Neden 170 boylarında, bacak boyu uzun, vücudu biçimli ve güzel kızları sevmek yerine,160 boylarında, parmakları küçücük, gözleri kocaman, ağzı ve burnu minnacık olan kızları daha çok severler?
Çok basit. 1- Sarılınca tamamen kavradığımızdan koruma duygularımız büyüyor o an. 2- Minnacık olduklarından çok tatlı oluyorlar. 3- Daha genç gösteriyorlar. 4- Sarılırken kız başını göğsüne yaslayabilir.
Böyle uzar gider.
Şahsen ben bacak boyu uzun üst tarafı kısa olan yani vücudu orantısız kızlardan hiç hoşlanmam ki zaten orantılı olsa bile uzun boylu kızlar itici duruyor.
Sevimliler cünkü 😛 1.70 kız mi olur direk gibi zaten çoğunun vucudu düm düz ne kadınsi hat ne de başka birşey var liseli erkekler gibi dolaşıyor. Minyonlar sevimliler. Sarildigin zaman kafaları gögüsüne gelir bir yumuşama hissedersin.. gözleri iri iri olur çoğunun gözlerine baktığında içinde böyle tanımlayamadığin bir rahatlama belirir sarar. Ve bana çok enerjik gelirler. 165 üstü kizlardan hoşlanmıyorum..
bence sebebi yokluk uzun ''at gibi'' kızın bakmayacagını bilirler kendı sevgilimde 157 boyunda ama danscı oldugu ıcın fiziği vucudu iyi erkek cocugu gıbı olsa begenmezdım
açıkçası ben sevilecek birini bulursam onu severim. yüzüne bakılacak gibi olsun yeter yoksa minyomuş mankenmiş çokta önemli değil kafa dengi biri sevilir
1.85 boyundayım kız arkadaşım 1.57 .. Neden tercih ettim çünkü uzun boylu kızların g*tleri çok havada kendilerini bir bok sanıyorlar.. Sanki biz bir tek 1.75 ve üzerine kalmışız gibi.
En İyi Cevaplar