde Şu an dedm gliyim 5 dk sarilim sana gel dedi kapısına gittim kapıda sarıldık öpüştük felan sonra 2. Gün bize geldi film izledik şarkı dinledik öpüştük seviştik çok ileri gitmeden beni çok güzel sevior bunu hisettim yani nyse herşey buraya kdr güzel sonra eve gitti ben mesj attım ona mesjlarıma hep görüldü attı kendimi cok kötü hissediorum ona dedim ki ister sil ister englle ama bana acıklama yap neden beni böyle bıraktın gittin ama asla cvp vermior telefonlarıma hayatında biri var mı die sormustum yok demişti bende mesjlarıma cvp vermior die yazmıorum ama neden böyle yaptı sizce aekdşlar fikriniz var mı cok düşündüm ama dedm heralde hayatında bi erkek vardır siz ne dşünüorsunuz bu konu hakkında cok zevk aldı benden öpüşmeye de doyamadık ama neden böyle oldu bilmiorum
Lesbian? İlişki?