Hele deyin bana bakim? Çok sıkmayın ama he dürüst gelin. 😂 çok sıkanları atıyoruz burdan 🤭 Sizin neyinize aşık olunur?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hele deyin bana bakim? Çok sıkmayın ama he dürüst gelin. 😂 çok sıkanları atıyoruz burdan 🤭 Sizin neyinize aşık olunur?

Zaten imtihan oluyorum Allah'ın takdiri tabiki istemezdim çok riskli öncelikle küçükken komşumun oğlu birşeyler yapmak istedi çaycı kurtardı travma oldu ve beni yine gördü onun için doğru bir şey evli çocukları var ve annem annesini çok sever kopamadılar mecburen görmüş oldum bana ne demez ne kadar büyümüşsün sapık sonra ikinci kuzen eskiden yatmak istedi hoşlanıyordu bir kaç kere denedi zorla da denedi kardeşi kurtardı travma oldu bu sene de denedi yani ne demek hoşlanıyor yatmak istiyor sezgilerimle kurtuldum sonra kızın benzeriyle sınandım oda yatmak istedi demek ki hoşlandı ama ben hissediyorum Allah'tan ondan da kurtuluyorum ve mucize oldu bu ne demek karşı taraf sizi arzuluyor zaten hissettim sonra kuzenin arkadaşı oda aynı şekilde arzuladı hissettim 2. kere gördüm rahatsız olmuştum kaç sene önce anı canlandı hatırladım sezgilerimle kurtuldum yani ne demek istiyorum bence gözler ve fizik boy
Karakterime
Her konuda olan sadakatime..
Dış görünüşüme (genelde umursamam)
Cana yakınlıgıma
Ve hayatta çoğu şeyi başârabilmeme aşık olan oldu
Ama çoğuna güvenmedim bu gibi şeylere aşık olanlar sadece samimiyetine inanıp her konuda destekleştiğim insanlarla karşılıklı hislerim oldu 🙂
Bilmiyorum. Biri benim spesifik bir yanımdan kaynaklı aşık olduğunu söylese ciddiye almam açıkçası. Aşkın nedenleri, çünküleri olmaz. Kendini bir anda o insanın her şeyine gülümserken bulursun sadece, tamamen sebepsiz.
Daha çok karakterime ne aldatabilirim ne yalan söyleyebilirim ikisini de yapamam çünkü ben aşık olduğum insanı asla satmam ondan sevgimi asla geri çekmem ona ihanet etmem
Cevap
10Cevap
Aşık olunacak bir yanım yok, bulamadım.
Benim bir şeyime aşık olunmaz zaten aşık olmalarını da istemem. yani içinden gelen olsun içinden gelmeyen de sevmesin diyorum her zaman
Güzellik olarak normal güzellikteyim ama çok temiz severim ve dişiliğimi çok iyi kullanıyorum. Değer veririm kimsenin tipine bakipta sevmem egom yoktur ve önemlisi melek gibi kalbim vardır.
Samimiyetime, tipime, sesime gülüşüme.
Karakter olarak tanıdıkça hayranlık besleyende oluyor, çekinende.
Kimse çıkarı olmadan aşık olmaz, geçin aşk meşk işlerini.
Aşık olanlara sormak lazim.
Samimiliğime
Komikliğime
Karakterime
Tatlılığıma 😂
Aman bir şeyime aşık olmasınlar. Ben de olmuyorum zaten böyle iyi 😂
Bana kimse aşık olmadığına göre aşık olunacak bi tarafım yokmuş demekki
Aşık olunacak bu tarafım yok benim 😄 kafa rahat o yüzden
Olurlarsa karizmaya zekaya karaktere oluyorlar
Birinin bana aşık olması için bir sebep bulamadım
Bilmiyorum. Olanlara sormak lazım. Aşkın her zaman tek başına bir sebebi olmuyor ama
Bilmem sevmek isteyen ve gerçekten seven her haliyle sevip katlanır. Karşılıklıdır sevgi ve seven savaşır. 2 tarafta savaşınca olur her şey.
Hiçbir şeyime aşık olunmaz 😄
Saçlarıma gözlerime duruşuma. 🤭
Bilemedim olan olmaz. d
Aşık olunası değilim
Dürüst güvenilir ve aşılarım zaten onu
Hiçbir sebep bulamadım😂😂
Her şeyime dermişim 😅🌸
Senin neyine aşık olunur?
Bilmemek
Janjan li sözlerime
Bnde bilmiyorum
Hiç birşeyime 😂