Soruyu beğenen ve yanıtlayan herkesi öpiiişş <3
Birine aşık olmuşsanız, onda öncelikli neyini beğenmişsinizdir?
Soruyu beğenen ve yanıtlayan herkesi öpiiişş <3

Birine aşık olduysam eğer onda ilk dış görünüşü beğenmiştirim. Çünkü insan ilk fiş görünüşünden etkilenir bir insanın. Yani şimdi karakterinden diyen insanlara şahsen ben pek inanamıyorum ya. İlk dış görünüşü etkiler bir insanı sonra tanıdıkça karakteri etkiler. İlk ben dış görünüşünü beğenirim şahsen dış görünüşe önem veren biriyim sonra karakteri etkiler.
Surete aşık olan insanlar o güzelliği kaybettiğinizde sizinle yola devam etmeyecek
İlla yaşlılığı beklemeye gerek yok güzellik kaybı için
Aniden başiniza kaza gelebilir hala sizi seveceğinizi hatta bu kaza sonucu engelli kalsanız bile yanında olabileceğinizi düşündüğünüz insanlara vaktinizi verin
İnsan ömrü için vakit paradan, güzellikten daha kıymetli
Haklısınız :(
Fiziğini hiç begenemdigim bı kıza aşık oldum sadece yüzünü birkez fotodan gördüm aşık oldum. Yüzyüze görüşmeye gittiğimde hiç etkilenmedim ama şu an evliyiz. Pişman oldum boyu kısa kalça yok istemediğim bi fizikteki kadınla niye evelndim gönlüme söz. dinletemedim ondan ayrılmak çok zor geldi birde benim ilkimdi hiç sevgilim olmadı.
Abi kadını övdün mü gömdün mü anlayamadım ki?
Ya benim hiç sevgilim olmadı utangactim, hiç tecrübe yok, fotodan gördüm iptal oldum ilk defa yaşadım bu duyguyu ağır geçirdim fizigide benim hayalimdeki kızın fiziğinin tam tersi ama ondan vazgeçemedim ve evlendik yanlış yaptım
Ya hoşlanma falan dersen Bi cevabı olur da aşık olduğun zaman bir liste yapmak pek mümkün değil aşık olunca işler karışıyor
Haklısın :)
Ben aşık bir adamım desen ki neyini seviyorsun inan ya herseyini der ya da cevap veremem :)
;)
Cevap
22Cevap
Ben aşık olduğum kadının kalbini ve bana olan aşkını beğenmişimdir.. diğer güzellik veya fiziki çekicilik gibi konulardan hiç etkilenmem..
Birine âşık olmak benim için çok zor çünkü aşkın nedeni, açıklaması olmamalı. Kâlbime neden âşık olduğumu sorduğumda cevabı yoksa tamamdır benim için. Sadece"O" olduğu için âşık olmalıyım, benim için bu kadar.
:D çok tatlısın
Yoksa buldun mu burcumu 🤣
Tahmin etmiyom artıkk
O da olur😎
:)
Aşık olmak demeyelim de gördüğümde hoşlanmışsam muhtemelen ilk etapta giyimiyle dikkatimi çekmiştir. Aşık olmam için çok daha manevi özellikler gerekli
Çok mantıklı
Işıltılı güzelliği, üstün şahsiyeti, kıvrak zekayı, rasyonel cesareti, bunların hepsini birarada taşıyan kadına aşık olurum.
Maşallah Fikret öyle birini bulursan söz düğününe gelicem..😂
Öyle bir kadın var. Benim hayatımın en büyük ama en güzel ütopyasıdır. Tıpkı komünizm gibi.
Sen evli miydin
Hiçbir zaman evlenmedim. Bekarım. Ümit milliyim diyelim.
:D
E yaniiiii. Deneyimimiz var yani. Boş boş yaşamadık hayatı. Ama evlilik işlerinde nasipten öteye yol yok.
Ne deneyimi len
Milli olma deneyimi. Geç oldu ama temiz oldu.😆😁😁😂🤣🤣
Soruya cevap veremedim aşık olmayalı çok uzun zaman olmuş 😂
Üzülme abi olur öyle şeyler 😂
Bunu bana demen için seninde benle aynı durum içinde bulunman lazım yoksa teselli veremezsin 😂😂😂
Öyle 😂
Hahahahah sevindim 😂 yalnız olmadigima
Yok sevgilim var ben haklısınız demek istedim
Karakterini, benim hassas olduğumu bilerek ona uygun nahif yaklaşmasını, inceliğini ve ağırbaşlılığını
Herşeyi özellikle gülüşleri ve o gözleri... Bende ona vuruldum...
Zor bir soru cevabı yok gibi ki aşık olabilecegimi dusunmiyirum artık
Bir kadına eğer aşık olduysam mutlaka güzelliğine aşık olmuşumdur sonrada karakteri ve zekasına
Bunu bilseydim aşık olamazdım muhtemelen..
Ah ahh..
Gözlerini sadece
Bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. İlk bunları görmüş olmalıydım aşık olduğum kadinimda
Merhametini, benle ilgilenmesini, benden başka kimse ile ilgilenmemesi, bi ben varmisim gibi ilgilenmesi.. anladiniz dimi ilgi jjsjs
Kes kaşına, kara gözüne, kirpilerine, saçlarına, bakışına..
Tavrını
:)
tipidir kesinlikle shhwh
:D
Bana benziyor olan bir yönünü görmüşümdür
Tebessumunu bakislarini dusuncelerini tavirlarini
Özgüvenini karakterini
Onun huyunu suyunu edepini ahlakını
Muhtemelen nazik ve düşüncelidir.
İlgili düşünceli samimi tavrını beğenmişimdir
Masum ve temiz bir yanını görmüşümdür.
bana yaklaşımını samimiyetini netliğini