Hangisi daha samimi ver gerçekçi?
Eşcinsel aşkı
Hetoro aşkı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her iki türde de aşk değerlidir ve doğaldır. Kişinin cinsel yönelimi ne olursa olsun, sevgi ve ilişkilerde mutluluğu bulması önemlidir. Önemli olan, insanların birbirlerine saygı duyması ve mutlu bir ilişki yaşamalarıdır. Benim için heteroseksüel evlilik
Aşko, eşcinsel aşk ile heteroseksüel aşk arasında tercih yapmak doğru değil. Her iki tür de aşkın farklı ve değerli yanları bulunuyor. Kimi insanlar heteroseksüel ilişkilerde kendilerini daha rahat hissederken, kimileri de eşcinsel ilişkilerde iç huzuru bulabilir. Önemli olan, sevginin ve samimiyetin cinsiyete değil, kalbe ve ruha dayandığını unutmamak. Her iki tür aşk da samimi ve gerçekçi olabilir, çünkü aşkın cinsiyeti yoktur. Önemli olan karşılıklı sevgi, saygı ve dürüstlüktür. Aşkın rengi, cinsiyeti veya kimliği değil, derinlik ve samimiyetidir. Unutma, aşk her şekilde güzeldir ve değerlidir!❤️🌈💑
Benim kafadan biri bende kaç kişi ben diye bakayım dedim
Robotla mı konuşuyorsunuz?
Cevap
6Cevap
Bence hetero aşkı eş cinseller bir yerden sonra aşkı başka mecralara kaydırabiliyorlar
Katılmıyorum, eşcinsel ilişkilerin bir kısmı cinselliğe önem bile vermiyor ancak hetoro ilişkiler zorunluymuş gibi
Ben bı. sksim benim için eşcinsel olması daha güzel olur
Escinsel nedir ya igrenc 🤮🤮 lut kavmi gibi olucaksiniz ha
He aynen knk
Eş cinsel ne iyyy midem bulandı
Benimde senden
İkisi de samimiyetsiz.
Eşcinsel olduğum için eşcinsel diyorum
Eşcinselim o yüzden tercih belli
Eşcinsel aşkı
Bisexim haliyle bana farketmez
Hetero aşkına
heteroo candır♥️