Kimisi bir bakışa kimisi bir söze hayran ama mesela ben onun beni seve bilme ihtimalini sevdim
Bak yine bağladım yılmaz Erdoğan'a
Bak yine bağladım yılmaz Erdoğan'a
İyiliğine anlayışına ilgisine beni benden cok sevip düşünmesine tatlılığına şirinliğine cekiciliğine daha fazla aklıma gelmedi uykum var heralde ondan 😄😂😂
Bilmem asik olunca anlatsam olurmu 😇
Eşim veya sevgilim yok.
yalnız*
Cevap
0Cevap
Tanıdığın her yeni kişi de, duyduğun her erkek sesinde, sohbet ettiğin kişinin her hangi bir lafında ve gördüğün her surette o'nu aramak ne demek bilir misin sen? Neyine mi aşık olmuştum boşver...
Güldüğünde sağ yanağında oluşan çukura, utandığında gözlerini kaçırmasına, gülüşüne, bakışına, kirpik diplerine kadar herşeyine aşığım. En çokta yanımda olup aynı zamanda olmamasına aşığım. Yılmazın dediği gibi sevebilme ihtimalini sevdim. Oysa ki kuşta değildi ama ben göğüs kafesimi ona yuva belledim.
Ben tamamen kendisine aşığım. Yani gözük kası gulusu bir yerde😃
Sevdim mi tam severim orası burası değil😃
Ararsan bulamazsın. O seni gelip bulur😃
Bilmiyorum bende öyle oldu. İstemiyordum hayatımda kimseyi büyük konuşuyodum ama oldu😂
valla görünmezliğine aşık oldum hiç görünmüyor 😂😂
ortada yok sorun orda 😂 neyse meşgul galiba işleri yoğunsa demekki😂
neyse
Benim içib asıl önemli olan şeye sahip oda zeka tamamıyla zekasına aşığım onun haricinde coolluğu
Cool dememdeki sebep herkesle muhatap olmaması ben herkesle vıcık vıcık olan insanlardan nefret ederim benim sevgilim herkesle muharçtap olmaz ve yakınları hariç diğer insanlara karşı soğuktur benim coolluğa bakış açım bu beni çocuk yerine koyarak yorum yapma çünkü ben senin çocuk diyebilceğin tiplerden değilim aşar yani
Rica ederim bacım kalbini kırdıysam k. bakma ama demek istediğim oydu insanlar olgun olabilir ama gerçekler var birde Yoksa bazen sokakta 10 yaşında çocuk koca adam gibi davranır konuşur Hani derler ya başını oksayacak kimsen olmayınca Hayat seni koca adama çevirir diye sokakta koca adam olmuş milyonlarca çocuk var
Sözleri
Sesi
Yanindaki kadina sahip cikmasi
Esprili oluşu
Zekasi,
Ciddi olacağı ve sakalasacaği yeri iyi ayarlamasi...
Bana olan sevgisi ❤️
İlk önce sözlerinden etkilendim, simdi birlikteyiz onu beni sevme seklini seviyorum. İnce düşünceli olmasini seviyorum. Olgunluğunu seviyorum. Ben onu seviyorum. ❤️
Bende 2. defa beni sevebilme ihtimalini seviyorum :D ghjkfghjkghjk
Ben beni sevmesini seviyorum beni bu kadar güzel sevdiği için ona aşığım
Önce yüreğine, ilk gördüğümde gözlerine, sonra soğukluğuna, şimdi bütününe.
-Gecen bol olsun.-
sessizlik ve asiliği bir arada kişileştirmesinden
iste bence de ama ikisini birden barındırınca ben gidiyorum
gormedenn asik olanlardanim sesine sozlerine konusmasina ve asiri yapmacik olmayisina asik oldum
@opesella @__arızalıbirey_
Olmayisina hsjd
Ben yüreğini ardından gözlüklerini sevmiştim.
Beni sevdiği için seviyorum
yarım yamalak türkçesine hastayım :D
öyle 4 yılda tost demeyi öğrenemedi tust diyo :D bide kavga edince panikten ingizce türkçe karışık konuşuyo benden başka kımse anlayamıyo :D
Duygusal zeka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar